Binnaz Abla

Arkadaşlar bu arada bu online fal siteleri acaba yasal anlamada suç işliyorlar mı? Eğer öyleyse bizim gibi fal baktıran kişiler hakkında da yasal işlem başlatılmasın? Sabah sabah bi' tırsma geldi açıkçası.

Son düzenleme:

Tabi ki isliyorlar. Fal bakmak kesinlikle suc, baktirmayi bilmiyorum. Gecen yillarda haberlerde gormustum, fal kafeleri polis basiyordu.

Tabi ki isliyorlar. Fal bakmak kesinlikle suc, baktirmayi bilmiyorum. Gecen yillarda haberlerde gormustum, fal kafeleri polis basiyordu.

Bugün inceledim bahsettiğin kafe basma olaylarını.. Ama online siteler için bir incelemeye rastlamadım, belki yakın zamanda gerçekleşir. Eğer baktıranlar için de bir yaptırım olacaksa fena... Gerçi binlerce kişi var hangisi hakkında inceleme veya soruşturma yapacaklar ki. Ama endişelendim açıkçası, zaten artık baktırmayacağım umarım sorun olmaz.

Son düzenleme:

fal baktırmak degıl ama cafeler dogru basılma durumu var bende gormuştum okumuştum ama taksım gıbı sehrın gobegınden gayet bılındık mekanlar var coğunada ızın verıyolar fal baktıranlara bısey olucagını zannetmıyorum onuda gectım onlar once kendı yedıklerı paralara baksınlar gunah dıye dıye mılletı kandırmak kolay herkes kendı sevabını gunahını bılır kımseyı baglamaz ayyy sınırlendım :)

eheh gündemki haberlerle güzel bir şekilde ilişkillendirdin.:)

Son düzenleme:
beyzacım mutluluğun daim olur inşallah çok muhabbetimiz olmasa da olumlu bir haber yüzümü güldürdü benimde.

kızlar binnaz abla topiğinin müdavimlerine de bu gelsin o zaman.

[video=youtube;2mwTj-eqXdE]http://www.youtube.com/watch?v=2mwTj-eqXdE[/video]

beyzaaa o kadar sevindim ki anlatamam.
canım benim inşallah herşey güzel olur.

Doğru söylüyosun,fal birçok şeyin yanında o kadar masumki.Üstelik kimsenin zorladığı yok,biz bilerek isteyerek baktırıyoruz.Taksim bu konuda bi dönem tavan yapmıştı.Özellikle Ayhan Işık sokak.Ah ah ordaki cafelerin dili olsada fal anılarımı anlatsa.Ancak simdi sistem değişti.Öyle eskisi gibi10-15tl ye fal yok.Biçoğunda kahve tabağı diye 25 tl artık.Çünkü o bahsedilen kısıtlamadan sonra pek rağbet kalmadı fal cafelere.Melekler kahvesi ve sembol cafede oturacak yer bulamadığımız günler olmuştur.Şimdi o rağbetin,canlılığın yerinde yeller esiyor.

Acelyaya baktirmistim bundan bir ay önce. Gecmisle ilgili bildigi bazi seyler cikti.gelecek icin uzun zaman verdi.ama gecmisle ilgili cok onemli iki tane sey söyledi birini bildi digerini bilemedi....

BEnde bir dönem oraya dadanmistim.melekler kadinlar kahvesi sembol hepsine baktirdim.aynen benimde anim coktur orda.....tabi artik bitirdiğim icin fali artik gitmem...

BEnde bir dönem oraya dadanmistim.melekler kadinlar kahvesi sembol hepsine baktirdim.aynen benimde anim coktur orda.....tabi artik bitirdiğim icin fali artik gitmem...
Bende bir yıldır yüzyüze falı bıraktım ,yazdan beri online ye sardım böyle,ne gerek vardıysa...

ahhhh ahhh ayrı 143.günümüzde bitmek üzere...sana pişmalık bana mutluluk getirsin inşallah..... yine prenses moduna hızlı bi geçiş yaptım

Bende bir yıldır yüzyüze falı bıraktım ,yazdan beri online ye sardım böyle,ne gerek vardıysa...

ben taksimde hepsine gittim . kadınlar kahvesine nerdeyse her gün gidiyordum artık cafenin sahibi bizi tanıyordu bir arkadaşımla beraber ....hatta takılıyordu bize çok kafa adamdır .... meleklere sembole . bütün falcılar beni bilir orda . döktüğüm paranın haddi hesabı yok . sonra kadıköy,bakırköy hepsine gittim ... sonra online a sardım . ama artık içimden gelmiyor baktırmak inşş böle gider . ufak tefek şeyler dışında bilen olmadı . haa birşeyin olma olasılığı zaten yüzde elli . olucak yada olmayacak diyenler bilmiş sayılmaz bence . zaten bunu herkes der .... atış serbest yani ...

Beyzacimm allah mutlulugunu daim etsin canim ins ömur boyu ayrilik gormessin ve sorunsuz huzurlu bir evlilik seni bekler... Cikan fallarinida yazarsan seviniriz :)

Ben hep taksim müdavimi olmuşumdur.Bakırköy'e çok nadir gittim.Ortaköy'de de çok fal baktırmışımdır.Hatta bi dönem ünlülerin falcısı Sevim Özün'ün müşterisiydimSende olduğu gibi bende de içlerinden tutturan olmadı.Olsaydı zaten o falcının hayatım boyunca müşterisi olurdum.

Beyzaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooookkkkkk ama çooooookk sevindimmmmmm:)) Allah ayırmasın gerçekten bir daha..Sürprizz oldu hemde umut oldu bu benim için..Belki benim iyi şeylerimde çıkar..:)Çok mutlu ol bundan sonra..

Son düzenleme:

sevim öz astrolog değil mi? müşterileri ünlülerse kesin pahalıdır. Ben de bir ara bakırköye çok dadanmıştım. birde kestirme deniz otobüsüyleydi ve meşhur taksim tabi. anam neydi o günler. kurtuldum allahtan cafe falcı illetinden. birde şu sanal ilettiden de kurtulsam bir

ya zaten geleceği bilseler sayısal lotonun falan numaralarını görürler zengin olurlar hayat boyu .. fal bakıp milletle uğraşmalarına gerek kalmaz .. işte ben çok hata yaptım ..şimdi düşünüyorum o paralara neler alırdım ben ... bence yiyin için kendinize bakın .. o paralarla süslenin bakım yapın bakın bakalım o zaman o dönmeyen sevgililer nasıl derdine yanıyor .. bence biz burda boş yere kendimizi üzüyoruz birde üstüne para veriyoruz ...

diyelim ki kaderde evlenceğimiz kişi belli . eee o zaman baktırdığımız kişilerle evlenip evlenmeyeceğimizi göremez mi madem bir falcı ?zaten ççoğu kişi şurda özel hayatıyla ilgili baktırıyor . yani o evleneceğin kişi belliyse bu iş olur yada olmaz diyemiyor mu ?ne değişiyormuş ki on gün içinde ... hem kaderde yazıyor diyor hemde değişebilir . e değişcekse neden fal baktırıyoruz ...herşey bizim seçimimiz zaten .... bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor . dikkat ettim hepsinin profillerinde olayı anlatın diyor ... yani ne durumdasın evli misin onla nişanlı mısın yoksa ilişkin yok mu ?eee bunu nasıl göremiyorsun . iyi falcı zaten bunu görür ... bilmiyorum ya ben ilişki durumumu anlatıp sonra yorum istiyorsam o kişi bence mantığını kullanarak yorum yapıcaktır .. burda kime anlatsam bir yorum yapabilir . kötü giden bir ilişkiyse ayrılcaksın der iyi giden birşeyse asla ayrılık yok der bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok ... yazık paralarıma ...

Yok canım Sevim tarot yorumcusudur.En son gittiğimde üç yıl önce 100tl almıştı ama şu an bilmiyorum.Ortaköy meydanda pazar günleri ,hafta içide evinde bakardı.Evinde de çok baktırdım.İlk zamanlar Sevim'ın dediği tıkır tıkır çıkıyodu.Sonra ne olduysa artık kadının hissiyatımı azladı bilmiyorum dediği çıkmaz oldu.Bende kestim ona gitmeyi.
I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…