Arkadaşlar bu arada bu online fal siteleri acaba yasal anlamada suç işliyorlar mı? Eğer öyleyse bizim gibi fal baktıran kişiler hakkında da yasal işlem başlatılmasın? Sabah sabah bi' tırsma geldi açıkçası.
Tabi ki isliyorlar. Fal bakmak kesinlikle suc, baktirmayi bilmiyorum. Gecen yillarda haberlerde gormustum, fal kafeleri polis basiyordu.
Bugün inceledim bahsettiğin kafe basma olaylarını.. Ama online siteler için bir incelemeye rastlamadım, belki yakın zamanda gerçekleşir. Eğer baktıranlar için de bir yaptırım olacaksa fena... Gerçi binlerce kişi var hangisi hakkında inceleme veya soruşturma yapacaklar ki. Ama endişelendim açıkçası, zaten artık baktırmayacağım umarım sorun olmaz.
fal baktırmak degıl ama cafeler dogru basılma durumu var bende gormuştum okumuştum ama taksım gıbı sehrın gobegınden gayet bılındık mekanlar var coğunada ızın verıyolar fal baktıranlara bısey olucagını zannetmıyorum onuda gectım onlar once kendı yedıklerı paralara baksınlar gunah dıye dıye mılletı kandırmak kolay herkes kendı sevabını gunahını bılır kımseyı baglamaz ayyy sınırlendım :)
Günaydın kızzllaaarrr :))
Fal defteri benim için kapandı çünkü sonunda beklediğim olay gerçek oldu :)) Bugün evime, eşimin yanına gidiyorumm :)) Bi kendime geleyim sonra çıkan çıkmayan falları yazacağım :))
Rabbim sizin de isteklerinizi bir an önce gerçekleştirsin inşallahh...
fal baktırmak degıl ama cafeler dogru basılma durumu var bende gormuştum okumuştum ama taksım gıbı sehrın gobegınden gayet bılındık mekanlar var coğunada ızın verıyolar fal baktıranlara bısey olucagını zannetmıyorum onuda gectım onlar once kendı yedıklerı paralara baksınlar gunah dıye dıye mılletı kandırmak kolay herkes kendı sevabını gunahını bılır kımseyı baglamaz ayyy sınırlendım :)
Doğru söylüyosun,fal birçok şeyin yanında o kadar masumki.Üstelik kimsenin zorladığı yok,biz bilerek isteyerek baktırıyoruz.Taksim bu konuda bi dönem tavan yapmıştı.Özellikle Ayhan Işık sokak.Ah ah ordaki cafelerin dili olsada fal anılarımı anlatsa.Ancak simdi sistem değişti.Öyle eskisi gibi10-15tl ye fal yok.Biçoğunda kahve tabağı diye 25 tl artık.Çünkü o bahsedilen kısıtlamadan sonra pek rağbet kalmadı fal cafelere.Melekler kahvesi ve sembol cafede oturacak yer bulamadığımız günler olmuştur.Şimdi o rağbetin,canlılığın yerinde yeller esiyor.
Bende bir yıldır yüzyüze falı bıraktım ,yazdan beri online ye sardım böyle,ne gerek vardıysa...BEnde bir dönem oraya dadanmistim.melekler kadinlar kahvesi sembol hepsine baktirdim.aynen benimde anim coktur orda.....tabi artik bitirdiğim icin fali artik gitmem...
Bende bir yıldır yüzyüze falı bıraktım ,yazdan beri online ye sardım böyle,ne gerek vardıysa...
Fal defteri benim için kapandı çünkü sonunda beklediğim olay gerçek oldu :)) Bugün evime, eşimin yanına gidiyorumm :)) Bi kendime geleyim sonra çıkan çıkmayan falları yazacağım :))
ben taksimde hepsine gittim . kadınlar kahvesine nerdeyse her gün gidiyordum artık cafenin sahibi bizi tanıyordu bir arkadaşımla beraber ....hatta takılıyordu bize çok kafa adamdır .... meleklere sembole . bütün falcılar beni bilir orda . döktüğüm paranın haddi hesabı yok . sonra kadıköy,bakırköy hepsine gittim ... sonra online a sardım . ama artık içimden gelmiyor baktırmak inşş böle gider . ufak tefek şeyler dışında bilen olmadı . haa birşeyin olma olasılığı zaten yüzde elli . olucak yada olmayacak diyenler bilmiş sayılmaz bence . zaten bunu herkes der .... atış serbest yani ...
Ben hep taksim müdavimi olmuşumdur.Bakırköy'e çok nadir gittim.Ortaköy'de de çok fal baktırmışımdır.Hatta bi dönem ünlülerin falcısı Sevim Özün'ün müşterisiydimSende olduğu gibi bende de içlerinden tutturan olmadı.Olsaydı zaten o falcının hayatım boyunca müşterisi olurdum.
Ben hep taksim müdavimi olmuşumdur.Bakırköy'e çok nadir gittim.Ortaköy'de de çok fal baktırmışımdır.Hatta bi dönem ünlülerin falcısı Sevim Özün'ün müşterisiydimSende olduğu gibi bende de içlerinden tutturan olmadı.Olsaydı zaten o falcının hayatım boyunca müşterisi olurdum.
Ben de Melek ile öyle bir durum yaşamıştım.İlk ve ikinci falı birbirinden farklıydı. Bunu söylediğimde cevabı şu olmuştu.
"hayat bizim seçimlerimizden ibarettir. moda mod değişmeyecek bir kader yoktur. kader dediğimiz olgu yalnızca doğum-ölüm ve de evleneceğimiz kişi ile sınırlıdır.bunun dışında her şey bizim seçimlerimizle değişkenlik göstermektedir. demek ki hayatında bazı değişiklikler, enerjinde bazı dalgalanmalar olmuş ki açılımın bu şekilde değişmiş. "
e ama sen bunu diyerek kendi yaptığın işin amacı konusunda çelişkiye düşmüyor musun?
Yok canım Sevim tarot yorumcusudur.En son gittiğimde üç yıl önce 100tl almıştı ama şu an bilmiyorum.Ortaköy meydanda pazar günleri ,hafta içide evinde bakardı.Evinde de çok baktırdım.İlk zamanlar Sevim'ın dediği tıkır tıkır çıkıyodu.Sonra ne olduysa artık kadının hissiyatımı azladı bilmiyorum dediği çıkmaz oldu.Bende kestim ona gitmeyi.sevim öz astrolog değil mi? müşterileri ünlülerse kesin pahalıdır. Ben de bir ara bakırköye çok dadanmıştım. birde kestirme deniz otobüsüyleydive meşhur taksim tabi. anam neydi o günler. kurtuldum allahtan cafe falcı illetinden. birde şu sanal ilettiden de kurtulsam bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?