Bende sizin gibi, buradaki yorumlardan dolayı bıraktı sandım ama profiline baktım şimdi yine " uzun zamandır bırakmayı düşünüyordum yoğunluktan, ama editörümü ikna edemiyordum" demiş... Diğer türlüsü çok saçma olurdu zaten..Vay vay vay girmeyeli neler olmus yine. Pes! Venus zamaninda bana da cikmadi.. aralarindan bildigi oldu.. anda iyi oldugunu düsünüyorum. Ve 3 ayda bir girdigi icin yinede atiyordum. Gecen yakalayamadigim icin sinir olmustum, bi iki aya atarim dedim. Siiimdiii birdaha hic bakmicani gördüm. Bazilarini burdan alkisliyorum afferin. Enerjini emdiyse emdi. 2-3 fal atmissin zamaninda emedide simdi ne oldu? Duymak istediklerini duyamadin diye mi "enerjin" emildi. Begenmiyosan baktirmasin arkadas.. gelip burda karalamaya gerek yok. Begenenleri vardi cünkü.. birakin bu isleri, falcilara biseyler yetisdirmek onu bunu yapmak, tüm hayatiniz burasimi merak ediyorum ve komigime gidiyor artik..ani bilemedi, gecmisi bilemedi sunu bilemedi gelrcek cikmadi enerjimi emdi fln.. e tamam olsun da.. zaten hepsinde durum bu yani.. enteresn ki o diger falcilarda problem olmuyor.
Neyse..
venus eger burayi okuyorsan.. sevenlerin de vardi.. benim ve tanidiklarim (suan gereksiz bulup buraya yazmayanlarin enerjisini emedin, bazii kisiler olumsuzu kaldiramiyor hepsi bu (bana da olumsuzdu) komple falin cikmadi(böyle biseyi beklemek zaten enteresan olur, kiminki komple cikiyor) ama aralarindan cogu seyi tuturdun ve anlik konularda iyi oldugunu düsünüyorum, gerek yok böyle kisiler icin bi aciklamada bulunup fali birakman:) umarimm geri dönersinn!
Arkadaslar bu arada.. zamaninda gelip buraya yazmisdim suuuu su su cikti diye. Asil cikan tek bir kisi oldu.. hic istemiyordum o zamanlar cikmasini o yüzden rafa kaldirmisdim ( amaa olumsuz bakti diye aslaaaa gelip burda hakinda birsey yazmadim, sadece o zamanlar cikmamasini cok istemisdim burda kendisinden de hic bahsetmedim .o da selena oldu :)) simdi tekrar baktirdim, buseferde cikmasini cok isterim:)
Ya o neden öyle oluyor ama ya mesela fiziksel olarak da tamamen onu tarif ediyorlar boy kilo ya da belirgin özelliğe kadar :/ bu kadar da aynı tip sevdiğimizi düşünmüyorum ₺)))))))Hee o bende de hep var... Gelecek diye tarif ettikleri adam hep gönderdiğim adamla aynı... Soruyorum yok o değil bu yeni diyorlar. Bende tek tip adam seviyorum herhalde diye kabul ediyorum. En son Herra'ya dedim. Yok bunun huyu suyu başka dedi. Peki dedim bende
Aynen. Serkan, fama ve sema hakkında neler yazıldı. Onlar da bıraksın. Ecem mesela herkese açık platformda ben bu işi yapıyorum tabiki eleştireceksiniz. Özensiz baktığımı bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim demiş. Ben küstüm gidiyorum demek çocukça bir davranış. Eleştiriye gelemediği için bırakmış demek ki.
Bende sizin gibi, buradaki yorumlardan dolayı bıraktı sandım ama profiline baktım şimdi yine " uzun zamandır bırakmayı düşünüyordum yoğunluktan, ama editörümü ikna edemiyordum" demiş... Diğer türlüsü çok saçma olurdu zaten..
Bende zamanlama olarak patladi, fali daha cikar mi bilmem. insallah senin falin cikarkızlar basırly can an konusunda sanırım gercekten çok ıyı
İşte onlar gerçek değil seviyormuş gibi yapmakla gerçekten sevmek arasında fark var seven insan mücadele eder,ilk pürüzde vazgeçmek .Kadın geri kazanmak için uğraşmamalı eğer hatalı değilse tabi o ayrı.Onun dışında kimse için uğraşmak anlamsız ,hayat kısa ve en önemli şey kendimiziz kendine yatırım yap her anlamda zaten günün birinde gerçekten çok seven biri gelirse farkı anlarız çok ama çok öpüyorum hepinizi.tanışma evresinde ortadan kaybolan adamlar neden ilgi gösterip aklımızı karıştırdınız neden seviyormuş gibi yapıp kaçtınız? Başkalarıyla olmayınca biz cepteyiz diye mi döndünüz ...( ben sana komple katılıyorum arkadaşım ilk seferde olmayınca 100 yıl sonra döncek diye beklemek zulum yok işi varmış Yok ailesi sıkıntılıymış sanki bizim hayatımızdan herşey mükemmel mi hiç değil Yani
Bunca yıllık ilişki aşk sevgi adına ne dersek diyelim tecrübemde çok yalım bir çıkarımım var "Eger bir insan seni çok seviyorsa yanında olmak için mücadele eder ve uğraşır ilk abuk subuk olayda pes etmez eğer ediyorsa yolla gitsin uğraşma falmış oymuş buymuş gereksiz ufak tegek şeyler dışında bilemiyorlar,mücadele etmeyen kimseye hayatımda 2. bir şans vermemeye karar verdim .Öyle aradan 6 ay geçmiş adam özlemiş sevdiği için mi arıypr hayır dönüyor dolaşıyor olmuyor sana geliyor ,velhasıl çok sevmek lazım çok net!!!!"
verdiği zamanı geçtik ama ben beğenmiştim... Olumsuz olmasına rağmen. Pembeci değil üstelik...kızlar basırly can an konusunda sanırım gercekten çok ıyı
Arkadaşlar burası falların ve falcıların konuşulduğu bir platform. Tabiki herkes kötü bulduğunu da paylaşacak,ister bunu enerjimi emdi diyerek yapar ya da güzel değildi memnun kalmadım diyerek..Ki aynı şekilde bende de aynı şey oldu diyen arkadaşlarımızda oldu.Mesele burda bu değilki bazen hakikaten baktırdığımız fallardan sonra bu duruma düştüğümüz oluyor. Ekran görüntüsü alınıp gönderildiğini de düşünmüyorum falcıların ekmek kapısı biz olduğumuz için onlar da burayı pekala takip ediyorlar ,yazılanları bizzat okuyolar.O yüzden kimseyi suçlamaya gerek yok.Falcı ekran görüntüsü alınıp söylendiği için ya da enerji sömürüyomuşum diyerek falı bırakmaz sadece bu bahanesi olmuş.Herkesin her kelimesi çıkmış olsaydı fal sıralarında kuyruk oluşturmazdık,terapi gibi düşünüp baktırıyoruz fal ve falcılar yüzünden insanları kırmayın. Herkesin düşüncesi kendine,özgür bir şekilde ifade etme hakkına sahip tabi saygısızlık yapmadan.
Amın canm ınsallah hepımız mutlu sonlara ulasalım :) Gelecek için zaman için bişey diyemıyorum bnm gelecekle ılgılı çogu falım patladı ama anlık durumlarda ve karsı tarafın dusuncelerınde cok cok ıyıdı bende teyıt ettıgım ıcın bıldıgım ıcın emın konusabılıyorumBende zamanlama olarak patladi, fali daha cikar mi bilmem. insallah senin falin cikar
Ben de söylemek istediklerimi söyledim,üstüne alınmışsınki yazma gereği duymuşsun.Ayrıca lafının bana olması imkansız çünkü venüs hakkında tek kelimem olmadı. Gerekli,gereksiz ayrımını sen kendi açından yapabilirsin gereksiz buluyorsan okur geçersin cvp verme durumunda hissetmezsin kendini. Paltformun amacının ne olduğunu biliyorsan benim yorumumumda gerekli olduğunu anlaman gerekirdi. İster göğe çıkarsın ,ister yerin dibine batırsın bu ne seni ne de beni ilgilendirmez.Rahatsız oluyorsan onunda yolları var kiblersin görmezsin. Hak yenecek bir durum yok,sen bir falcı için kötüydü,beğenmediğim dediğinde de etki altına alabilirsin insanları.Hem insanlara düşüncelerimizi söylemeyeceksek burda ne işimiz var. Karalama dediğin gerçek dışı bir şey için söz konusudur. Bunu tasdikleyen başka insanlarda oldu. Özetle bunlarda benim düşüncelerimdi:))Üst kisimda ne demek istedigimi cok gzl bi sekilde acikladigimi düsünüyorum. Biraz gereksiz olmus acikcasi. Lafim sana degildi cünkü. Herkes istedigini yazar tabi beni ilgilendirmez. Sadece burda bir iki kisi artik resmen sacmaladigini düsünüyorum. Fali eglence terapi olarak görmeyen komple hayatini burda gecirip bir iki falciyi sürekli gökleere cikarip( o kisilere laf söylendiginde sanki babasinin ogluymus gibi savunup, isine gelmeyen bi yorum aldiklarinda asiri saldirgan ve yerden yere vuranlar var burda.
Venus benim de babmn oglu degil ne de fali cikti diye yazdim yukarda. Kimsenin haki yenmesin. Begenmiyorum de gec herkesi etki altina almanin bi anlami yok ve nu bana o kisiye yapilmis bi karalama haksizlik olarak düsnüyorum.
Cok uzun zmndir burdayim, bu forumun ne amacla kuruldugunu cok iyi biliyorum :) neyse, bunlar benimdüsüncelerimm
Kesınlıkle bana degıl en azından pembe olmadıgı yerler vardı hem kahve hem aşk bolumunden baktırdım ama bana kalırsa kahvede daha iiyiverdiği zamanı geçtik ama ben beğenmiştim... Olumsuz olmasına rağmen. Pembeci değil üstelik...
kızlar ilkay gür kaç günde bakıyor genelde?[/Q
Geçtiğimiz yaz 3 günde bakmıştı ama soruma cvp vermedi:))
Ben sadece kahve atmıştım... 2. sefere yüzyüze baktırmak istiyorum. Kısmetse...Kesınlıkle bana degıl en azından pembe olmadıgı yerler vardı hem kahve hem aşk bolumunden baktırdım ama bana kalırsa kahvede daha iiyi
Ağzına sağlık arkadaşım. Olayı uzatmamak için sustum. Kötü enerjisi olduğunu düşünenlerden biri bendim zaten. Herkes istediği falcı hakkında yorum yapar. Kimse burada falcıyı bu denli övemez. Yok çocukça hareketlermiş. Madem yazan arkadaş çok olgun. İşini gücünü bırakıp buraya falcı savunması yapmaya gelmesin. Herkes burada bilgi alışverişi yapar. Kimseye kötü bile olsa emek vermiş yorum yapmayın demek kimsenin haddi değil. Ben para koydum diye kötü olduğunu bile bile başkasının da para koymasına izin verirsem vicdanım rahat etmez. Biz yazarız istemeyen yok size inanmıyorum der baktırır.Arkadaşlar burası falların ve falcıların konuşulduğu bir platform. Tabiki herkes kötü bulduğunu da paylaşacak,ister bunu enerjimi emdi diyerek yapar ya da güzel değildi memnun kalmadım diyerek..Ki aynı şekilde bende de aynı şey oldu diyen arkadaşlarımızda oldu.Mesele burda bu değilki bazen hakikaten baktırdığımız fallardan sonra bu duruma düştüğümüz oluyor. Ekran görüntüsü alınıp gönderildiğini de düşünmüyorum falcıların ekmek kapısı biz olduğumuz için onlar da burayı pekala takip ediyorlar ,yazılanları bizzat okuyolar.O yüzden kimseyi suçlamaya gerek yok.Falcı ekran görüntüsü alınıp söylendiği için ya da enerji sömürüyomuşum diyerek falı bırakmaz sadece bu bahanesi olmuş.Herkesin her kelimesi çıkmış olsaydı fal sıralarında kuyruk oluşturmazdık,terapi gibi düşünüp baktırıyoruz fal ve falcılar yüzünden insanları kırmayın. Herkesin düşüncesi kendine,özgür bir şekilde ifade etme hakkına sahip tabi saygısızlık yapmadan.
Evet haklisin, karsi tarafin düsüncelerinden bahsetti Ama nekadar dogru nekadar yanlis orasini bilmiyorum. Zaten bütün falcilara Göre Hala bana asik Hala beni düsünüyo ama ego tavan o yüzden de yazmiyo musAmın canm ınsallah hepımız mutlu sonlara ulasalım :) Gelecek için zaman için bişey diyemıyorum bnm gelecekle ılgılı çogu falım patladı ama anlık durumlarda ve karsı tarafın dusuncelerınde cok cok ıyıdı bende teyıt ettıgım ıcın bıldıgım ıcın emın konusabılıyorum
Ben de söylemek istediklerimi söyledim,üstüne alınmışsınki yazma gereği duymuşsun.Ayrıca lafının bana olması imkansız çünkü venüs hakkında tek kelimem olmadı. Gerekli,gereksiz ayrımını sen kendi açından yapabilirsin gereksiz buluyorsan okur geçersin cvp verme durumunda hissetmezsin kendini. Paltformun amacının ne olduğunu biliyorsan benim yorumumumda gerekli olduğunu anlaman gerekirdi. İster göğe çıkarsın ,ister yerin dibine batırsın bu ne seni ne de beni ilgilendirmez.Rahatsız oluyorsan onunda yolları var kiblersin görmezsin. Hak yenecek bir durum yok,sen bir falcı için kötüydü,beğenmediğim dediğinde de etki altına alabilirsin insanları.Hem insanlara düşüncelerimizi söylemeyeceksek burda ne işimiz var. Karalama dediğin gerçek dışı bir şey için söz konusudur. Bunu tasdikleyen başka insanlarda oldu. Özetle bunlarda benim düşüncelerimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?