Binnaz Abla

Bende sizin gibi, buradaki yorumlardan dolayı bıraktı sandım ama profiline baktım şimdi yine " uzun zamandır bırakmayı düşünüyordum yoğunluktan, ama editörümü ikna edemiyordum" demiş... Diğer türlüsü çok saçma olurdu zaten..

Ya o neden öyle oluyor ama ya mesela fiziksel olarak da tamamen onu tarif ediyorlar boy kilo ya da belirgin özelliğe kadar :/ bu kadar da aynı tip sevdiğimizi düşünmüyorum ₺)))))))

" uzun zamandır bırakmayı düşünüyordum yoğunluktan, ama editörümü ikna edemiyordum" demiş... Diğer türlüsü çok saçma olurdu zaten..
Hüma'yı ne gömdük geçen haftalarda :))) Hala full kadın...

Ben takip etmedigim icin göremiyorum ordan. Burdaki yazilanlar icin söyledim. Evet haklisin diger türlüsü de fazla alinganlik olurdu, ama bu da üstüne tuz biber oldugunu düsünüyorum zaten sik girmeyen biriydi bence derdi para felan da degildi. Ondan yorum almak isteyenler icin giriyordu iste ara sira. Cogu kisi de kötü enerji aliyorum demesiyle de, byk ihtimal düsündü.. e ozaman öyleyse simdiden giderim gerek kalmamis bana gibilerinden. Ne biliyim. Asil konu bi bile degil dedigim gibi bana da cikmadi, ama bazi kisiler burayi.. falcilari hayatinin merkezi yapmis gibi yani sanki teeek hayatlari buuu.ekran görüntüsü yollamak.. asla yollamayin diye karalamak.. vs. Cok cocukca ve gereksiz. Bende coguuu kisiden memnun degilim binlerce fal attim..ama gelip burda olumsuz bakti diye veya "enerjimi emdi" diye kötülemedim. "Banaa gzl bakmadi, ciikmadi.. memnun degilim ama beelki size ciikar" diye yorum yazmisimdir en fazla.. kötü yorumlarim da sadecee copy paste ci olanlardan emin oldugum "falcilar " icindi. Demek istedigim buydu.. venus, ilkay, nesibe selena vs bu falcilarin gercekten baktigini emek verdigini düsünüyorum. Diger coogu falcii gibi degil. Ciikar ciikmaaz.. fal buu cok da seey yapmamak gerek. Ama bu tarz yazismalar cok gereksiz buldum

İşte onlar gerçek değil seviyormuş gibi yapmakla gerçekten sevmek arasında fark var seven insan mücadele eder,ilk pürüzde vazgeçmek .Kadın geri kazanmak için uğraşmamalı eğer hatalı değilse tabi o ayrı.Onun dışında kimse için uğraşmak anlamsız ,hayat kısa ve en önemli şey kendimiziz kendine yatırım yap her anlamda zaten günün birinde gerçekten çok seven biri gelirse farkı anlarız çok ama çok öpüyorum hepinizi.

Çok güzel yazmışsınAlkış
Sevenin mazeretlere sığınmaması gerekir.Sıkıntısı,problemi neyi varsa söylemesi gerekir.Öyle muallakta bırakmaya, bekletmeye kimsenin hakkı yok

Arkadaşlar burası falların ve falcıların konuşulduğu bir platform. Tabiki herkes kötü bulduğunu da paylaşacak,ister bunu enerjimi emdi diyerek yapar ya da güzel değildi memnun kalmadım diyerek..Ki aynı şekilde bende de aynı şey oldu diyen arkadaşlarımızda oldu.Mesele burda bu değilki bazen hakikaten baktırdığımız fallardan sonra bu duruma düştüğümüz oluyor. Ekran görüntüsü alınıp gönderildiğini de düşünmüyorum falcıların ekmek kapısı biz olduğumuz için onlar da burayı pekala takip ediyorlar ,yazılanları bizzat okuyolar.O yüzden kimseyi suçlamaya gerek yok.Falcı ekran görüntüsü alınıp söylendiği için ya da enerji sömürüyomuşum diyerek falı bırakmaz sadece bu bahanesi olmuş.Herkesin her kelimesi çıkmış olsaydı fal sıralarında kuyruk oluşturmazdık,terapi gibi düşünüp baktırıyoruz fal ve falcılar yüzünden insanları kırmayın. Herkesin düşüncesi kendine,özgür bir şekilde ifade etme hakkına sahip tabi saygısızlık yapmadan.

Üst kisimda ne demek istedigimi cok gzl bi sekilde acikladigimi düsünüyorum. Biraz gereksiz olmus acikcasi. Lafim sana degildi cünkü. Herkes istedigini yazar tabi beni ilgilendirmez. Sadece burda bir iki kisi artik resmen sacmaladigini düsünüyorum. Fali eglence terapi olarak görmeyen komple hayatini burda gecirip bir iki falciyi sürekli gökleere cikarip( o kisilere laf söylendiginde sanki babasinin ogluymus gibi savunup, isine gelmeyen bi yorum aldiklarinda asiri saldirgan ve yerden yere vuranlar var burda.
Venus benim de babmn oglu degil ne de fali cikti diye yazdim yukarda. Kimsenin haki yenmesin. Begenmiyorum de gec herkesi etki altina almanin bi anlami yok ve nu bana o kisiye yapilmis bi karalama haksizlik olarak düsnüyorum.
Cok uzun zmndir burdayim, bu forumun ne amacla kuruldugunu cok iyi biliyorum :) neyse, bunlar benimdüsüncelerimm

Bende zamanlama olarak patladi, fali daha cikar mi bilmem. insallah senin falin cikar
Amın canm ınsallah hepımız mutlu sonlara ulasalım :) Gelecek için zaman için bişey diyemıyorum bnm gelecekle ılgılı çogu falım patladı ama anlık durumlarda ve karsı tarafın dusuncelerınde cok cok ıyıdı bende teyıt ettıgım ıcın bıldıgım ıcın emın konusabılıyorum

Ben de söylemek istediklerimi söyledim,üstüne alınmışsınki yazma gereği duymuşsun.Ayrıca lafının bana olması imkansız çünkü venüs hakkında tek kelimem olmadı. Gerekli,gereksiz ayrımını sen kendi açından yapabilirsin gereksiz buluyorsan okur geçersin cvp verme durumunda hissetmezsin kendini. Paltformun amacının ne olduğunu biliyorsan benim yorumumumda gerekli olduğunu anlaman gerekirdi. İster göğe çıkarsın ,ister yerin dibine batırsın bu ne seni ne de beni ilgilendirmez.Rahatsız oluyorsan onunda yolları var kiblersin görmezsin. Hak yenecek bir durum yok,sen bir falcı için kötüydü,beğenmediğim dediğinde de etki altına alabilirsin insanları.Hem insanlara düşüncelerimizi söylemeyeceksek burda ne işimiz var. Karalama dediğin gerçek dışı bir şey için söz konusudur. Bunu tasdikleyen başka insanlarda oldu. Özetle bunlarda benim düşüncelerimdi:))

verdiği zamanı geçtik ama ben beğenmiştim... Olumsuz olmasına rağmen. Pembeci değil üstelik...
Kesınlıkle bana degıl en azından pembe olmadıgı yerler vardı hem kahve hem aşk bolumunden baktırdım ama bana kalırsa kahvede daha iiyi

Ağzına sağlık arkadaşım. Olayı uzatmamak için sustum. Kötü enerjisi olduğunu düşünenlerden biri bendim zaten. Herkes istediği falcı hakkında yorum yapar. Kimse burada falcıyı bu denli övemez. Yok çocukça hareketlermiş. Madem yazan arkadaş çok olgun. İşini gücünü bırakıp buraya falcı savunması yapmaya gelmesin. Herkes burada bilgi alışverişi yapar. Kimseye kötü bile olsa emek vermiş yorum yapmayın demek kimsenin haddi değil. Ben para koydum diye kötü olduğunu bile bile başkasının da para koymasına izin verirsem vicdanım rahat etmez. Biz yazarız istemeyen yok size inanmıyorum der baktırır.

Evet haklisin, karsi tarafin düsüncelerinden bahsetti Ama nekadar dogru nekadar yanlis orasini bilmiyorum. Zaten bütün falcilara Göre Hala bana asik Hala beni düsünüyo ama ego tavan o yüzden de yazmiyo mus

Evet üstüme alinirim cünkü benim yazdiklarimin üstüne yapilmis bi yorumdu, bunu sende biliyorsun. Lafim sana olmamasina ragmen, bukadar yazma geregi duyuyorsan demeki sende üstüne almissin, bukadar saldirgan olmazdin yoksa... neyse. Zaten ara ara giriyordum, birdaha da yazmam merak etme.
Zaten eskilerin buraya gelmemesinin en buyuk sebeblerden biri sürekli saldiranlardan dolayi artik. O zamanindaki tat kalmamis malesef artik burda. Ayrica cok rica ediyorum beni göz ardi et veya hic cevap vermemeye calis. Cünkü artik dikkat cekmeye basladi nezaman birsey yazsamm sicriyosun. Böyle sacmaliklarla hakketen ugrasamam. Herkes istedigini yazabilirse, bende yazarim ve isine gelmiyorsa susarsin, kavgadan tartismadab beslenmiyorum ben kusura bakma o yuzden senin düsüncelerin benii tinlamaz.
Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…