Hayatım o sorulara cevap vermiyor. 3 gün en minimum bekleme süresi.kızlar ilkay gür kaç günde bakıyor genelde?
kızlar ilkay gür kaç günde bakıyor genelde?
Laf sana olmamasına rağmen senin bu saldırgan halin ne olacak peki? Olaylar olduğunda burda yoktun gelip kapanmış bir olayı açarsan ben de yorum yaparım, üstüme alındığım için değil haksızlığa gelemediğim için. Yorumları okuyan arkadaşlar hangimizin saldırgan tavırda olduğunu neyseki çok net anlıyorlar o yüzden kendimi açıklamakla uğraşmıycam.Geldiğinden beri burda olmayan arkadaşlar için atıflarda bulunuyorsun saldırı benim gözümde tam da senin yaptığın gibi olur. Ben seni görmekten ya da yorumlarından şikayetçi değilim herkesin düşüncesine saygım var o yüzden gözardı etmeyi düşünmüyorum. çekirge değilim sıçramayı bilmiyorum arkadaşım:)) İşime gelmeyen bir durum yok düşüncelerimi paylaşıyorum hedefim sen olsaydın mesajının altına yorum yapardım ama ben ortaya yazdım üzerine sen alındın.Düşüncelerimin senin için bir önemi olmaması çok güzel:))Evet üstüme alinirim cünkü benim yazdiklarimin üstüne yapilmis bi yorumdu, bunu sende biliyorsun. Lafim sana olmamasina ragmen, bukadar yazma geregi duyuyorsan demeki sende üstüne almissin, bukadar saldirgan olmazdin yoksa... neyse. Zaten ara ara giriyordum, birdaha da yazmam merak etme.
Zaten eskilerin buraya gelmemesinin en buyuk sebeblerden biri sürekli saldiranlardan dolayi artik. O zamanindaki tat kalmamis malesef artik burda. Ayrica cok rica ediyorum beni göz ardi et veya hic cevap vermemeye calis. Cünkü artik dikkat cekmeye basladi nezaman birsey yazsamm sicriyosun. Böyle sacmaliklarla hakketen ugrasamam. Herkes istedigini yazabilirse, bende yazarim ve isine gelmiyorsa susarsin, kavgadan tartismadab beslenmiyorum ben kusura bakma o yuzden senin düsüncelerin benii tinlamaz.
Öpüyorum
Laf sana olmamasına rağmen senin bu saldırgan halin ne olacak peki? Olaylar olduğunda burda yoktun gelip kapanmış bir olayı açarsan ben de yorum yaparım, üstüme alındığım için değil haksızlığa gelemediğim için. Yorumları okuyan arkadaşlar hangimizin saldırgan tavırda olduğunu neyseki çok net anlıyorlar o yüzden kendimi açıklamakla uğraşmıycam.Geldiğinden beri burda olmayan arkadaşlar için atıflarda bulunuyorsun saldırı benim gözümde tam da senin yaptığın gibi olur. Ben seni görmekten ya da yorumlarından şikayetçi değilim herkesin düşüncesine saygım var o yüzden gözardı etmeyi düşünmüyorum. çekirge değilim sıçramayı bilmiyorum arkadaşım:)) İşime gelmeyen bir durum yok düşüncelerimi paylaşıyorum hedefim sen olsaydın mesajının altına yorum yapardım ama ben ortaya yazdım üzerine sen alındın.Düşüncelerimin senin için bir önemi olmaması çok güzel:))
Hz.İsa'ya sormuşlar ölü diriltmekten zor ne var diye,o da "anlamayana anlatmak demiş" sizin insanları uyarmak için yazdığınız bir cümleyi alıp evirip çevirip kendilerine göre başka boyutlara taşıyabiliyorlar.Bakış açısı dedikleri bu olsa gerek kötü yerden bakıp kötü görmek. Biz yine doğru bildiğimizi yapmaya devam edelim, topiğin amacına uygun iyi,kötü yorumlarımızı yapalım.Ağzına sağlık arkadaşım. Olayı uzatmamak için sustum. Kötü enerjisi olduğunu düşünenlerden biri bendim zaten. Herkes istediği falcı hakkında yorum yapar. Kimse burada falcıyı bu denli övemez. Yok çocukça hareketlermiş. Madem yazan arkadaş çok olgun. İşini gücünü bırakıp buraya falcı savunması yapmaya gelmesin. Herkes burada bilgi alışverişi yapar. Kimseye kötü bile olsa emek vermiş yorum yapmayın demek kimsenin haddi değil. Ben para koydum diye kötü olduğunu bile bile başkasının da para koymasına izin verirsem vicdanım rahat etmez. Biz yazarız istemeyen yok size inanmıyorum der baktırır.
aşkım hiç baktırmadım seleneya... Hiç içimden gelmedi merakda etmedim açıkçası... Baktıran arkadaşlardan okudum birkaç yorumunu.... Aaaaaaa dediğim birşey olmayınca da atmadım. Lakin seveni de çok...ay yine arada reklam gibiyim kızlar kusura bakmayın
sentimentall teşekkür ederim:)
ncarenot keşke atmadan önce bi sorsaydım yahu atıvermiş bulundum:) sen selenayı severdin di mi ?
Polemik sevmiyorum ben ama böyle arada bir gelip " topiğin eski tadı kalmamış, eskilerin niye gelmediği belli " türü laf sokmak da yeni moda oldu... Gelinir, gelinmez. Gelene kimse niye geldin de demez... Gelmeyene de ısrar yok... Yorum yapan yapar, yapmayan yapmaz...Evet üstüme alinirim cünkü benim yazdiklarimin üstüne yapilmis bi yorumdu, bunu sende biliyorsun. Lafim sana olmamasina ragmen, bukadar yazma geregi duyuyorsan demeki sende üstüne almissin, bukadar saldirgan olmazdin yoksa... neyse. Zaten ara ara giriyordum, birdaha da yazmam merak etme.
Zaten eskilerin buraya gelmemesinin en buyuk sebeblerden biri sürekli saldiranlardan dolayi artik. O zamanindaki tat kalmamis malesef artik burda. Ayrica cok rica ediyorum beni göz ardi et veya hic cevap vermemeye calis. Cünkü artik dikkat cekmeye basladi nezaman birsey yazsamm sicriyosun. Böyle sacmaliklarla hakketen ugrasamam. Herkes istedigini yazabilirse, bende yazarim ve isine gelmiyorsa susarsin, kavgadan tartismadab beslenmiyorum ben kusura bakma o yuzden senin düsüncelerin benii tinlamaz.
Öpüyorum
Vallah ilkayda genelikle baya bi beklemen gerekiyor 2. sirada olup 2-3 hafta beklemisligim de var.. 3 gün beklemisligimde. Hata soruma 2 ay beklemisligim de var.. enerjisi yerindeyse eger..iyi bakiyor.. biraz moduna göre sanirim bilmiyorum bende
aşkım hiç baktırmadım seleneya... Hiç içimden gelmedi merakda etmedim açıkçası... Baktıran arkadaşlardan okudum birkaç yorumunu.... Aaaaaaa dediğim birşey olmayınca da atmadım. Lakin seveni de çok...
4 aylık aradan sonra son dönemde baktırdıklarımdan favorim anda Geysu... Karşı taraf bilgisinde Aura... Mutlu ve de olumsuz falda Can ( Basirly ), ve genelinde Nehir.... Herra'ya attım en son ama bende ortalamaydı... Biraz soru üstüne gitmiş. Sorumda aşk değildi... Son dönem fal sebebim aşkssss değil yani :)))selena'yı 3 hafta beklemişliğim var beklerim sanırım merak ediyorum çok forumda çok konuşulan bir isim eksik kalmışım ben:)
senin favorilerin kimdi? ya geçen cumartesi selena'dan falım geldi de onun ayarında mı diye soracaktım çünkü öyle bir fal geldi ki bana anlatamam:) şok içinde kaldım
Ben sahısa sorarak teyıt ettıgım için can konusunda kendı falım için eminim :) Genelde yorumlamalar bu tarz oluyor zaten ayrıldıktan sonra :) banada bu tarz yorumlar çok yapılmıstı:)Evet haklisin, karsi tarafin düsüncelerinden bahsetti Ama nekadar dogru nekadar yanlis orasini bilmiyorum. Zaten bütün falcilara Göre Hala bana asik Hala beni düsünüyo ama ego tavan o yüzden de yazmiyo mus
Ya ben ona fal attım 1 gün bekletince iptal ettim tekrar baktırmayı düşünüyorum amakızlar ilkay gür kaç günde bakıyor genelde?
Sorma imkaniniz varsa Cok iyiii, Keske bende sorabilsemBen sahısa sorarak teyıt ettıgım için can konusunda kendı falım için eminim :) Genelde yorumlamalar bu tarz oluyor zaten ayrıldıktan sonra :) banada bu tarz yorumlar çok yapılmıstı:)
4 aylık aradan sonra son dönemde baktırdıklarımdan favorim anda Geysu... Karşı taraf bilgisinde Aura... Mutlu ve de olumsuz falda Can ( Basirly ), ve genelinde Nehir.... Herra'ya attım en son ama bende ortalamaydı... Biraz soru üstüne gitmiş. Sorumda aşk değildi... Son dönem fal sebebim aşkssss değil yani :)))
Ya ben ona fal attım 1 gün bekletince iptal ettim tekrar baktırmayı düşünüyorum ama
Kim o canım meram ettim. Sen hiçbir şey anlatmadan mı söyledi peki bilgi vermede yani?Kizlar sadece suratiniza bakip da baska hic birsey bakmadan.. birine fal baktirmisliginiz varmi? Isimleer.. komple gecmiiisi fln önunüze döken biri. Böyle bir olay geldi basima tüylerim dikeeen diken oldu.. istedigim konuyla ilgili de asiri bi sekilde olumsuzdu.. görüyorum, eger olmazsa ben bu isi kesinlikle birakiyorum tarzinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?