Binnaz Abla

kızlar ilkay gür kaç günde bakıyor genelde?
Hayatım o sorulara cevap vermiyor. 3 gün en minimum bekleme süresi.
2 kez baktırdım ben. İlkinde iş ile ilgili kısım çıkmıştı. 2. cide de nothing...
Bence atma :)))

ay yine arada reklam gibiyim kızlar kusura bakmayın

sentimentall teşekkür ederim:)

ncarenot keşke atmadan önce bi sorsaydım yahu atıvermiş bulundum:) sen selenayı severdin di mi ?

Laf sana olmamasına rağmen senin bu saldırgan halin ne olacak peki? Olaylar olduğunda burda yoktun gelip kapanmış bir olayı açarsan ben de yorum yaparım, üstüme alındığım için değil haksızlığa gelemediğim için. Yorumları okuyan arkadaşlar hangimizin saldırgan tavırda olduğunu neyseki çok net anlıyorlar o yüzden kendimi açıklamakla uğraşmıycam.Geldiğinden beri burda olmayan arkadaşlar için atıflarda bulunuyorsun saldırı benim gözümde tam da senin yaptığın gibi olur. Ben seni görmekten ya da yorumlarından şikayetçi değilim herkesin düşüncesine saygım var o yüzden gözardı etmeyi düşünmüyorum. çekirge değilim sıçramayı bilmiyorum arkadaşım:)) İşime gelmeyen bir durum yok düşüncelerimi paylaşıyorum hedefim sen olsaydın mesajının altına yorum yapardım ama ben ortaya yazdım üzerine sen alındın.Düşüncelerimin senin için bir önemi olmaması çok güzel:))

Tmm ozaman cok güzel sorun yok

Hz.İsa'ya sormuşlar ölü diriltmekten zor ne var diye,o da "anlamayana anlatmak demiş" sizin insanları uyarmak için yazdığınız bir cümleyi alıp evirip çevirip kendilerine göre başka boyutlara taşıyabiliyorlar.Bakış açısı dedikleri bu olsa gerek kötü yerden bakıp kötü görmek. Biz yine doğru bildiğimizi yapmaya devam edelim, topiğin amacına uygun iyi,kötü yorumlarımızı yapalım.

ay yine arada reklam gibiyim kızlar kusura bakmayın

sentimentall teşekkür ederim:)

ncarenot keşke atmadan önce bi sorsaydım yahu atıvermiş bulundum:) sen selenayı severdin di mi ?
aşkım hiç baktırmadım seleneya... Hiç içimden gelmedi merakda etmedim açıkçası... Baktıran arkadaşlardan okudum birkaç yorumunu.... Aaaaaaa dediğim birşey olmayınca da atmadım. Lakin seveni de çok...

Polemik sevmiyorum ben ama böyle arada bir gelip " topiğin eski tadı kalmamış, eskilerin niye gelmediği belli " türü laf sokmak da yeni moda oldu... Gelinir, gelinmez. Gelene kimse niye geldin de demez... Gelmeyene de ısrar yok... Yorum yapan yapar, yapmayan yapmaz...
Böyle de olmuyor ki....

selena'yı 3 hafta beklemişliğim var beklerim sanırım merak ediyorum çok forumda çok konuşulan bir isim eksik kalmışım ben:)

senin favorilerin kimdi? ya geçen cumartesi selena'dan falım geldi de onun ayarında mı diye soracaktım çünkü öyle bir fal geldi ki bana anlatamam:) şok içinde kaldım

Kizlar sadece suratiniza bakip da baska hic birsey bakmadan.. birine fal baktirmisliginiz varmi? Isimleer.. komple gecmiiisi fln önunüze döken biri. Böyle bir olay geldi basima tüylerim dikeeen diken oldu.. istedigim konuyla ilgili de asiri bi sekilde olumsuzdu.. görüyorum, eger olmazsa ben bu isi kesinlikle birakiyorum tarzinda..

4 aylık aradan sonra son dönemde baktırdıklarımdan favorim anda Geysu... Karşı taraf bilgisinde Aura... Mutlu ve de olumsuz falda Can ( Basirly ), ve genelinde Nehir.... Herra'ya attım en son ama bende ortalamaydı... Biraz soru üstüne gitmiş. Sorumda aşk değildi... Son dönem fal sebebim aşkssss değil yani :)))

Hazır topiğe girmişim son zamanların fal değerlendirmesini yapayım bu sıra baya abarttımda:))
Sema: 2 kez baktırdım o sıra emin olmadığım bir şeyi ilk söyleyen kişi oldu bence denenebilir anlık öngörülerinin çıktığını zamanında da görmüşlüğüm var
Sezgi: Anlık durumda gerçekten çok iyi dediklerimden gelecek çıktı mı diye sorarsanız hayır ama an için kesinlikle çok tutarlı.
Geysu: Anlık durumu çok iyi anlatanlardan sanki yanımdaymış gibi ama sanki biraz pembeci gibi:))
Yeşil çingene: Acaba beynimi mi okudu diye düşünmedim değil,ama falı gayet iyiydi,düşündüğüm herşeyi tek tek anlattı bana.
Can: Boş biri değil anlık durumu çok güzel anlatanlardan
Basirly cemal hoca: Uzak durun mıy mıy dediği bişey yok:)
Herra: fena değil diyebilirim bildiği bi kaç şey var ama çok abartılacak biri değil
Nehir ateşoğlu: Boş biri değil ama çok dolu da diyemiycem.
Melek yıldız: Eh işte diyeceğim bir faldı
Selena: geçmişte baktırmıştım enerjimiz çok tutmadı sanırım sadece olumsuz gördüğü bişey dediği gibi oldu ama onun harici dediklerini yaşamadım

Evet haklisin, karsi tarafin düsüncelerinden bahsetti Ama nekadar dogru nekadar yanlis orasini bilmiyorum. Zaten bütün falcilara Göre Hala bana asik Hala beni düsünüyo ama ego tavan o yüzden de yazmiyo mus
Ben sahısa sorarak teyıt ettıgım için can konusunda kendı falım için eminim :) Genelde yorumlamalar bu tarz oluyor zaten ayrıldıktan sonra :) banada bu tarz yorumlar çok yapılmıstı:)

acaba bir gün benimde sorum aşk dışında bir şey olur mu:) ama yine de çok güzel sabretmişsin gerçekten tebrik ediyorum ben 2 hafta zor dayandım:)

Ya ben ona fal attım 1 gün bekletince iptal ettim tekrar baktırmayı düşünüyorum ama

galiba olumsuza daha yakınmış öyle okumuştum forumda

Kim o canım meram ettim. Sen hiçbir şey anlatmadan mı söyledi peki bilgi vermede yani?
Ya bu falcı mevzuları hakikaten çok uzadı. Burada herkes olumlu olumsuz yorum paylaşıyo. İsteyen baktırır isteyen baktırmaz. Gidip falcıları kışkırtmayın yeter bence.

Ben İlkay ı altı gündür bekliyorum geçen sefer üç hafta beklemiştim bazen iki güne bakıyor
Sevdiğim için bekliyorum başkası olsa beklemem çıkar çıkmaz fal bu ama mantıklı olmasını seviyorum çünkü bende mantığın m si yok
Galiba yaşam koçuna ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…