Binnaz Abla

Canım sana söylediklerinden çıkan oldu mu peki?
Ben fal sepetinde melih gün e baktırdım bu arada kişilik analizleri doğruydu çok olumlu konuştu o kadar inancım kalmamış ki olumlu şeylere inanasım gelmedi. Nasıldır sizce?

acaba bir gün benimde sorum aşk dışında bir şey olur mu:) ama yine de çok güzel sabretmişsin gerçekten tebrik ediyorum ben 2 hafta zor dayandım:)

galiba olumsuza daha yakınmış öyle okumuştum forumda
Parayla saadet olur kısmındayım... Kariyere kitlendim... siyo olcam

Burda bakan biri degil cnm. Acikcasi biraz pisman bile oldum cünkü ister istemez etkilendim. Hic birsey anlatmadimm. Vücudumda neremde ne var fln oralara kadar bildigi icin biraz tirsdim acaba cikarmi diye gelecekle ilgili dedigi sey. Yani kararini su yönde verirsen bu buuu olcak dedi...

Melih gün bana hiç olmadı tamamen pembe tablo altındaki yorumlara bakıp yolladım ama öyle yani
İlkay bende çıktığı oluyor zaman zaman çıkmadığı da oluyor bazen genel olarak başarılı bende

Melih güne bende ilk defa baktirdim hep ikilemde kalmistim denesem mi fln diye ama banada gayet iyi bakmis kisilik analizleri falan.. ve olumsuzdu.. pek cikani yok galiba forumda ama

Parayla saadet olur kısmındayım... Kariyere kitlendim... siyo olcam

aahahah katılıyorumm bende siefo olmak istiyorum da daha kendi bütçemi yönetemiyorum şirketin bütçesini nasıl yöneticem ilerde ya da her ay herkese 100 tl'lik bedava fal motivasyon amaçlı yaparım. zaten sonra kovulup tekrar fallara düşerim gibi:)

gelmisken son zamanlardaki deneyimlerimi paylasayim ben de

Kizlar Basirly-Can bu adami hafife almayin ciddi ciddi efso bakiyor ,anlik durum karsi taraf duygu dusunce ve karakter analizi . kismetse yuzyuze de baktiricam
Tellwe-BYZMLK son gelismeyi tarih araligiyla bildi. anlik durumlarda basarili severek gidiyorum. benim işimi goruyor ama kisa bakiyor yani bilin
Basirly - Aura : Yanaklarini sıkmak istedigim tontiş teyze. keske komsum filan olsa da kek yapip gotursem cay kahve icsek. neyse ; bence baya baya falci.
Sezgi Candan : biraz rötarli olsa da onun dedigi sekilde oldu gelisme. ve son falda bahsettigi ikinci adimi ise soyledigi tarihten once yasadim , tam tasvir ettigi sekilde . soruma da cevap vereymis iyiymis gozden kacti heralde cani sağolsun favorimizdir
Melek Yildiz : emin olmamakla birlikte bu abla da boş degil gibi
Falci Sema : tiksinç byv şaibelerine ragmen vazgecemedigim apla. cok falini yaşadim. anlik durum ve karsi tarafin zihnini okusun isterseniz bu falci. daha detayli okusun isterseniz tabi ki Sezgi
Ecem23 : cok severdim lakin artik bakamiyor. kisa ve genel bir yorum aldim hic tespit ve detay yoktu. üzdü..
Asenat : ilk fali cok guzeldi sonra soylediklerinin tersini soylemeye basladi hatta fallar arasi karakter analizleri bile zitti. cikmadi. hatta seka da yazmisti ki bir falda ikimize ayni seyleri soylemis gibiydi sanki.tahminim ; artik bakamiyor ve o yuzden bakmiyor
Hülya Demir : bir falinda beni şoklara sokmustu. pembeci deniyor ama bana hep gercekci tespitleri oldu . Severim , arada giderim
Helen Devmen : kendini cakal sanan bi aplamiz. he beyaz telefon he :)))
Benna küçüker : ben bu hanimefendinin falcilik yetenegine sahip oldugunu dusunmuyorum kendi adima , hic tespit yok , surekli dondurulerek kurulan ayni cumleler var. içim kıyıldı falı dinleyene kadar
Nehir Atesoglu : begenemedim. bu kadar begeneni ve cikan falı olduguna gore bizim enerjimizin uyusmamis oldugunu dusunuyorum
unuttuklarim elbet vardir aklima geldikce eklerim , sorulariniz olursa da seve seve yardimci olurum :)

Helen bana da beyaz telefon demişti şuan şokkkktayım

Basirly - Nermin ve Gizem Sitare nasıl sence baktırdın mı?

Yeşilçingene ve serkan'a baktırdınız mı?

Yeşilçingene ve serkan'a baktırdınız mı?
Aa unutmusum yesilcingene de en sevdiklerimden , cok fali cikmistir bana ve karsi tarafin duygu durumunu oldugu gibi okuyanlardan . Ustelik cok iyiniyetli ve işini ozenle severek yapan biri. Sorulara verdigi cevapta bile ayri bir fal bakmis kadar oluyor.

Serkani ise sevmiyorum acikcasi . her falda fikrini degistiriyordu. kapilar kapali hanimefemdi açık hanimefendi kapali hanimefendi hoop acildi hanimefendi .
bildigi detaylar olmasina ragmen o adama guvenmiyorum

Serkan'ı ben de hiç sevmem. İkisi çok farklı konuştu bende. Yeşilçingene bayağı iyiydi anlık durumda. Geleceğin çıkmasına çok sevindim.

Siz olumsuz duyduğunuz için düşük puan verdiğinizinden biz olumsuza da açık olanlar, falcıların puan kaygısı yüzünden pembe pembe fallar dinliyoruz.

Gizem sitare den olumsuz ötesi bi fal geldi. İPTAL İPTAL İPTAL
inşallah çıkmaz ya

nermini denemedim ama gizem sitare cok olumsuz kasan biri olarak kalmis aklimda. durduk yere enerji dusurmeye gerek yok diye dusunuyorum onun icin acikcasi baktirmam , nermini belki sonra denerim

Gizem Sitare beni aylardır dönecek deyip dönmeyen adamla evlendirdi 2de çocuk yaptırdı bir kız bir erkek en pembiş falımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…