Binnaz Abla

Ama ben bu ihtimali daha çok sevdim.biri kuyuya taş attı bintane akıllı çıkarmaya çalışıyor.bence abartılacak mevzu değil.ben burda Hümanın yolladığı falları yayınladım.ayyy çok korktum mu diyeyim nediyeyim.şaka gibi ya okuduklarım

Ay canım bana bir olumsuz konuştu ki bugün ağladım valla
Bende de olumsuz konusmustu, aralik da baktirmistim. Birdaha iletisim kurulmayacak dedi, Ocak ayinin sonunda iletisim kurdu. Iliskimizi ve iliskimizin Bitis nedenini de yanlis yorumlamisti ve yine beyaz atli mükemmel prens ile tanisip evlenicekmisim

Vay be ben bu kadın dönsün tövbemi bozup baktıracam net.Ahhh nasıl kaçırmışım böyle dürüst bir falcıyı yanarım yanarım bir buna yanarım.Hüma sana burda birton laf yolladım dönüpte bir cevap vereydin iyidi

Şu referandum bitse de kurtulsak. Bazı reklamlar gözümüze gözümüze sokuluyor. Keşke her düşünceden insanın olduğunu unutmayıp tarafsız olan reklamlara yer verilse.

Sen diyince fark ettim kocaman bir evet reklami onceden alisveris reklamlari olurdu benim hep:)

Selena bana dediği şeyin bir kısmını yaşıyorum.fakat tam olarak gerçekleşmesi için şuanki erkek arkadaşımdan ayrılmam ve ardından eski nişanlımın dönmesi lazım.çünkü yaz ayında biri hayatına girecek ve birsüre sonra ayrılacaksınız eskisi pişman olup dönecek demişti.ben ayrılmak istemiyorum şimdilik eskiside dönmesin istemez.yani söyledikleri diğer yorumculardan farklı.aynı yoruma benzer olanı binnazda biri daha yapmıştı.bekleyip görecez.

Aynen iste bendede durum biraz karisik o dönem patladi zanettim. Bi baktim 6 ay sora resmen ciktii..simdi tekrar baktirdim busefer biraz baska bi sekilde yorumu yapmis yani tam tersi gibi bilmiyorum karisik biraz bende bekleyip görücem devamini artik:))

Selenanın tespitleri yerindeydi.ayrılma nedenimizi iyi analiz edip söylemişti.lakin sonuç kısmı ilginç olunca inanası gelmiyor insanın.ben zaten yüzlerce fal baktırmış biri olarak şuana kadar öğrendiğim genel geçer anlık durumları yorumcunun bilmesi mümkün oluyor fakat en iyisi bile sonuç kısmında tökezliyor.onedenle hiçbir falımın sonuç kısmına bel bağlamıyorum artık.daha huzurlu ve mutluyum böyle

Bende öyleyim artik vallah.. ya falin komplesi zaten cikmaz. Selananin fali cikti diyorum evet ama seninkisi gibi yani o dönem olayin bu sekilde olucagini bilen tek kisi.. sonuc kismi dersen.. orasi beklemede iki falda sonuc kisminda baska konusdu simdi.. ama fal deyip geciyorum iste, kendide öyle diyor zaten. Sonuc kismina bel baglamamak gerek zaten. Ben bi ara yarim sene atmadim acayip huzurluydum bu aralar yine bi olayy yuzunden atmaya basladim biraz kafam dagilsin diye, gülüp geciyorum zaten bu aralar aldigim yorumlara.. neyse bi kac güne yine komple birakirim. Senin bi kac yorumunu da gördüm sanirim sende biraktin :)) en güzeliii bu zaten.

Canım evet ben geçen yılımın hergününü fallarla geçirdim.sonuç yüzük attık.keşke diyorum hiç bulaşmasaydım.insan bu illete bulaşmya dursun bırakmak ne mümkün.4 ay oldu fal atmıyordum.sonra eskisini unuttum.yeni bir ilişkiye başladım.2.5 ay oldu.herşey çok güzeldi.bende mutluydum artık.işimde ilerlemeye başladım.fakat busıralar gül gibi adam için tövbemi bozup fal attım. Hemen sadaka verdim tövbemi bozduğum için.lakin birgün önce fena kavga ettik ve ben tel kapadım.artık hiç tahammülüm yok erkeklere.dayanamayıp bugün gene fal attım.yani bu hayat böylemi gidecek diye çok merak ediyorum.şuan nekadar aciz olduğumu düşündüm.bunun bir tedavi durumu vs varmı araştırmam laxım.birde sanki ben fal atınca ilişkilerim sıkıntıya giriyo ya da benmi paranoya oldum bilemedim.dişardan bakılınca güçlü,akıllı,başarılı ve herşryi olan bir hatunmuşum gibi görünsemde aslında nekadar aciz ve muhtacım.kendime deminden beri kızıyorum.yapmam gereken işleride kenara attım.sizi okuyorum ve düşünüyorum.

Cnm msj attim sana..

Siz olumsuz duyduğunuz için düşük puan verdiğinizinden biz olumsuza da açık olanlar, falcıların puan kaygısı yüzünden pembe pembe fallar dinliyoruz.
adam gözlerinin içind ebakıp seni seviyorumlar söylerken terkedip giderse olumsuz fala inanmazsın tabi yani :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…