nermin sallamasyondu bana. dediği şeylerin tam tersi oldu. Banada olumsuzdu falında. Bence üzme hiç kendiniAy canım bana bir olumsuz konuştu ki bugün ağladım valla
Gizem Sitare beni aylardır dönecek deyip dönmeyen adamla evlendirdi 2de çocuk yaptırdı bir kız bir erkeken pembiş falımdı.
Ama ben bu ihtimali daha çok sevdim.biri kuyuya taş attı bintane akıllı çıkarmaya çalışıyor.bence abartılacak mevzu değil.ben burda Hümanın yolladığı falları yayınladım.ayyy çok korktum mu diyeyim nediyeyim.şaka gibi ya okuduklarımBence Venüs'ün kendisi topiği takip ediyor, sonuçta üye olmasına gerek yok. Hakkımda böyle böyle yorumlar okudum diye kendinin takip ettiğini ifşa edemeyeceği için birisi ekran görüntüsü yolladı diye senaryo yazmış olabilir. Bir ihtimal tabi.
Bende de olumsuz konusmustu, aralik da baktirmistim. Birdaha iletisim kurulmayacak dedi, Ocak ayinin sonunda iletisim kurdu. Iliskimizi ve iliskimizin Bitis nedenini de yanlis yorumlamisti ve yine beyaz atli mükemmel prens ile tanisip evlenicekmisimAy canım bana bir olumsuz konuştu ki bugün ağladım valla
aa şaşırdim ben o kadini felaket tellalı biliyordumGizem Sitare beni aylardır dönecek deyip dönmeyen adamla evlendirdi 2de çocuk yaptırdı bir kız bir erkeken pembiş falımdı.
Vay be ben bu kadın dönsün tövbemi bozup baktıracam net.Ahhh nasıl kaçırmışım böyle dürüst bir falcıyı yanarım yanarım bir buna yanarım.Hüma sana burda birton laf yolladım dönüpte bir cevap vereydin iyidiUmarım yasak değildir.
Öncelikle mesaj kirliliğinden dolayı herkesten özür dilerim. Ufacık bir açıklama daha yapıp ayrılacağım. Çünkü ilk defa hem özel hayatımdan beni tanıyanlardan hem yine buradan mesajlar gelmiş, söz konusu forumu okumak durumunda kaldım. Durumunda kaldım demeyeyim hatta keyifle de okudum. bahsedilmek güzel bir his, bu kadar insana dokunduğumu bazen unutuyordum.
Orada da genel için de, mesajlar yolu ile de olumlu, olumsuz eleştiriler yapan herkese çok çok teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler oradaki herkese :) Kıymet verip bana gelmiş, kalplerinizi açmışsınız, belki annelerinizle paylaşmadıklarınızı benimle paylaşmışsınız. Bundan ötesi var mıdır? Seven de sevemeyen de başımın tacı.
Lütfen benim yüzümden kimse kimsenin kalbini kırmasın. Uzun zamandır binlerce kişinin hikayesine misafir oldum ancak kimseyi ifşa etmedim, asla da etmem arkadaşlar. Lütfen içiniz rahat olsun bu konuda. Eskiden tanıyanlar bilecektir. Tanımayanlar için de tekraren içi rahat olsun herkesin.
Son olarak, uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü editörümü de ikna edemediğim sizlerden ayrılma konusunda kesin kararımı da vermiş bulundum. Aslında 1 saat önce de bahsettiğim hayat gaileleri ve bu işin gerçekten özen isteyen bir iş olması nedeniyle bu kararı aldım.
Hakkınızı helal edin. Etmeyenleriniz iade imkanımız var ise sizlere geri ödemelerinizi yapacağım. Olur ya, olumsuz konuştuklarım var ise de lütfen olumlu düşünsün, ben asla iddialı değildim hep söyledim.
Sizleri çok seviyorum. Kalpleriniz size emanet.
Venüs
Dilime dolanmaz mi bideŞu referandum bitse de kurtulsak. Bazı reklamlar gözümüze gözümüze sokuluyor. Keşke her düşünceden insanın olduğunu unutmayıp tarafsız olan reklamlara yer verilse.
Şu referandum bitse de kurtulsak. Bazı reklamlar gözümüze gözümüze sokuluyor. Keşke her düşünceden insanın olduğunu unutmayıp tarafsız olan reklamlara yer verilse.
Selena bana dediği şeyin bir kısmını yaşıyorum.fakat tam olarak gerçekleşmesi için şuanki erkek arkadaşımdan ayrılmam ve ardından eski nişanlımın dönmesi lazım.çünkü yaz ayında biri hayatına girecek ve birsüre sonra ayrılacaksınız eskisi pişman olup dönecek demişti.ben ayrılmak istemiyorum şimdilik eskiside dönmesin istemez.yani söyledikleri diğer yorumculardan farklı.aynı yoruma benzer olanı binnazda biri daha yapmıştı.bekleyip görecez.Vay vay vay girmeyeli neler olmus yine. Pes! Venus zamaninda bana da cikmadi.. aralarindan bildigi oldu.. anda iyi oldugunu düsünüyorum. Ve 3 ayda bir girdigi icin yinede atiyordum. Gecen yakalayamadigim icin sinir olmustum, bi iki aya atarim dedim. Siiimdiii birdaha hic bakmicani gördüm. Bazilarini burdan alkisliyorum afferin. Enerjini emdiyse emdi. 2-3 fal atmissin zamaninda emedide simdi ne oldu? Duymak istediklerini duyamadin diye mi "enerjin" emildi. Begenmiyosan baktirmasin arkadas.. gelip burda karalamaya gerek yok. Begenenleri vardi cünkü.. birakin bu isleri, falcilara biseyler yetisdirmek onu bunu yapmak, tüm hayatiniz burasimi merak ediyorum ve komigime gidiyor artik..ani bilemedi, gecmisi bilemedi sunu bilemedi gelrcek cikmadi enerjimi emdi fln.. e tamam olsun da.. zaten hepsinde durum bu yani.. enteresn ki o diger falcilarda problem olmuyor.
Neyse..
venus eger burayi okuyorsan.. sevenlerin de vardi.. benim ve tanidiklarim (suan gereksiz bulup buraya yazmayanlarin enerjisini emedin, bazii kisiler olumsuzu kaldiramiyor hepsi bu (bana da olumsuzdu) komple falin cikmadi(böyle biseyi beklemek zaten enteresan olur, kiminki komple cikiyor) ama aralarindan cogu seyi tuturdun ve anlik konularda iyi oldugunu düsünüyorum, gerek yok böyle kisiler icin bi aciklamada bulunup fali birakman:) umarimm geri dönersinn!
Arkadaslar bu arada.. zamaninda gelip buraya yazmisdim suuuu su su cikti diye. Asil cikan tek bir kisi oldu.. hic istemiyordum o zamanlar cikmasini o yüzden rafa kaldirmisdim ( amaa olumsuz bakti diye aslaaaa gelip burda hakinda birsey yazmadim, sadece o zamanlar cikmamasini cok istemisdim burda kendisinden de hic bahsetmedim .o da selena oldu :)) simdi tekrar baktirdim, buseferde cikmasini cok isterim:)
Önceden de vardı ama bugün abartmışlar. Ne diyelimSen diyince fark ettim kocaman bir evet reklami onceden alisveris reklamlari olurdu benim hep:)
Selena bana dediği şeyin bir kısmını yaşıyorum.fakat tam olarak gerçekleşmesi için şuanki erkek arkadaşımdan ayrılmam ve ardından eski nişanlımın dönmesi lazım.çünkü yaz ayında biri hayatına girecek ve birsüre sonra ayrılacaksınız eskisi pişman olup dönecek demişti.ben ayrılmak istemiyorum şimdilik eskiside dönmesin istemez.yani söyledikleri diğer yorumculardan farklı.aynı yoruma benzer olanı binnazda biri daha yapmıştı.bekleyip görecez.
Selenanın tespitleri yerindeydi.ayrılma nedenimizi iyi analiz edip söylemişti.lakin sonuç kısmı ilginç olunca inanası gelmiyor insanın.ben zaten yüzlerce fal baktırmış biri olarak şuana kadar öğrendiğim genel geçer anlık durumları yorumcunun bilmesi mümkün oluyor fakat en iyisi bile sonuç kısmında tökezliyor.onedenle hiçbir falımın sonuç kısmına bel bağlamıyorum artık.daha huzurlu ve mutluyum böyleAynen iste bendede durum biraz karisik o dönem patladi zanettim. Bi baktim 6 ay sora resmen ciktii..simdi tekrar baktirdim busefer biraz baska bi sekilde yorumu yapmis yani tam tersi gibi bilmiyorum karisik biraz bende bekleyip görücem devamini artik:))
Selenanın tespitleri yerindeydi.ayrılma nedenimizi iyi analiz edip söylemişti.lakin sonuç kısmı ilginç olunca inanası gelmiyor insanın.ben zaten yüzlerce fal baktırmış biri olarak şuana kadar öğrendiğim genel geçer anlık durumları yorumcunun bilmesi mümkün oluyor fakat en iyisi bile sonuç kısmında tökezliyor.onedenle hiçbir falımın sonuç kısmına bel bağlamıyorum artık.daha huzurlu ve mutluyum böyle
Canım evet ben geçen yılımın hergününü fallarla geçirdim.sonuç yüzük attık.keşke diyorum hiç bulaşmasaydım.insan bu illete bulaşmya dursun bırakmak ne mümkün.4 ay oldu fal atmıyordum.sonra eskisini unuttum.yeni bir ilişkiye başladım.2.5 ay oldu.herşey çok güzeldi.bende mutluydum artık.işimde ilerlemeye başladım.fakat busıralar gül gibi adam için tövbemi bozup fal attım. Hemen sadaka verdim tövbemi bozduğum için.lakin birgün önce fena kavga ettik ve ben tel kapadım.artık hiç tahammülüm yok erkeklere.dayanamayıp bugün gene fal attım.yani bu hayat böylemi gidecek diye çok merak ediyorum.şuan nekadar aciz olduğumu düşündüm.bunun bir tedavi durumu vs varmı araştırmam laxım.birde sanki ben fal atınca ilişkilerim sıkıntıya giriyo ya da benmi paranoya oldum bilemedim.dişardan bakılınca güçlü,akıllı,başarılı ve herşryi olan bir hatunmuşum gibi görünsemde aslında nekadar aciz ve muhtacım.kendime deminden beri kızıyorum.yapmam gereken işleride kenara attım.sizi okuyorum ve düşünüyorum.Bende öyleyim artik vallah.. ya falin komplesi zaten cikmaz. Selananin fali cikti diyorum evet ama seninkisi gibi yani o dönem olayin bu sekilde olucagini bilen tek kisi.. sonuc kismi dersen.. orasi beklemede iki falda sonuc kisminda baska konusdu simdi.. ama fal deyip geciyorum iste, kendide öyle diyor zaten. Sonuc kismina bel baglamamak gerek zaten. Ben bi ara yarim sene atmadim acayip huzurluydum bu aralar yine bi olayy yuzunden atmaya basladim biraz kafam dagilsin diye, gülüp geciyorum zaten bu aralar aldigim yorumlara.. neyse bi kac güne yine komple birakirim. Senin bi kac yorumunu da gördüm sanirim sende biraktin :)) en güzeliii bu zaten.
Cnm msj attim sana..Canım evet ben geçen yılımın hergününü fallarla geçirdim.sonuç yüzük attık.keşke diyorum hiç bulaşmasaydım.insan bu illete bulaşmya dursun bırakmak ne mümkün.4 ay oldu fal atmıyordum.sonra eskisini unuttum.yeni bir ilişkiye başladım.2.5 ay oldu.herşey çok güzeldi.bende mutluydum artık.işimde ilerlemeye başladım.fakat busıralar gül gibi adam için tövbemi bozup fal attım. Hemen sadaka verdim tövbemi bozduğum için.lakin birgün önce fena kavga ettik ve ben tel kapadım.artık hiç tahammülüm yok erkeklere.dayanamayıp bugün gene fal attım.yani bu hayat böylemi gidecek diye çok merak ediyorum.şuan nekadar aciz olduğumu düşündüm.bunun bir tedavi durumu vs varmı araştırmam laxım.birde sanki ben fal atınca ilişkilerim sıkıntıya giriyo ya da benmi paranoya oldum bilemedim.dişardan bakılınca güçlü,akıllı,başarılı ve herşryi olan bir hatunmuşum gibi görünsemde aslında nekadar aciz ve muhtacım.kendime deminden beri kızıyorum.yapmam gereken işleride kenara attım.sizi okuyorum ve düşünüyorum.
Bakıyorum canım şimdiCnm msj attim sana..
adam gözlerinin içind ebakıp seni seviyorumlar söylerken terkedip giderse olumsuz fala inanmazsın tabi yani :))))Siz olumsuz duyduğunuz için düşük puan verdiğinizinden biz olumsuza da açık olanlar, falcıların puan kaygısı yüzünden pembe pembe fallar dinliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?