Binnaz Abla

Gizem Sitare beni aylardır dönecek deyip dönmeyen adamla evlendirdi 2de çocuk yaptırdı bir kız bir erkek en pembiş falımdı.
bana da olumsuzdu ya 4 kere baktırdım başka konularda hepsi olummsuzdu açıkçası

Ve de Fama'nın anlık durum tespitlerinde yanıldığını göreniniz var mı acaba?
fama bana 5 ay önce birini tarif etmişti sonra ben o adamla tanıştım yine fal attım yok o adam değil dedi başkasıyla tanışacaksın dedi bende soğudum faldan açıkçası hep bu başkasını bekleme durumu cidden saçma gelmeye başladı 50 adam sorsam 51.gelecek bekle durumu var benim fallarda kızlar bilmyorum sizde nasıl:)))) bir de benim pembe fallara baksak bu ay düğünüm bitmişti adam beni terkedeli 10 ay oldu

Gizem sitare nin falı olumsuzdu diye üzülmüştüm. Şimdi sorularıma cvp vermiş. Sanki benimkinin bana önceden söylediği şeyleri biliyomuş gibi konuşmuş. Acı olumsuz ama gerçeklik payı baya yüksek. Şu pembe tablo çizenlere inanasım geliyo bazen. Hani çok alakasız olumsuz konuşsa sallamam da. Söylediği olumsuz şeylerde doğruluk payı yok değil. Tekrar üzüldüm iyi mi
Size de böyle gerçekçi mantıklı olumsuz konuştuğu ama patladığı oldu mu? Lütfen patlasın ya lütfen gücüm kalmadı hiç

adam gözlerinin içind ebakıp seni seviyorumlar söylerken terkedip giderse olumsuz fala inanmazsın tabi yani :))))

benimde benzer şekilde bitti seni seviyorum amalar, hala bitmediyse amalar artık pembe fallara tahammül edemiyorum :)

bana da olumsuzdu ya 4 kere baktırdım başka konularda hepsi olummsuzdu açıkçası

Ben baya pembeci bilirdim Gizem Sitare'yi 2 kez baktırdım ısrarla olacak diyor. kendisi zaten büyük ihtimal akrepgoz.

yani herşeyin en güzel gittiğini düşündüğün an bakıyorsun ki adam nefret dolmuş falan ilginç yani allah korumuş beni diyorum en başında yüzünü gördüm işte..

senin kendi ilişki durumunu daha iyi değerlendireceğini düşünüyorum ya sonuçta faldır herkese çıkar sana çıkmaz öyle düşün

Firuzen ben de çıktığı şeyler oldu .Hakkini yiyemem
Ya ben firuzenin o attığı metne fal dersem baktırdığım diğer fallara hakaret etmiş olurum. Saçmalıklarla dolu bi metin yani firuzenin yazdıkları benim gözümde
Of valla 10 yaşında mıdır nedir o da. Burda ne falcılara neler neler yazıldı, günlük hayatımızda biz bile arkamızdan ne laflar duyuyoruz. Bi kere de küstüm oynamıyorum demiyoruz. Saçmalamış.

Canım selenanın bana baktığı bütün olumsuz fallar çıktı, sonucu olumlu bağladığı fallarda söylediği diğer bir çok şey çıktı, ama sonuç çıkmadı. Artık çıksın da istemiyorum zaten açıkçası.
Bende istemezdim zamaninda.. hata hemen silmisdim ama her kelimesi aklimdaydi:) simdide Cikmasini istiyorum :) O yuzden fazla takilma..
mail den bakiyor selena bide tellwe sanirim ama var mi hala orda bilmiyorum. Ben mailden attim
Ya o kadar aynı şeyleri yaşamışız ki selena konusunda, hevesini kırmak gibi olmasın ama çıkmasın istediğim fal çatır çatır çıkarken, çıksın diye 1.5 yıl beklediğim fal inatla çıkmadı. Artık çıkamazda zaten çünkü hiç istemiyorum ya gram istek kalmadı içimde.
kızlar ilkay gür kaç günde bakıyor genelde?
canı ne zaman isterse bakıyor ya seneye falan bile bakabilir ilkay abla niye bir yıl sonra baktın diye hesap sormaya kalkarsan da azarlar oturtur

valla çıkmadı dedim ama hakkını da yiyemeyeceğim şimdi, kadının baktığı bütün fallarda şoktan şoka girdim yani

adam gözlerinin içind ebakıp seni seviyorumlar söylerken terkedip giderse olumsuz fala inanmazsın tabi yani :))))
Topiğin yüzde 93 ünün ilişkisi böyle bitti canımıniçi.... sensiz nasıl olacak bilmiyorum deyip ağlaya ağlaya giden biliyoruz biz... maksadım canını sıkmak değil inan... sebebi olan gidişler için kimse fal baktırmıyor... fallara meylimiz sebebi belli olmayan gidişlerden.
Dürüstçe artık istemiyorum diyen adamın peşinden koşacak kadın tanımadım ben bu topikte....

O kadar çok siteye fal baktirdim ki tellwe deki falcilar kadar egosu şişkin falcilar görmedim. Tellwe de ki bütün falcilar hemen hemen bir enerjiden tutturmuş gidiyorlar. Binnaz, fal sepeti, falalem, byv daha nice sitelerdeki falcilar enerji demiyor iken bu tellwede ki falcilar neden bu kadar şişiyor anlayamıyorum. Yesilcingenede çok abartılıyor bence işine gelene bakıp işine gelmeyene bir enerji tutturmuş gidiyorlar. Fal sepeti umut, firuzen, ebru, eylul... falalem banu
Binnaz da ada, ceren, nisan, efsun gayet iyi falcilar hiç birinde ego yok. Neyse onu söylüyorlar bir tutturmuşlar enerji tellwedekiler özellikle önceden severdim şimdi bir falci bile beklemeye değmez. Hepimiz burada çıkan çıkmayan iyi ya da kötü belirtiyoruz bende hepimizin yorumlarına bakarak baktiriyorum. Değer mi değmez mi bilemiyorum ama bir umut hepimiz birilerine baktiriyoruz ve paramıza değsin istiyoruz ama tellwe de ki falcilara değmez gerçekten

Ve de Fama'nın anlık durum tespitlerinde yanıldığını göreniniz var mı acaba?
Söz konusu fama ise her çeşit entrika dalavere 17 profil ile fal bakma falda var dedigine soruda yok deme ama yorumda var dediniz deyince ben öyle demedim deme gibi şeylerin hepsi mümkün.... Çok şey etme istersen....

acikcasi bana fali cikan tek kisi gizem sitareydi. daha once de cikan patlayan fal listemde yazmistim. 2014 sonunda baslayan iliskim icin atmistim sonu yok 2015 in sonunda bitecek dedi ve 2015 kasiminda ayrildik. yalniz hayatima baskasi girecegi kismetimin baskasi oldugu icin olacak bu ayrilik dedi ama ayrildiktan sonra hayatima kimse girmedi. umarim sizin patlayan listenizde olur

İnşallah öyle olur

byv emine kurtuluşu merak ediyorum bende :)) ona atabilirim ama baktıran cok yok galiba

LoveMeKyrenia selam fistik. Bunlari yazarken aklima gelmistin zaten. Hatirliyosan bu konuyla ilgili konusmusduk. Evet ilk fal olumsuzdu.. cikti. Simdiki olumlu.. cikar cikmaz artik benim de okadar umrumda degil.. he ciksa cok sevinirim ama cikmicagini bildigiiimm icin cok da takmadim bu sefer. Selena konusunda fazla tecrübeli degilim biliyosun.. ama zaten o istemedigin kisim cikar hepneyse napalim. Senin tüm olumsuz söyledikleri mi cikti baya bsktirmisdin sen ona dimi.. ? E olumlu olanlarin bi kismi cikip, sonuc mu hala baglanmadi.. beklemedemi hala?

byv emine kurtuluşu merak ediyorum bende :)) ona atabilirim ama baktıran cok yok galiba

Yaaaa emine cok komikdir.. severim kendisini.gercekten güldürüyo yorumlari.. yinede aralarindan uffak tefek dedigi bi kac kisiye ciikmisdi sanirim. Ama fali su tarzda: cinseligi cok seviyo bu cocuk. Sen seksi bi bayansin.. ahh biz buu kadinlar bi susmayi ögrensek. Miidye yemeyi cok seviyo bu cocuk. Haha ne biliym tatlii tatli böyle...

hanımlar iyi geceler. yakın zamanda, sanırım dündü, burada birisinin youtubeda eski sevgiliyi unutmakla ilgili bir videosu önerilmişti. yorumlara baktım ama bulamadım. aklıma düştü şimdi, hatırlayan varsa söyleyebilir mi bir izleyeyim :)

edit: biraz daha araştırınca buldum kızlar, erdem taşkınsuymuş. izleyeyim, faydası olursa size de yazarım öpüyorum hepinizi, gece gece bi sevgi doldum

Gizem anı bilen bir falcı bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…