Ya gizem sitare nin falı resmen göçertti beni. Çok moralim bozuldu uyuyamadım. Anı gerçekten iyi bilen biri lazım bana gelecekten ümidi kestim zaten deFiruzen ve medyumgizemi çoğu kişi övüyor çıkanlarda olmuş. Nesibeye kimse iyi demiyor fali da patliyormus ama rabet çok pahalı ondan dir.
Canım ama kimi olumlu görüyo şu anki düşüncelerini kimi olumsuz. Hangisi doğru bilemiyosun işteFalcilarin çoğu ani biliyor.
Günaydın canım beniimm bu meseleyi sana uzun uzun anlatıcam özelden birazdanLoveMeKyrenia selam fistik. Bunlari yazarken aklima gelmistin zaten. Hatirliyosan bu konuyla ilgili konusmusduk. Evet ilk fal olumsuzdu.. cikti. Simdiki olumlu.. cikar cikmaz artik benim de okadar umrumda degil.. he ciksa cok sevinirim ama cikmicagini bildigiiimm icin cok da takmadim bu sefer. Selena konusunda fazla tecrübeli degilim biliyosun.. ama zaten o istemedigin kisim cikar hep neyse napalim. Senin tüm olumsuz söyledikleri mi cikti baya bsktirmisdin sen ona dimi.. ? E olumlu olanlarin bi kismi cikip, sonuc mu hala baglanmadi.. beklemedemi hala?
Bana göre değildir :)) Böyleeee bilinçaltından çok derinden geliyorum diye başlamıştı yoruma... Diğer dediklerini de inan hiç hatırlamıyorum. O kadar tespitsiz ve gereksiz bir falmış...Fal sepeti Nesibe iyi midir?
Ay belki de bu tarihleri o yüzden verdi çoğu falcıkızlar koc burcunda venus retrosu varmıs eski sevgililer dönebilir, yüzlesilebilir diyor
https://www.twitburc.com.tr/yazi/koc-burcunda-venus-retrosu-4-mart-15-nisan.html
Ne anı ne geleceği tutturdu. Bana da bilinçaltından geliyorum dedi diğer arkadaş gibi. Bir olay için 5 yıllık süre verdi. 2 yılı bitti. 3 yılı kaldı. :) falsepeti'ndeki yorumlara göre fal baktırmayın. Olumsuz yorumları siliyorlarFal sepeti Nesibe iyi midir?
Fal sepeti Nesibe iyi midir?
Firuzen e baktırdım inanılmaz olumlu bi faldı canım. An için de olumluydu karşı tarafın düşünceleri. Çok inanasım gelmedi ama umarum gizem sitare nin değil de firuzen inki doğrudur. Üzgünüm benFiruzen ve medyumgizemi çoğu kişi övüyor çıkanlarda olmuş. Nesibeye kimse iyi demiyor fali da patliyormus ama rabet çok pahalı ondan dir.
neyse bir şey kalmamış:)) 3 yıl nedir ki ? 5 yıllık kalkınma planı gibi...Ne anı ne geleceği tutturdu. Bana da bilinçaltından geliyorum dedi diğer arkadaş gibi. Bir olay için 5 yıllık süre verdi. 2 yılı bitti. 3 yılı kaldı. :) falsepeti'ndeki yorumlara göre fal baktırmayın. Olumsuz yorumları siliyorlar
Benim de teorim ÖyleGizem sitare ile ilgili yazılmış eski fallara baktım da. Akrepgöz olma ihtimalinden bahsedilmiş. Akrepgöz de bana gizem sitare gibi inanılmaz olumsuz konuşmuştu çok moralim bozulmuştu.
Şöyle bir teorim var ama. Burda sevgilisinin dönmesini bekleyen kişilerden dönüş yapanların sayısı dönüş yapmayanların sayısından eminim çoook ama çok faZladır. Özellikle daha çok olumsuz konuşuyo olabilir mi bu kişiler?
Akrepgöze ilk falim di anlik durum Gecmis Ve karakter analizi güzel di Ama Gelecek le ilgili Zaten beklentilerim yok, patlar da sanirimikiside birbirinden kötü..
Baktirir baktirmaz kime neHer çıktığın kişiye falmi baktirilir:)) insanın gönlü yüreği yorulur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?