Binnaz Abla

Firuzen ve medyumgizemi çoğu kişi övüyor çıkanlarda olmuş. Nesibeye kimse iyi demiyor fali da patliyormus ama rabet çok pahalı ondan dir.

Firuzen ve medyumgizemi çoğu kişi övüyor çıkanlarda olmuş. Nesibeye kimse iyi demiyor fali da patliyormus ama rabet çok pahalı ondan dir.
Ya gizem sitare nin falı resmen göçertti beni. Çok moralim bozuldu uyuyamadım. Anı gerçekten iyi bilen biri lazım bana gelecekten ümidi kestim zaten de

Günaydın canım beniimm bu meseleyi sana uzun uzun anlatıcam özelden birazdan

Fal sepeti Nesibe iyi midir?
Ne anı ne geleceği tutturdu. Bana da bilinçaltından geliyorum dedi diğer arkadaş gibi. Bir olay için 5 yıllık süre verdi. 2 yılı bitti. 3 yılı kaldı. :) falsepeti'ndeki yorumlara göre fal baktırmayın. Olumsuz yorumları siliyorlar

Fal sepeti Nesibe iyi midir?

Ben nesibeyi hiç sevmedim canım.Bana çok garip bir fal bakmıştı.Benim işsizlik spironunda mayıs ayında hapis cezası olacakmış.Katina kartlarında hapis cezasıHiçbirşey bilemedi tutmadı.Hiçbir daha buluşamayacaksınız demişti sonra buluştuk koptuk ama o zaman buluşmuştuk
Ayrıca yazan kızlara katılıyorum.Kim olursa olsun hangi fal veya falcı olursa olsun olumsuz yorumu silmek yanlış!! Her insanın seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler.Falcılar kendilerine ne iğne ne de çuvaldız batırıyorlar.Sanki küçük dağları onlar yarattı Fal tutsa içim yanacakda.Nesibeye göre ben şimdi işsiz spiro da hapisteydi

Firuzen e baktırdım inanılmaz olumlu bi faldı canım. An için de olumluydu karşı tarafın düşünceleri. Çok inanasım gelmedi ama umarum gizem sitare nin değil de firuzen inki doğrudur. Üzgünüm ben

neyse bir şey kalmamış:)) 3 yıl nedir ki ? 5 yıllık kalkınma planı gibi...

Gizem sitare ile ilgili yazılmış eski fallara baktım da. Akrepgöz olma ihtimalinden bahsedilmiş. Akrepgöz de bana gizem sitare gibi inanılmaz olumsuz konuşmuştu çok moralim bozulmuştu.
Şöyle bir teorim var ama. Burda sevgilisinin dönmesini bekleyen kişilerden dönüş yapanların sayısı dönüş yapmayanların sayısından eminim çoook ama çok faZladır. Özellikle daha çok olumsuz konuşuyo olabilir mi bu kişiler?

Benim de teorim Öyle akrepgöz bende baya olumlu konustu gizem de olumsuz ikisi de sesli gönderiyo. Ayni kisi olduklarini sanmiyorum

kızlar akrepgözde 3 falım var. bir tanesi eski sevgilimle ilgiliydi sorumdan yola çıkarak baya giydirdi sonraki fallar farklı kişiler içindi her falımda olur bu iş dedi:)

Her çıktığın kişiye falmi baktirilir:)) insanın gönlü yüreği yorulur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…