Binnaz Abla

Her çıktığın kişiye falmi baktirilir:)) insanın gönlü yüreği yorulur:))
Sizin buradaki amacınız sadece insanlara laf sokmak mı. Her yorumun altında saçma sapan konuşmak zorunda değilsiniz. İsteyen istediği kadar kişi için fal baktırır. Ne sizi ne de bir başkasını ilgilendirmez. Bütün yaptığınız ya falcılar çıkmıyor diye yazmak ya da yazan kişilere yönelik imalarda bulunmak.

Gizem sitare niye bilmiyorum eski nişanlım için olmaz kapa o defteri dedi ve gerçekten kapandı.yeni kişi için baktırdım 6 aya kadar evlilik yok fakat önü ve enerjisi açık bir ilişki dedi.yani 6 aya kadar devam edecek bir ilişkiymiş.dün gece itibariyle barıştık.ama bende şuvar hani olsada olur olmasada.düngece kesin biter sanmıştım ki çok kararlıydım ayrılamadık.ilerleyen aylarda evlilik varmı yokmundiye danışabilirsin dedi.şuan ilişkini yaşamaya bak karşındaki kişi çok iyi niyetli biri dedi ve onu olduğu gibide analiz etti.sevdim bu kadını.bu üçüncü gidişim.

Üzerine bir donot alındı..sen avukat misin beni takip edip beni eleştiriyorsun hayırdır. Sen falcisi galiba bütün falcilari savunan ..

Canımm sen iyi olda Siporonun nehali varsa görsün.seni az üzmedi bizide bonus olarak

Üzerine bir donot alındı..sen avukat misin beni takip edip beni eleştiriyorsun hayırdır. Sen falcisi galiba bütün falcilari savunan ..
Birkaç hafta önce böyle bi konu üzerinden topicte yine bir tartışma olmuştu. Valla burdaki insanlar akıl almaktan bıktı diyeyim, gerçekten tekrar tekrar aynı tarz şeyler yazılması sinir ediyor insanları.

Hiç uğraşamayacağım valla... Ben KIB'ledim. Laftan anlamıyor çünkü...

Her yazıma bir yorum yapan ve üzerime gelen o kişi tuhaf amaç ne anlamadım

Firuzen ve medyumgizemi çok beğendim inşallah dedikleri çıkar. Bazıları cikti da,çıkarsa burdan yazacağım

Evet selana,yeşilçingene,ecem,nesibe,nurbanu,geysu hepsi benim. Burada yapılan her falcı yorumundan sonra çıkmıyor yazan sizsiniz. Özellikle de benim yazdığım 2 yorumdan sonra hepsi boş yazmıştınız unutmayın. Yine çok uzatmadım. Ama insanların özel hayatlarına kadar müdahale edemezsiniz.Kimse edemez. Saygı bekliyorsanız önce saygı göstereceksin. Hareketleriniz eminim bir çok insanın dikkatini çekmiştir.3 yıldır ara sıra gelir bu konuya yazarım. Artık kimin ne için bulunduğunu çok iyi biliyorum.

Tartışma büyüdü buranın gene tadı tuzu kaçtı.anlamadığım birşey var bu topikte millet niye birbirine sarıyor.eski üyelerin birçoğu burayı terketti.sırf gereksiz sataşmalar yüzünden.bazen bu tavırlar can sıkıcı olabiliyor.birbirinizi yemeye devam edin.nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…