- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Her çıktığın kişiye falmi baktirilir:)) insanın gönlü yüreği yorulur:))
Sizin buradaki amacınız sadece insanlara laf sokmak mı. Her yorumun altında saçma sapan konuşmak zorunda değilsiniz. İsteyen istediği kadar kişi için fal baktırır. Ne sizi ne de bir başkasını ilgilendirmez. Bütün yaptığınız ya falcılar çıkmıyor diye yazmak ya da yazan kişilere yönelik imalarda bulunmak.Her çıktığın kişiye falmi baktirilir:)) insanın gönlü yüreği yorulur:))
Canim mesela ben hobi olarak baktiriyorum ondan her gorustugume bende baktiririmHer çıktığın kişiye falmi baktirilir:)) insanın gönlü yüreği yorulur:))
Alem kızsın.Umarım çapkın değilsindir yoksa batarsınCanim mesela ben hobi olarak baktiriyorum ondan her gorustugume bende baktiririm
Canımm sen iyi olda Siporonun nehali varsa görsün.seni az üzmedi bizide bonus olarakBen nesibeyi hiç sevmedim canım.Bana çok garip bir fal bakmıştı.Benim işsizlik spironunda mayıs ayında hapis cezası olacakmış.Katina kartlarında hapis cezasıHiçbirşey bilemedi tutmadı.Hiçbir daha buluşamayacaksınız demişti sonra buluştuk koptuk ama o zaman buluşmuştuk
Ayrıca yazan kızlara katılıyorum.Kim olursa olsun hangi fal veya falcı olursa olsun olumsuz yorumu silmek yanlış!! Her insanın seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler.Falcılar kendilerine ne iğne ne de çuvaldız batırıyorlar.Sanki küçük dağları onlar yarattıFal tutsa içim yanacakda.Nesibeye göre ben şimdi işsiz spiro da hapisteydi
Amin canım Selim demişsin ama ben üzerime alındım bu cümleyiSelin inşallah herşey gönlünce olur..
Birkaç hafta önce böyle bi konu üzerinden topicte yine bir tartışma olmuştu. Valla burdaki insanlar akıl almaktan bıktı diyeyim, gerçekten tekrar tekrar aynı tarz şeyler yazılması sinir ediyor insanları.Üzerine bir donot alındı..sen avukat misin beni takip edip beni eleştiriyorsun hayırdır. Sen falcisi galiba bütün falcilari savunan ..
Hiç uğraşamayacağım valla... Ben KIB'ledim. Laftan anlamıyor çünkü...Birkaç hafta önce böyle bi konu üzerinden topicte yine bir tartışma olmuştu. Valla burdaki insanlar akıl almaktan bıktı diyeyim, gerçekten tekrar tekrar aynı tarz şeyler yazılması sinir ediyor insanları.
Evet selana,yeşilçingene,ecem,nesibe,nurbanu,geysu hepsi benim. Burada yapılan her falcı yorumundan sonra çıkmıyor yazan sizsiniz. Özellikle de benim yazdığım 2 yorumdan sonra hepsi boş yazmıştınız unutmayın. Yine çok uzatmadım. Ama insanların özel hayatlarına kadar müdahale edemezsiniz.Kimse edemez. Saygı bekliyorsanız önce saygı göstereceksin. Hareketleriniz eminim bir çok insanın dikkatini çekmiştir.3 yıldır ara sıra gelir bu konuya yazarım. Artık kimin ne için bulunduğunu çok iyi biliyorum.Üzerine bir donot alındı..sen avukat misin beni takip edip beni eleştiriyorsun hayırdır. Sen falcisi galiba bütün falcilari savunan ..
Olucam artik capkin olucam tutmayi beniAlem kızsın.Umarım çapkın değilsindir yoksa batarsın
Hahaha tutmam valla ver çoşkuyuOlucam artik capkin olucam tutmayi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?