Ben uyarmistim herkesi beni insanligimdan cikarmayin diyeHahaha tutmam valla ver çoşkuyu
Kırdın geldin zincirlerini.yaktın gemileriBen uyarmistim herkesi beni insanligimdan cikarmayin diyealemlere akmam lazim genc delikanlilara umut verip yok sen degil sen degilll diye oyalamam lazim Bozdum ben niyeti
Tartışma büyüdü buranın gene tadı tuzu kaçtı.anlamadığım birşey var bu topikte millet niye birbirine sarıyor.eski üyelerin birçoğu burayı terketti.sırf gereksiz sataşmalar yüzünden.bazen bu tavırlar can sıkıcı olabiliyor.birbirinizi yemeye devam edin.nereye kadar.
Bak yoldan filan cevirmeyin sakinKırdın geldin zincirlerini.yaktın gemileriyürü be kim tutar seni
Benim kusura bakacağım bir durum yok.konunun hiçbiryerinde değilim zaten.evet bende eski sayılmam sadece eskilerden butarz olaylardan dolayı buranın tadının tuzunun kaçtığını duyduğum için yazdım.amacım gerilimin olmaması ve herkesin buraya gelip içini dökmesi.ben tartışmaları gereksiz ve yersiz buluyorum ve yineliyorum.durum bu.Bu topic 2012 de açıldı.Ben 2013'ten itibaren ara sıra yorum yaparım ama hep takip ederim.Eski - yeni üye konusu çok geçiyor bu aralar burada. (2011'den beri üyeyim).Sanki eski üyeler hiç kavga etmemiş yeni üyeler her gün kavga ediyor gibi yansıtmayın lütfen. Eski konulara bakarsanız ne kadar tartışma çıktığını görürsünüz. Falcı derin,saraylı hanım,nazz,rezzan abla,geysu tartışmalarının hepsinde burada bulunan biri olarak tartışmalara birebir şahit olmuşumdur. İsteyen üye yazmaya devam eder.İstemeyen çeker gider. Cidden her tartışmada ha işte yeniler geldi eskiler kaçtı gibi bahsetmeyin.Hele de 2016 da üye olan birinin konuşması daha çok ilginç geliyor.Kusura bakmayın.
Yollarda bulurum seni özü özüne dikkat etmezsenBak yoldan filan cevirmeyin sakin
Ben level atladim sanirim gizem ablama attim saolsun gommussYollarda bulurum seni özü özüne dikkat etmezsen
Sabrın sonu selamettir.bak burda kaç mevsim bekleyen var sen iki ay bekleyiver delirtme beniBen level atladim sanirim gizem ablama attim saolsun gommussOlsun ya bunun icin onu mu kircam hayatimin aski geliyomus temmuzda ama ben o kadar bekliyemem sorun o
Canımm sen iyi olda Siporonun nehali varsa görsün.seni az üzmedi bizide bonus olarak
Ahhh ben ne mevsimler bekledimSabrın sonu selamettir.bak burda kaç mevsim bekleyen var sen iki ay bekleyiver delirtme beni
Canım ya tabikide paylaşacaz.burda hepimizin yüreği buruk ve hiçbirimiz bunu haketmedik.biz bize yeteriz onları evrenin ateşine saldım.Seviliyorsun biliyon öptümTeşekkür ederim canım benimbnm üzüntümü paylaştığın destek olduğun için çok teşekkür ederim
Bizi bonus olarakçok alemsin
Kız koş indirim var...Kumral alana esmeri bedeva veriyorlarmışAhhh ben ne mevsimler bekledimhayir ben kumral sevmem zaten sorun o Biz su eskiyle yeniyi degissek olmamii
Tutmayin beni Allah AllahKız koş indirim var...Kumral alana esmeri bedeva veriyorlarmış
Kap poşeti gidiyoz ohaldeTutmayin beni Allah AllahKara cocugum bayaga esmerdi onun bi tik ustu zenci istiyorum ben artik karar verdim
Yaaa dönmüyorlarAy belki de bu tarihleri o yüzden verdi çoğu falcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?