Gizem sitare niye bilmiyorum eski nişanlım için olmaz kapa o defteri dedi ve gerçekten kapandı.yeni kişi için baktırdım 6 aya kadar evlilik yok fakat önü ve enerjisi açık bir ilişki dedi.yani 6 aya kadar devam edecek bir ilişkiymiş.dün gece itibariyle barıştık.ama bende şuvar hani olsada olur olmasada.düngece kesin biter sanmıştım ki çok kararlıydım ayrılamadık.ilerleyen aylarda evlilik varmı yokmundiye danışabilirsin dedi.şuan ilişkini yaşamaya bak karşındaki kişi çok iyi niyetli biri dedi ve onu olduğu gibide analiz etti.sevdim bu kadını.bu üçüncü gidişim.
Ben nesibeyi hiç sevmedim canım.Bana çok garip bir fal bakmıştı.Benim işsizlik spironunda mayıs ayında hapis cezası olacakmış.Katina kartlarında hapis cezasıHiçbirşey bilemedi tutmadı.Hiçbir daha buluşamayacaksınız demişti sonra buluştuk koptuk ama o zaman buluşmuştuk
Ayrıca yazan kızlara katılıyorum.Kim olursa olsun hangi fal veya falcı olursa olsun olumsuz yorumu silmek yanlış!! Her insanın seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler.Falcılar kendilerine ne iğne ne de çuvaldız batırıyorlar.Sanki küçük dağları onlar yarattıFal tutsa içim yanacakda.Nesibeye göre ben şimdi işsiz spiro da hapisteydi
Akrepgöze hiç baktırmadım.ismi çok itici.dolayısıyla bilemiyorum canımgizem için akrepgoz diyorlardı dogru mu bu
gizem için akrepgoz diyorlardı dogru mu bu
Canim mesela ben hobi olarak baktiriyorum ondan her gorustugume bende baktiririm
Kuzuu ben bagimliyim ne yapiyim
ahhaha alemsin kuzum herhaldr yani.Ah şu ahkam kesenler yokmu bu topiği onlar bitirdi topikte düşük enerjiye hayır.Ayrılık acısımı aramızda hallederiz burası koskoca Kk
sema mıydı yoksa o falcı?Kizlar.. bi ay önce bi fal attim olumluydu.. simdi attim tam ziiitii olumsuz.bakanda ayni kisi yaniii.. bu duurumdaa ne düsünürsünuz.. falci resmen sallamis mi yoksa malum kisinin bi ayda düsünceleri kooomple degismismi?
Bide retro varmis.. bi falim da o tarzda geldi, ne ilginc ki hep forumdaki bizler bu retrodan etkileniyoruz diger iliski yasayanlarda hersey cok gzl gidiyor bizimkiler etkileniyo.. su gezegen olaylarindan anlayan varmi? Gercekten dogrumu böyle birseybunlar geciciymis fln.. biticekmis yakinda.. demeki herkes geri dönüyor anlamadim gitti su retro olaylarini acikcasi...
Sema kendiyle süper çelişmişti
bana sonradan olumlu olanı bekle bu falı görmezden gel demiştiantonie milenart ay evet haha gülsemi aglasami bilemedim .. bi ay önce evlenicektim.. yani cddiyet olcakti.. simdi olumsuzun diiiibbbii ama detaylar falan cok enteresan.. yani bayaaaa iyiii bakmis o olumsuz olan fali sok oldum diyebilirim okadar iyi. Ama yinedeee ne bu yani bi ay önce nasil bukadar degisik bi yorum yapiliyo anlam veremiyorum.olumlu olan mi cikicak dedi sana milenart?? haha allahm yaaaa
Eveet canim sema..off.. dur bari bende soru kismindan soriyim noluyoruuuz diyebana sonradan olumlu olanı bekle bu falı görmezden gel demiştiSana kim bu kadar farklı konuştu Sema mı?
Kizlar.. bi ay önce bi fal attim olumluydu.. simdi attim tam ziiitii olumsuz.bakanda ayni kisi yaniii.. bu duurumdaa ne düsünürsünuz.. falci resmen sallamis mi yoksa malum kisinin bi ayda düsünceleri kooomple degismismi?
Bide retro varmis.. bi falim da o tarzda geldi, ne ilginc ki hep forumdaki bizler bu retrodan etkileniyoruz diger iliski yasayanlarda hersey cok gzl gidiyor bizimkiler etkileniyo.. su gezegen olaylarindan anlayan varmi? Gercekten dogrumu böyle birseybunlar geciciymis fln.. biticekmis yakinda.. demeki herkes geri dönüyor anlamadim gitti su retro olaylarini acikcasi...
Canım ya tabikide paylaşacaz.burda hepimizin yüreği buruk ve hiçbirimiz bunu haketmedik.biz bize yeteriz onları evrenin ateşine saldım.Seviliyorsun biliyon öptüm
çok güldüm yaspiroyu hapse atmış demek bu kadar atılma artık nasıl bi fantezisi varmış
Düşünsene pitoşspiro beni arıyor temiz çamaşır,sigara falan
Şaka bir yana sevememiş olabilir arkadaş olarak bakıyor da olabilirdi.
Genede öyle hapse girmesini,ölmesini falan istemem
Dünyalar,kaderler ayrıymış kabullenmem zor oldu.Artık yapacak birşey de kalmadı.spironun defteri dürüldü made herkes yoluna dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?