Binnaz Abla

Kızlar selamlar herkese, son dönemde Binnaz'da Ayşe Melek'i tarotta denedim, kart kart anlatıyor ne olduğunu ve onları olaylara bağlıyor, iyi ama verdiği tam bir tarih yok hani böyle hissediyorum ilerde şöyle olabilir diye anlatıyor. Tellwe ise Eveline hala girmedi duy sesimizi :) Seruven'i denemek için attım ama 4 gün oldu daha yorum gelmedi. Onun dışında Herra, Ecem23 ve Birkerebir'i denedim. Özellikle Herra ve Birkerebir an konusunda içimden geçeni okudular sanki ama Herra ve Ecem23 olumsuz konuşurken Birkerebir olumlu yorum yaptı ve yazdıkları şey taban tabana zıt. Bide unutmadan Yeşilçingene'ye yaklaşık üç ay önce fal atmıştım enerjimiz uymadı görü alamadım demişti hadi belki bu sefer olur dedim yine enerjimiz uymadı dedi, uyuşamadık kısmet :)

gizem için akrepgoz diyorlardı dogru mu bu

çok güldüm ya spiroyu hapse atmış demek bu kadar atılma artık nasıl bi fantezisi varmış

Herra çok yakın zamanda eski sevgilimke yaptığım bir konuşmayı faşında bilemedi sonuç olumsuz ama bilemedi sayıyorum.

gizem için akrepgoz diyorlardı dogru mu bu

ben 2 kez akrepgöz ve 2 kez Gizem Sitare yaptım büyük ihtimal aynı. emin olamama sebebim akrepgozun şiveli olması. ama dikkat ettim şivesi biraz kasıntı. kullandıkları kelimeler cümle kuruş tarzları aynı bu yüzden büyük ihtimal diyorum.

Canim mesela ben hobi olarak baktiriyorum ondan her gorustugume bende baktiririm

ahhaha alemsin kuzum herhaldr yani.Ah şu ahkam kesenler yokmu bu topiği onlar bitirdi topikte düşük enerjiye hayır.Ayrılık acısımı aramızda hallederiz burası koskoca Kk

Kimse tam kopamıyorki bende eskiye göre az atıyorum fal ama atıyorum yani ayda 2_3

Kizlar.. bi ay önce bi fal attim olumluydu.. simdi attim tam ziiitii olumsuz.bakanda ayni kisi yaniii.. bu duurumdaa ne düsünürsünuz.. falci resmen sallamis mi yoksa malum kisinin bi ayda düsünceleri kooomple degismismi?
Bide retro varmis.. bi falim da o tarzda geldi, ne ilginc ki hep forumdaki bizler bu retrodan etkileniyoruz diger iliski yasayanlarda hersey cok gzl gidiyor bizimkiler etkileniyo.. su gezegen olaylarindan anlayan varmi? Gercekten dogrumu böyle birseybunlar geciciymis fln.. biticekmis yakinda.. demeki herkes geri dönüyor anlamadim gitti su retro olaylarini acikcasi...

sema mıydı yoksa o falcı? milenart

sema mıydı yoksa o falcı? milenart
Sema kendiyle süper çelişmişti 1.falda mükemmel olumlu 2.falda olumsuzun dibiydi. 2.falın sorusunda "ama ilkinde böyle demiştiniz" deyince "bu falı unut 1.falı bekle" diyecek kadar da kendiyle anında çelişen bir ablamız kendisi
1.falda verdiği tarihler geçti ben bari 2.falı bekleyeyim

antonie milenart ay evet haha gülsemi aglasami bilemedim .. bi ay önce evlenicektim.. yani cddiyet olcakti.. simdi olumsuzun diiiibbbii ama detaylar falan cok enteresan.. yani bayaaaa iyiii bakmis o olumsuz olan fali sok oldum diyebilirim okadar iyi. Ama yinedeee ne bu yani bi ay önce nasil bukadar degisik bi yorum yapiliyo anlam veremiyorum.olumlu olan mi cikicak dedi sana milenart??haha allahm yaaaa

bana sonradan olumlu olanı bekle bu falı görmezden gel demişti Sana kim bu kadar farklı konuştu Sema mı?

ben bunu daha önce yasamistim bir kac falcida. sonuc olarak enerjiler karismisti. daha sonradan hayatima giren kisinin de enerjisi girmisti araya. oluyor bu. önce olumlu, sonra olumsuz bir faldi.. zaten falin iceriginden o kisiye uyup uymayacagina sen karar verebilirsin.

Canım ya tabikide paylaşacaz.burda hepimizin yüreği buruk ve hiçbirimiz bunu haketmedik.biz bize yeteriz onları evrenin ateşine saldım.Seviliyorsun biliyon öptüm

Tabii haketmedikEvrenin ateşi karması nesi varsa havale edildiler
Bende seni çok seviyorum Koskocaman muahhhh

çok güldüm ya spiroyu hapse atmış demek bu kadar atılma artık nasıl bi fantezisi varmış

Düşünsene pitoş spiro beni arıyor temiz çamaşır,sigara falan
Şaka bir yana sevememiş olabilir arkadaş olarak bakıyor da olabilirdi.
Genede öyle hapse girmesini,ölmesini falan istemem
Dünyalar,kaderler ayrıymış kabullenmem zor oldu.Artık yapacak birşey de kalmadı.spironun defteri dürüldü made herkes yoluna dedi

Aynen falcının hayal gücü epey genişmiş ne güldüm Allah korusum ya biz çok yufka yürekli yiz kuzum
kıyamıyoruz yaptıklarına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…