aynen...Binnaz'daki yeniler kafamı çok çeliyor fiyatlarıyla of
Aynen falcının hayal gücü epey genişmiş ne güldüm Allah korusum ya biz çok yufka yürekli yiz kuzum
kıyamıyoruz yaptıklarına ragmen
Onların zaten hayal güçlerini hiç sorma
Canım ben artık düşünmemeye çalışıyorum.Yine de bu kadar üzülmeme rağmen hapis,ölüm,ağır hastalık yok tutsaklık gibi kötü hayat tecrübelerini de yaşamasını istemem
Selim imre fal atmıştım 7 ay önce bende beğenmedim çıkmadıda zaten.1 yıldız verip kötü yorum yapmıştım iyikide yapmışım.İyi akşamlar arkadaşlar uzun süredir girmedim artık yüzlerce demiyorum binlerce fal baktıran birisi olarak (telefondan,reel,posta vs) sadece ufak bir uyarı olarak yazıyorum şimdi binnaz ablada SELİN İMER ve ADA BALCI nın fiyatlarını gördüm şok oldum her ikisine de baktıran birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum hele ADA BALCI 2015 yılında yanılmıyorsam 11 ayda ilk 4.99 tl ile fal baktığı zaman aynı tarihte YEŞİM ÇAKIR diye birisde aynı tarihte fal bakımına başladı her ikisinide gönderdiğim fallar noktası virgülüne aynı fallardı yönetime bildirdim AYNI KİŞİLERDİR diye bura dada belirtim ama bir şey çıkmadı vede tek kelimesini dahi çıkmadı eski bir üye olarak sadece uyarıyorum fal sitelerindeki falcıların % 90 fal baktıran birisi olarak
ben 2 kez akrepgöz ve 2 kez Gizem Sitare yaptım büyük ihtimal aynı. emin olamama sebebim akrepgozun şiveli olması. ama dikkat ettim şivesi biraz kasıntı. kullandıkları kelimeler cümle kuruş tarzları aynı bu yüzden büyük ihtimal diyorum.
ben bunu daha önce yasamistim bir kac falcida. sonuc olarak enerjiler karismisti. daha sonradan hayatima giren kisinin de enerjisi girmisti araya. oluyor bu. önce olumlu, sonra olumsuz bir faldi.. zaten falin iceriginden o kisiye uyup uymayacagina sen karar verebilirsin.
Kizlar.. bi ay önce bi fal attim olumluydu.. simdi attim tam ziiitii olumsuz.bakanda ayni kisi yaniii.. bu duurumdaa ne düsünürsünuz.. falci resmen sallamis mi yoksa malum kisinin bi ayda düsünceleri kooomple degismismi?
Bide retro varmis.. bi falim da o tarzda geldi, ne ilginc ki hep forumdaki bizler bu
yanii sonuç gidişat bozuluyor mu oyleyse yandım beb demektir ıyı gıden şeyi bozdum demektır.. bende aynı şeyi geçenlerde telfon falında yaşadım
hayir canim, gidisatin degistigini düsünmüyorum. benim anlatmak istedigim farkli. hani x kisiyi sormustum, ve bana y kisiyi anlatan falcilar oldu. tabiiki y kisi hayatima girince o fallarin anlami oldu. cünkü anlam veremedigim fallarin o x kisi ile yakindan uzaktan alakasi yoktu. demekki x kisiyi hissedemeyenler de olmus. hissedenler ise bu isten vazgec dediler bana. nitekim öyle de oldu :)
iste önce olumlu konsanlar y kisiyi anlatmis oldu, sonrasinda olumsuz fallarinda x kisi meydana cikti. enerji meselesi bu galiba. belki bazen sordugumuz kisiler enerji alani disinda bulunuyorlar, bilemiyorum. korunmus oluyorlar belki.
peki gizem nerde kaça bakıyor ne falını onerırsınız acıkcası akrepgoz un ılk falı bana çok iyiydi size çıktımı burda çıkanlar olmuştu sanırım
hayir canim, gidisatin degistigini düsünmüyorum. benim anlatmak istedigim farkli. hani x kisiyi sormustum, ve bana y kisiyi anlatan falcilar oldu. tabiiki y kisi hayatima girince o fallarin anlami oldu. cünkü anlam veremedigim fallarin o x kisi ile yakindan uzaktan alakasi yoktu. demekki x kisiyi hissedemeyenler de olmus. hissedenler ise bu isten vazgec dediler bana. nitekim öyle de oldu :)
iste önce olumlu konsanlar y kisiyi anlatmis oldu, sonrasinda olumsuz fallarinda x kisi meydana cikti. enerji meselesi bu galiba. belki bazen sordugumuz kisiler enerji alani disinda bulunuyorlar, bilemiyorum. korunmus oluyorlar belki.
matematik problemi gibi göründü :)
bende şöyle düşündüm bugun gecen senelerde bu adamla hiç konuşmadığımuz zamanlar da baktıgımda fallar da sonumuz yok buluşma bile yok çıkıyordu buyıl baktırdıklarımın çogunda siz evlimisibiz bile diyorlar olumlu gorende var olumsuz gorende yalnız o konuşmadıgımız dost oldugumuz donemde bazıları harf bilmişti o nasıl oldu anlamadım kafam karıştı
Bende Cok begendim, öylesine baktirmistim ucuz diye baya sasirttiKizlar engin gümüsü deneyen varmii binnazda..? Baya iyi bakti cünkü.. sesli.. ama yinede hic ismini duymadim burda.. yeni mi onu da bilmiyorum fiyati tavannn cünkü
sana misal yorum vericem. mesela falcinin biri, x kisiyi sordugumda, bu kisi sana cektmis oldugu skntilarini bizzat kendi diliyle anlaticak, demisti.
ve benim sonradan hayatima giren kisi bunu yapti. x kisinin bunu yapmasini beklerken.
hisleri olan yorumcu gercekten bazi olaylari hissedebiliyor.
canim benim zamana birakmakta fayda var :) cok fal baktirinca kafa iyice karisiyor. icinden nasil geliyosa öyle yap. duani et. gerisini zamana birak.
Gizem'e kahve attım ben anlık durum tespiti iyiydi ilkinde herkes 1 ay sonrasını derken o 3 ay demişti. evet dediği zamanda bir irtibatımız oldu ama düzelmedi. ikinci falında 6 ay içinde ara ara konuşmalar olacak sonra düzelecek dedi o yüzden kesin çıktı diyemem ama iyidi.peki gizem nerde kaça bakıyor ne falını onerırsınız acıkcası akrepgoz un ılk falı bana çok iyiydi size çıktımı burda çıkanlar olmuştu sanırım
Gizem'e kahve attım ben anlık durum tespiti iyiydi ilkinde herkes 1 ay sonrasını derken o 3 ay demişti. evet dediği zamanda bir irtibatımız oldu ama düzelmedi. ikinci falında 6 ay içinde ara ara konuşmalar olacak sonra düzelecek dedi o yüzden kesin çıktı diyemem ama iyidi.
Mesela Akrepgoz'de; ta Ekim'de herkes Kasım Aralık derken o "seni uzun bir sessizlik bekliyor Nisan- Mayıs gibi bu kişinin dönüşü var" demişti. ilginç gelmişti bu kadar zaman vermesi ama galiba sonuç olmasa da uzun bir sessizlik kısmını bildi diyebilirim.
çok ilginç yaa fal cidden çok enteresan bi olay... zaman uzaksa da bazıları karıştırabilir oyleyse... ozmn sana şunu dıyım basımdan geçen... 5yıl once hayatım da hiç erkek yokken hatta erkek düşmanıyken parasız içten gelerek bir kadın annem üzerinden bna fal baktıgında şuanki sevdiğim adamı tarif etti konumu meslegı vb. aynı o çıktı ki ben o falı unutmuş kadın sallıyor demiştim çünkü böyle bi tiple asla işim olmaz demiştim bu varan 1
varan 2 dostken baktırdıgım fallarda sonun yok o dost olarak goruyor vb derlerken bu yıl kopma görmedık dıyorlar hepsi kopuş görmüyor ama kısmen evlilik goruyorlar
sen olsan bu iki duruma baksan nasıl dusunursun acayıp fal felsefesi yapasım var. varan3 kimse bir dönem benim ona açılacağımı göremedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?