diyelim ki kaderde evlenceğimiz kişi belli . eee o zaman baktırdığımız kişilerle evlenip evlenmeyeceğimizi göremez mi madem bir falcı ?zaten ççoğu kişi şurda özel hayatıyla ilgili baktırıyor . yani o evleneceğin kişi belliyse bu iş olur yada olmaz diyemiyor mu ?ne değişiyormuş ki on gün içinde ... hem kaderde yazıyor diyor hemde değişebilir . e değişcekse neden fal baktırıyoruz ...herşey bizim seçimimiz zaten .... bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor . dikkat ettim hepsinin profillerinde olayı anlatın diyor ... yani ne durumdasın evli misin onla nişanlı mısın yoksa ilişkin yok mu ?eee bunu nasıl göremiyorsun . iyi falcı zaten bunu görür ... bilmiyorum ya ben ilişki durumumu anlatıp sonra yorum istiyorsam o kişi bence mantığını kullanarak yorum yapıcaktır .. burda kime anlatsam bir yorum yapabilir . kötü giden bir ilişkiyse ayrılcaksın der iyi giden birşeyse asla ayrılık yok der bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok ... yazık paralarıma ...
Öyle zaten sokağa atıyoruz paraları.Aslında benim istiharelerim çok çıkar,fallar yanında komik kalır,o kadar güvenirim istiharelerimi.Ama işte ne biliyim falcıdan bişeyler duyuyor olmakta iyi geliyor bana ya.ya zaten geleceği bilseler sayısal lotonun falan numaralarını görürler zengin olurlar hayat boyu .. fal bakıp milletle uğraşmalarına gerek kalmaz .. işte ben çok hata yaptım ..şimdi düşünüyorum o paralara neler alırdım ben ... bence yiyin için kendinize bakın .. o paralarla süslenin bakım yapın bakın bakalım o zaman o dönmeyen sevgililer nasıl derdine yanıyor .. bence biz burda boş yere kendimizi üzüyoruz birde üstüne para veriyoruz ...
Dediğim gibi aslında falcılar açık noktalarını kendileri belli ediyor da biz biraz uslanmıyoruz.
Kesinlikle katılıyorum, maddi anlamda kaybı bir kenara bırakırsak manevi anlamda da verdiği zarar büyük boyutta..
Öyle zaten sokağa atıyoruz paraları.Aslında benim istiharelerim çok çıkar,fallar yanında komik kalır,o kadar güvenirim istiharelerimi.Ama işte ne biliyim falcıdan bişeyler duyuyor olmakta iyi geliyor bana ya.
e oda var tabi .. piskolojik sorunlar .. negatif enerji ... hadi şuna baktırıyorum şunada baktırayım derken bir bakıyoruz kaptırmışız .. herşey mutsuzluktan aslında ... beklediğimiz şeyler olmadığı için falcılardan medet umuyoruz ...
Hepimiz içinde bulunduğumuz durumun farkındayız, hatamızı da getirdiği sonuçları da biliyoruz... Umarım şu fal illetinden kurtulmak için daha çok iradeli davranabiliriz.
Vallaha benim yıllardır ödediğim miktar senin verdiğinin bilmem artık kaç katı dahadır,öyleki şu an buraya yazmaya utanırım ,o kadar yani.Delimisin sen dersin.Hakikaten dediğin doğru bizim yaptığımız "ben yemedim sen ye"demek..ben inanır mısın eylülden beri 5 ay oldu 300 küsür fatura ödedim . diğer aylardada 260,250 .... böle böle gitti . dışardada zaten baktırdım .. toplasam 1.500 u bulurda geçer .. oda sadece son altı ayda baktırdığım ... sende nazar var dediler bilmem ne dediler onlarada kaptırdım ... okadar çalış didin falcılar yesin yazık yaa .. arkadaşlarım yapma etme dediler kimseyi dinlemedim ...
inşş benim daha çok para kaptırmaya niyetim yok ... zaten giden gitti .. darısı başınıza kızlar ...gerçi bu seferde alışveriş canavarı oldum .. illa bir yerden gidicek ..
Vallaha benim yıllardır ödediğim miktar senin verdiğinin bilmem artık kaç katı dahadır,öyleki şu an buraya yazmaya utanırım ,o kadar yani.Delimisin sen dersin.Hakikaten dediğin doğru bizim yaptığımız "ben yemedim sen ye"demek..
Benim de bu sabah yaşadığım aydınlanmayla beraber kesinlikke baktırmamak konusunda söz verdim kendime, inşallah tutabilirim sözümü.:) Alışverişin getirdiği elle tutulan somut bir şey var sonuçta, fal bağımlılığı yerine , alışveriş bağımlılığı daha tercih edilesi.:b Şaka bi yana umarım fazla kaptırmazsın kendini alışverişe de. :)
ben inanır mısın eylülden beri 5 ay oldu 300 küsür fatura ödedim . diğer aylardada 260,250 .... böle böle gitti . dışardada zaten baktırdım .. toplasam 1.500 u bulurda geçer .. oda sadece son altı ayda baktırdığım ... sende nazar var dediler bilmem ne dediler onlarada kaptırdım ... okadar çalış didin falcılar yesin yazık yaa .. arkadaşlarım yapma etme dediler kimseyi dinlemedim ...
senin yine iyiymiş. bir tanıdığım var eşinden ayrılmış, senelerce gezmediği hoca,falcı kalmamış. toplasa bir daire fiyatı ettiğini söylemişti. şimdiki aklım olsa onları biriktirir ev sahibi olurdum diyordu. eşi birde iki kere daha evlenmiş. değmeyen bir adam için paralarım gitti diyordu. hala daha kirada. yazık ne diyeyim.
bu miktar sadece son altı ay canım .. yoksa bunun kaç katı ... çok sıkıştım fal yüzünden almak istediğim şeyleri alamıyorum ... çok kötü bir durum ...
Tek çare iradeye hakim olmak ,başka yolu yok canım.Yoksa mazallah ....Hayır sevdiğimiz için fal baktırıyoruz sonra saçtığımız paracıklar yüzünden sıkıntıya düşünce o sevdiğimiz şey yüzünden bu sefer bunalıyoruz.
diyelim ki kaderde evlenceğimiz kişi belli . eee o zaman baktırdığımız kişilerle evlenip evlenmeyeceğimizi göremez mi madem bir falcı ?zaten ççoğu kişi şurda özel hayatıyla ilgili baktırıyor . yani o evleneceğin kişi belliyse bu iş olur yada olmaz diyemiyor mu ?ne değişiyormuş ki on gün içinde ... hem kaderde yazıyor diyor hemde değişebilir . e değişcekse neden fal baktırıyoruz ...herşey bizim seçimimiz zaten .... bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor . dikkat ettim hepsinin profillerinde olayı anlatın diyor ... yani ne durumdasın evli misin onla nişanlı mısın yoksa ilişkin yok mu ?eee bunu nasıl göremiyorsun . iyi falcı zaten bunu görür ... bilmiyorum ya ben ilişki durumumu anlatıp sonra yorum istiyorsam o kişi bence mantığını kullanarak yorum yapıcaktır .. burda kime anlatsam bir yorum yapabilir . kötü giden bir ilişkiyse ayrılcaksın der iyi giden birşeyse asla ayrılık yok der bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok ... yazık paralarıma ...
Bende aynen bu sekilde inanirim insanin kaderinde hersey degisir ancak dogum-ölüm ve evlenecegimiz kisi degismezmis...acikcasi baktirdigim cogu falci ayni celiskiye düştü kaderimizde yazilidir ama kader yön degistirmis v.s gibi geyikler yaptilar. Hatta su davranislarda bulunma kaderinin kismetinin önünü kapatma bile dediler ne alakysa..olacaksa olur zaten..benim elif isik'i sevme sebeplerimden biride bu durumdan dolayidir kadin tutarli bugun kismetin deyip yarin kaderin degismis demedi. Cikar veya cikmaz ama kadin her falinda tutarli. Ahh birde verdigi zamanlar tutsa:)))
iyide o zaman herkesin kaderinde bir kişi yazılır ..oysa ikinci üçüncü evliliklerini yapanlar var ...ben elimizde diye düşünüyorum .. ama tabi seçeneklerin karşımıza çıkması kader .. ama bizim irademiz ...sonuçta allah akıl fikir vermiş ..
iyide o zaman herkesin kaderinde bir kişi yazılır ..oysa ikinci üçüncü evliliklerini yapanlar var ...ben elimizde diye düşünüyorum .. ama tabi seçeneklerin karşımıza çıkması kader .. ama bizim irademiz ...sonuçta allah akıl fikir vermiş ..
benim mesela bir erkek arkadaşım olmuştu ayrıldık .. ben istanbulun bütün falcılarını gezdim nerdeyse ... . öle bekledim köşemde falcı falcı gezdim ... sonra başka biriyle evlendiğini duydum . ben fal baktırıp kös kös oturuken kızın biri kapmış işte ..
O kadar derin bilemiyecem ancak ikinci üçüncü evliliklerde yazilidir diye inaniyorum . Çünkü astroliji yorumlarinda denk gelmisinizdir. Tek nikah- iki nikah gibi yorumlar yaparlar. Benim ablama yillar önce bizim köyde bi kadin senin Kaderinde iki nikah var dedi hakkaten oyle oldu. Allah bilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?