Binnaz Abla

Dediğim gibi aslında falcılar açık noktalarını kendileri belli ediyor da biz biraz uslanmıyoruz.
Kesinlikle katılıyorum, maddi anlamda kaybı bir kenara bırakırsak manevi anlamda da verdiği zarar büyük boyutta..

Son düzenleme:
Öyle zaten sokağa atıyoruz paraları.Aslında benim istiharelerim çok çıkar,fallar yanında komik kalır,o kadar güvenirim istiharelerimi.Ama işte ne biliyim falcıdan bişeyler duyuyor olmakta iyi geliyor bana ya.

e oda var tabi .. piskolojik sorunlar .. negatif enerji ... hadi şuna baktırıyorum şunada baktırayım derken bir bakıyoruz kaptırmışız .. herşey mutsuzluktan aslında ... beklediğimiz şeyler olmadığı için falcılardan medet umuyoruz ...

Öyle zaten sokağa atıyoruz paraları.Aslında benim istiharelerim çok çıkar,fallar yanında komik kalır,o kadar güvenirim istiharelerimi.Ama işte ne biliyim falcıdan bişeyler duyuyor olmakta iyi geliyor bana ya.

ben inanır mısın eylülden beri 5 ay oldu 300 küsür fatura ödedim . diğer aylardada 260,250 .... böle böle gitti . dışardada zaten baktırdım .. toplasam 1.500 u bulurda geçer .. oda sadece son altı ayda baktırdığım ... sende nazar var dediler bilmem ne dediler onlarada kaptırdım ... okadar çalış didin falcılar yesin yazık yaa .. arkadaşlarım yapma etme dediler kimseyi dinlemedim ...

Hepimiz içinde bulunduğumuz durumun farkındayız, hatamızı da getirdiği sonuçları da biliyoruz... Umarım şu fal illetinden kurtulmak için daha çok iradeli davranabiliriz.

Hepimiz içinde bulunduğumuz durumun farkındayız, hatamızı da getirdiği sonuçları da biliyoruz... Umarım şu fal illetinden kurtulmak için daha çok iradeli davranabiliriz.

inşş benim daha çok para kaptırmaya niyetim yok ... zaten giden gitti .. darısı başınıza kızlar ...gerçi bu seferde alışveriş canavarı oldum .. illa bir yerden gidicek ..

Vallaha benim yıllardır ödediğim miktar senin verdiğinin bilmem artık kaç katı dahadır,öyleki şu an buraya yazmaya utanırım ,o kadar yani.Delimisin sen dersin.Hakikaten dediğin doğru bizim yaptığımız "ben yemedim sen ye"demek..

inşş benim daha çok para kaptırmaya niyetim yok ... zaten giden gitti .. darısı başınıza kızlar ...gerçi bu seferde alışveriş canavarı oldum .. illa bir yerden gidicek ..

Benim de bu sabah yaşadığım aydınlanmayla beraber kesinlikke baktırmamak konusunda söz verdim kendime, inşallah tutabilirim sözümü.:) Alışverişin getirdiği elle tutulan somut bir şey var sonuçta, fal bağımlılığı yerine , alışveriş bağımlılığı daha tercih edilesi.:b Şaka bi yana umarım fazla kaptırmazsın kendini alışverişe de. :)

bu miktar sadece son altı ay canım .. yoksa bunun kaç katı ... çok sıkıştım fal yüzünden almak istediğim şeyleri alamıyorum ... çok kötü bir durum ...

en azından .. kendime daha çok bakmaya başladım ... inşş böle gider ... bende söz verdim kesinlikle .. anca arkadaş arasında ...

senin yine iyiymiş. bir tanıdığım var eşinden ayrılmış, senelerce gezmediği hoca,falcı kalmamış. toplasa bir daire fiyatı ettiğini söylemişti. şimdiki aklım olsa onları biriktirir ev sahibi olurdum diyordu. eşi birde iki kere daha evlenmiş. değmeyen bir adam için paralarım gitti diyordu. hala daha kirada. yazık ne diyeyim.

zaten bazı falcılar birşey biliyormuş gibi birde 100 den aşağı bakmaz .. astronomik rakamlar verenler,sende büyü var diyenler ,büyü açılmadan işlerin yoluna gitmez diyenler neler neler istiyor . ben o batağa düşmedim allahtan ama çok gördüm beni bu şekilde kandırmaya çalışanları ... o kadıncağızada yazık olmuş ... ama cidden ev araba parası kaptıranlar var .. benim kuzende araba parası yediim falcılarla demişti .. hala bekar ....

bu miktar sadece son altı ay canım .. yoksa bunun kaç katı ... çok sıkıştım fal yüzünden almak istediğim şeyleri alamıyorum ... çok kötü bir durum ...

Tek çare iradeye hakim olmak ,başka yolu yok canım.Yoksa mazallah ....Hayır sevdiğimiz için fal baktırıyoruz sonra saçtığımız paracıklar yüzünden sıkıntıya düşünce o sevdiğimiz şey yüzünden bu sefer bunalıyoruz.

benim mesela bir erkek arkadaşım olmuştu ayrıldık .. ben istanbulun bütün falcılarını gezdim nerdeyse ... . öle bekledim köşemde falcı falcı gezdim ... sonra başka biriyle evlendiğini duydum . ben fal baktırıp kös kös oturuken kızın biri kapmış işte ..

Bende aynen bu sekilde inanirim insanin kaderinde hersey degisir ancak dogum-ölüm ve evlenecegimiz kisi degismezmis...acikcasi baktirdigim cogu falci ayni celiskiye düştü kaderimizde yazilidir ama kader yön degistirmis v.s gibi geyikler yaptilar. Hatta su davranislarda bulunma kaderinin kismetinin önünü kapatma bile dediler ne alakysa..olacaksa olur zaten..benim elif isik'i sevme sebeplerimden biride bu durumdan dolayidir kadin tutarli bugun kismetin deyip yarin kaderin degismis demedi. Cikar veya cikmaz ama kadin her falinda tutarli. Ahh birde verdigi zamanlar tutsa:)))

iyide o zaman herkesin kaderinde bir kişi yazılır ..oysa ikinci üçüncü evliliklerini yapanlar var ...ben elimizde diye düşünüyorum .. ama tabi seçeneklerin karşımıza çıkması kader .. ama bizim irademiz ...sonuçta allah akıl fikir vermiş ..

O kadar derin bilemiyecem ancak ikinci üçüncü evliliklerde yazilidir diye inaniyorum . Çünkü astroliji yorumlarinda denk gelmisinizdir. Tek nikah- iki nikah gibi yorumlar yaparlar. Benim ablama yillar önce bizim köyde bi kadin senin Kaderinde iki nikah var dedi hakkaten oyle oldu. Allah bilir tabi

bizim seçimlerimiz kaderimizi belirler. yani biz neyi seçersek seçelim o bizim kaderimizdir. Buda bizim irademize bırakılmış.. Bazende biz birşeyi çok isteriz olmaz. Bakara suresinde diyor ki; Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şeyde sizin için şerdir. Allah bilir de siz bilemezsiniz.

Canım keşke senin ona olan sadâkatini haketseymiş.Boşver,inan herşeyde bi hayır var.Belkide Allah senin alnına çok daha iyisini yazdığı için onu yolundan çekmiştir.

Kader konusuna çok merakım olduğundan birazcık bişeyler biliyorum bende.İki tür kader var dinimizde.Mutlak kader,Muallak kader.Mutlak kader;seninde yazdığın bir,iki yada beş kezde olsa evliliklerimiz,doğum,ölüm ve hangi ailede ,nerde ve nasıl dünyaya geleceğimiz.Bunlar bizim kendimizide yırtsak değîştiremeyeceğimiz mutlak kaderimiz.(Mutlak kaderi değeştirebilecek tek şey duadır.)Muallak kader ise;hayat yolundaki Allah'ın bize verdiği akıl fikir ve iradeyle yaptığımız tüm seçimlerimizdir.Kaderde olabilecek kaza bela,hastalık vs.gibi olumsuz olaylarıda engelleyebilecek yada tarihini erteleyecek yada hafife indirgeyecek tek şeyde sadakadır.Allah hepimizi güzel kader yaşamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…