Binnaz Abla

ayrılmadık sadece çok kavga edıyoruz ilk o bana acıldı redettım aradan aylar gecti tekrar acıldı redettım ıkı ay sonra ben acıldım durum bu ilk falımın ilginçliğini sordum aslında 5yıl oncesınden bı adamı tarıf etmek...

böyle inad yapmaya ne gerek var anlamadim. neyin reddi bu. oturun adam akilli konusun. falcilara ne gerek var. onun sevgisinden eminsen, git ona sevdigini söyle

böyle inad yapmaya ne gerek var anlamadim. neyin reddi bu. oturun adam akilli konusun. falcilara ne gerek var. onun sevgisinden eminsen, git ona sevdigini söyle

emin deilim sıkıntı orda falsa sadece benş eğlendiriyor ama şu 5yıl oncejı kadın ılgınc dogrusu..

Aynen dediğin gibi akrepgoz vadeleri uzun tutuyor en son attığımda 2-3aylık bir süreç verdi yine.
Ben ses kayıtlarını baya karşılaştırdım çok çok yüksek ihtimalle aynı kişiler.

Aynen dediğin gibi akrepgoz vadeleri uzun tutuyor en son attığımda 2-3aylık bir süreç verdi yine.
Ben ses kayıtlarını baya karşılaştırdım çok çok yüksek ihtimalle aynı kişiler.

emin deilim sıkıntı orda falsa sadece benş eğlendiriyor ama şu 5yıl oncejı kadın ılgınc dogrusu..

bana özelden anlatsana durmunuzu.
tamam da o kadin siradan bir insan. bir alim degil, hic birsey degi. ben 5 yil önce kahve falina baksaydim, böyle bir kisi görünseydi falinda, ben de anlatirdim sana. hayatimiza girenleri görebilirler kahve falinda, ama bu baglamaz ki.

o kadın direk yüze baktı aracısız.. durumu anlatmaya gerek kalmadı cunku az once ayrıldık

Kizlar engin gumus 1,5 ayda 538 fal bakmis gunde ortalama 12 fal aliyor hangi ara 4 yildiz olmus bir de gelecek cikti cikmadi teyidi icin kisa bir sure yani ya anda cok iyi ya da gercekten pembeci cunku yorumlari da baya olumlu tabi baktirmadim sadece gorduklerimi paylasmak istedim:)

fal orucuma girmeden önce, ucuzken öylesine fal attim ona.
kendinden inanilmaz emin ve ukala bir tip.
böyle olacak ve böyle kalacak ve bu degismeyecek yorumu yapan biri. esnek degil.
ama bir öngörüsü cok komikti. para 10lusu mu ne hatirlamiyorum, ama parali bir tarot kartina yorumu cok tuhafti. bu karta göre finans islerinde calisan bir kisi ile tanisacakmisim. tarot kartindan anlamiyo bikere. anlamiyosan yorumlamaya da calisma yahu.
kendinden okadar emin ki, itici resmen. sen ilahmisin yahu. galiba balik burcuymus, ben ise aslan. genelde anlasamadigim bir burc zaten. hala kil oluyorum.
puanlarinin sonuclardan sonra düsmesini umuyorum. kötü biriyim ben evet.
insanlara pembe romanlar anlattigini düsünüyorum. lakin herkes 5 puan veriyo ona. zaten biliyoruz artik böyle falcilari.

o kadın direk yüze baktı aracısız.. durumu anlatmaya gerek kalmadı cunku az once ayrıldık
siz zaten sık sık ayrılıp barışıyorsunuz be pythia. en son baktığımda ayrıydınız ben sizi ayrı sanıyordum, meğerse barışmışsınız şimdiki "ayrıldık" mesajınla öğrendim mesela. sakin olun biraz, alttan falan al istersen.

Demekki sisirilme durumu varmis cidden:)

Kızlar merhabalar. Ben yaklaşık 7 aylık bir süreçte fal işlerini bırakmıştım. Bu süreçte ilişkim başladı, bitti. Çok fal tecrübem oldu. Sonra zaten ayda yılda bir atmaya başladım. Dediklerini tamamıyla yaşadığım bi Pelin Bilge Özdoğru oldu. Her dediği çıktı bana olumlu olumsuz herşeyini yaşadım onun diğerleri hep hurafe oldu bana. Bilge'den çok memnunum fakat çok ayrıntılı vermiyor 7-8 dakika oluyor falları. Ben daha çok katina anlamında karşı tarafın düşüncelerini net öğrenmek istediğim birini arıyorum. Pembeci olmasın gerçekleri söylesin vade olmasa da olur benim için önemli olan karşı tarafın düşünceleri. Hüma aklıma geliyor ama tavsiye edebileceğiniz başka birileri var mı? Sevgilerle öpüyorum sizleri.

Geysu,nurbanu,yeşilçingene aklıma gelenler. Bunlara kahve atmanı öneririm.Özellikle geysu ve yeşilçingene kahve bakımında iyiler.

noldu ki birden.

Canımm beni bu halde güldürdün Allah da seni güldürsün cidden:) .. bu sefer ciddi gibi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…