Binnaz Abla

Geysu,nurbanu,yeşilçingene aklıma gelenler. Bunlara kahve atmanı öneririm.Özellikle geysu ve yeşilçingene kahve bakımında iyiler.
Geysu ve çingeneyi bende severim. Nurbanu ya hiç baktirmadim. O kim ? Nerede bakıyor ?

Geysu ve çingeneyi bende severim. Nurbanu ya hiç baktirmadim. O kim ? Nerede bakıyor ?
Bir yolun var sitesinde. Geysu ile aynı kişi olduğunu söylüyorlar fakat alakası yok. Geysu ne kadar kibar ve içtense nurbanu o kadar soğuk. Anlık durumda bildiği şeyler oldu. Hatta bayağı ayrıntılı bildi diyebilirim. Gelecek beklemede. Anlık durum ve karşı tarafın düşüncesini öğrenmek için denenebilir.

YEŞİLÇİNGENE nedendir bilmiyorum kim gönderse ELEKTRİĞİ TUTMUYOR kendisini ünlü kahin VANGA mı sanıyor anlamadım baktıranlar acaba dediklerini yaşıyormu bunuda merak ettim aklıMa Belkız beşbudak geliyor ona bakınca :) taksimde 10tl ye fal baktırdığı zamanları bilirim bir kaç kez baktırdım tek bir tanesi tutmadı kadın tv ye çıkınca biranda MEDYUM BELKIZ BEŞBUDAK oldu ulaşılmaz :)

Geysu,nurbanu,yeşilçingene aklıma gelenler. Bunlara kahve atmanı öneririm.Özellikle geysu ve yeşilçingene kahve bakımında iyiler.
Hepsine zamanında baktırmışım tekrar okudum hepsi aşkta da işte de öyle şeyler söylemişler ki hiçbiri olmamış hepsi de olumluymuş, bende mi bi problem var anlamadım.

Hepsine zamanında baktırmışım tekrar okudum hepsi aşkta da işte de öyle şeyler söylemişler ki hiçbiri olmamış hepsi de olumluymuş, bende mi bi problem var anlamadım.
Ben bunları gelecek için öneremem zaten bana da öyle aman aman tutmadılar ama anlık düşünce için kesinlikle öneririm.Gelecek zaten muamma.Çoğu falcı geleceği tutturamıyor. Ama bu falcılara benim ex ne düşünüyor diye sorunca hep doğru tahmin yürütüyorlar.Birçok kişi de sanırım anlık durum için bu falcıları seçiyor.

yani bana bakıyor çingene ,ayrıca belki bakmak istemiyordur bikaç kere neden bakmıyosunuz diyince sebebini açıklamıştı.Fal yani sonuçta kimsede mukemmel değil oyuzden bana bakmıyor diye falcı tribine girmek bakmıyo diye eleştirmek gereksiz bakmazsa bakmasın yani kimse bulunmaz hiç kumaşı değil,ayrıca da keyif onun değil mi ister alır ister almaz,merak etmişssin yaşıyorlar mı dıye ben anlık durumlarını yaşıyorum birinin kafasını sorduysam elinden geldğince döküyor ortaya bu manada iyi diyebilirim,uzun vade de ise bir kere olumsuz soylediği birşey tuttu,son falında olumlu söylediği şey de olmadı mesela..Bir de zaman konusunda iyi oldugunu düşünmüyorum zamanı kimse tutturamıyor

Yeşilçingene'ye ilk falım katinaydı ve berbattı.Anı bile bilemedi. Sonra kahve baktırdım. Baktırdığım adam için yalancı,beş para etmez biri dedi. Sinirlendim. Tellwe yönetimine yazdım. Mesaj hala duruyor. Çünkü baktırdığım adamı seviyordum. Asla böyle biri olamaz dedim.

cevaplandı 9 ay

Fal iadesi
Yeşilçingeneye attığım falda bana açılıp açılmayacak mı diye sordum cevap vermek yerine lafı uzatmış ve adamı kötülemiş.Ben adamı çok iyi tanıyorum.Lütfen falımı iade edin.

Bu benim yazdığım mesaj. Sonra ne mi oldu. Adam engelli kardeşim var. Tefecinin eline düştüm. Sen de para olsa bana verirdin gibi şeyler söyledi. 500 tl borç istedi daha yeni sevgiliydik. Sözde annesi parayı kaybetmiş. Acındırdı kendisini. Sonra tabi ki öyle bir şey olmadığını öğrendim. Ben parayı vermeyince de uzak durdu benden. Başka kızlarla görüşmeye başladı. Dedim ki para için uzaklaştı. Daha sonra ikinci bir facebook hesabı olduğunu öğrendim. Zaten beni aldatıyormuş.Yani hem yalancı hem dolandırıcı olduğunu yeşilçingene söyledi. Fal iadesi aldım. Beni engelledi. Başka bir hesap açtım.Vicdan azabı çektim adamdan parayı geri alınca. Durumu anlattım özür diledim. Yine iade etti. Helal olsun para sorun değil dedi.En son çok ısrar edince tm fal bakayım öyleyse dedi. Sonra durumunu öğrendim. Kendisi hastaymış ve olumsuz yoruma açık olmadığını düşündüğü insanların falını iade ediyormuş.Benim gibi yapan insanlar muhakkak vardır.Adam uğraşmak istemiyor. Bu da paragöz olmadığını gösterir.Umarım en kısa zamanda iyileşir. Falı çıkmasa da onu seviyorum.

Bu fallardaki 5 gün 5 hafta 5 ay yada 5.ay gibi bi tarih olayını yaşayan var mı bu nedir anlamadım...

a
Benim için önemli olan da anlık düşünce olduğu için tekrar bi deneyeyim olmazsa. Çok teşekkür ederim. Binnazda kredi almıştım ben bi de oysa. :))

Kızlar bu arada dedim ya uzun zaman oldu bırakalı, falları tekrar okuduğumda Ecem23'ün dedikleri çıkmış. Taraça, geysu, Serüven, Hüma, çok güzel analiz etmiş. Bi de Rezzan abla bu sevgililer gününü yalnız geçirmiceksin şöyle böyle diye anlatmış sevgililer gününü yalnız geçirmedim ama tarif benim adama hiç uymadı şansa olmuş olabilir.

Ecem in sana çıkan falı ne zaman bakılmıştı canım? Ve aşk ile ilgili önemli bir konu muydu?

Ecem in sana çıkan falı ne zaman bakılmıştı canım? Ve aşk ile ilgili önemli bir konu muydu?
Canım şöyle söyleyim, ben o sıralar platonik bi adama yazıyordum, herkes ay canım o da seni seviyor ama çekiniyor ay canım o da aynı duyguları besliyor derken bi Ecem23 ve bir Bilge Özdoğru (bu zmana kadar her dediğini yaşadığım Bilge Özdoğrudur) bu adamın senle hiç alakası yok dedi.Ecem23 temmuzda bakmış. Bu adamın senle alakası yok senin kaderin olarak gelecek adam şu özelliklere sahip yaşı şu demiş zaman vermiş o zamandan 2 ay sonra gecikmeli olarak biz başlamışız. Ben başkasına ihtimal vermiyordum ama gerçekten analizi ve söylediği dediği gibi de olmuş.

Canim gercekten uzuldum umarim bir daha boyle kotu insanlar karsina cikmaz

Kimlere baktırdın kimler pembe tablo çizdi o sıra bilmiyorum tabi ama gerçekten sinirleniyorum artık okadar para veriyoruz okadar üzülüyoruz bari aldığın parayı haket ve gerçekleri söyle. Ha herkesi mutlu görüyorsan herkes herkese uygunsa o zaman fal bakmayı bırak tam öğrenememişsin demektir... nedir bu ya insanların hisleriyle oymamak bukadar kolay olmamalı ya

Valla o kadar haklısın ki canım.. Ama anladığım Bişi var bunlar pembe çizince ister istemez seviniyoruz puan yüksek veriyoruz iyi yorum yapıyoruz ayak bağlama şekli de olabilir bilmiyorum ama pembe bakmak çözüm değil şimdi de olumsuz Da olsa konuşsun gerçekleri söylesin diye birini arıyorum. Yeşilçingene bana o zamanlar iade yollamıştı şimdi onu düşünüyorum tekrar.

kızlar dün yazdım biliyorsunuz dunku tartısmada ayrılıkta gidişatı kimse göremedi acaba iyi giden süreci benmi bozdum bile diyorum adamla ilişkim çok tuhaf bir hal aldı ne düşünceğimi ben bile bilmiyorum fallara baktım göz attım herkes adamı suçluyordu ama adama yazdık larım ve konuş malarımızı dınledım okadar hatam varmış ki hiçbiri de Sen hatalı sun demedi meger içten içe kırgın mış bana öyle üzüldümkü hayat ımda tek fal varmış gibi yaşamışım... öte yandan bazıları an ı bike tutturamamış nun bunları dunku uzun ayrılık konuşmamızda anladım.. şuan çok pişman olsamda gideni nasıl geri getircem acaba bu sefer de onun için fal atmayım inanın çok kötüyüm adam ciddi düşünüyorum demişti ya kaybettim..

Canımm beni bu halde güldürdün Allah da seni güldürsün cidden:) .. bu sefer ciddi gibi ama
Her seferinde aynı
yine barışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…