Binnaz Abla

Her seferinde aynı üzüntüyü yaşıyosun yazacaktım eksik olmuş.

İnşallah dediğin gibi yine barışırız ama bu sefer sonsuza dek konuşmıycam bıktırdın beni dedı bunu dıyen bır erkek donermi bilmiyorum kafam allak bullak oda hala hoslanıyo bılıyorum ama yınede ayrıldık ya canımı bu yakıyo anda bıle tutmayan fallara ıse dıycem lafım yok kanadı kırık kuş gibiyim şuan şimdi den çok özledim..

Sevmiyorum diyip dönen erkekleri gördük. Sevmiyorum diyip aşk acısı çeken kadınları gördük. Sinir anında herşey söyleniyor.

Sevmiyorum diyip dönen erkekleri gördük. Sevmiyorum diyip aşk acısı çeken kadınları gördük. Sinir anında herşey söyleniyor.

yemin ederim konuşmıycam dedi:)
dogru dıyosun ama inşallah rayına oturturuz zaten sıkıntı bız nezmn rayına gırecegız konusından cıkmıstı sonra özür ler döndü bilmiyorm bekleyiş beni yıpratıyor biraz rahatladım ama bu cümlenle tesekkur ederim bu arada çok tuhaf bısey ki ben nefret edemıyorum bu adamdan bana bagırdı cagırdı yınede yok edemedım nefret buyuzden kopamıyorum ayrılık acısı daha bir zor oluyor
nıye hıcbı fal cı adamı kırdıgımı bılemedı falcılar hep karsı tarafa odaklanıyo

B Bones and Stones bu arada sevmıtom dıyıp ask acısı ceken kadınları gorduk dedın ya aynı hatayı yaptım işte insan olarak seviyorum senı dedım hep arkadas gıbı baktım sana dedım oysa kullıyen yalan aşık oldugm için kendımı bıle unuttum o bılmıyo halıyle donmez veya cok uzun surer

İşte bak sen de aslında olmayan şeyler söylemişsin kızgınlıkla. Belki o da aynısını yaptı. Sürekli bir ayrılık korkusu var sende. Biraz içini rahat tutsan. Negatif düşünme, negatifi çekersin.

Saol canım bak farkettim aslında çok uyumluyuz da nıye bır olamadık anlamadım sanırım bnm olayları çok kasmamdan ötürü.. ayrılma korkusu var tabi cunku haftada bı kez ayrılınca rutın oldu

Asıl sorun şu; muhtemelen uygulamayacağımız muhteşem kararlar alıyoruz ve genellikle de uygulamıyoruz. Buna kendim de dahilim. Biri gelip elimizden tutana kadar bekleyip aynı yerde sayıyoruz.

Sevgili arkadaşım, seni kırmak için söylemiyorum ama sen bu adamı ve falcıları 24 saat düşünüyorsun sanırım.Umarım hayati işlerini aksatmıyorsundur. Yemek yemek, su içmek, sosyalleşmek, okumak, yazmak, aile, arkadaşlar, hobiler vs... birazda bunlarla ilgilen ve dikkatini başka şeylere ver.Kendine zarar veriyorsun ve başlığı meşgul ediyorsun.

Yeşil Çingene hakkında baya yorum yapılmış yeni okudum bende yeşil çingeneye baya baktırmış birisi olarak yorum yapmak istedim. Yeşil çingeneye kahve, katina, su falları baktırdım ilk falımda çok içtendi hatta ilk başlar kadın olduğunu düşündüm sonra öğrendim ki erkekmiş. Anlık durumlarda tutturduğu da oluyor tutturmadığı da oluyor. Anlık durum da yarı yarıya bilmiş benimkini. İlişki için bana vade verdi o vade de konuştuk ama aramızda ilişki olmadı demek ki buymuş hayırlısı. Hane ve aile durumunu iyi biliyor, eğitim durumu da beklemede. Bir de sorularımın cevabına çok uçlarda yorum yapmadı ihtimallere verdi. Ben artık arada gidiyorum daha iyi sonuç alıyorum.

Şimdi Venüs tamamen bıraktı mı tekrar fal almayacak mı haftasonu tekrar girecek diyorlardı son durumu bilen var mı

Yeşil çingene ile ilgili birkaç şey ben de söylemek istiyorum
Anda iyi gerçekten fakat geçen yaz bana dediği şeyler çıkmadı hatta tarif ettiği kişiyi sordum olacak demişti şimdi başkasıyla gördü

Ben ona bi kere attım enerjimiz uymadı dedi geri yolladı. Şu süreçte bana lazım olan falcı modeli canım olacak bekle canım diyecek değil sizin aslında şu şu sebepten bitmiş sana karşı düşünceleri şu diyecek birisi. Olumsuza da açığım zaten. Yeşilçingene kafamı çok karıştırıyor ne yapsam acaba...

Ben yeşil çingene için söylemiyorum genel olarak bütün falcıların dediğine göre hareket etmememiz gerekir sonuçta biz ne kadar anda iyi desek de yüzde yüz bilemiyoruz ne oluğunu olayın içinde olmadığımız için çoğu zaman doğru bir yerini tuttursa bile körü körüne her dediğine inanıyoruz falcıların
Kendi adıma ha böyle oldu ha olacak derken hiçbirşey yapmadım şimdi de geç kaldım pişmanlık yaşıyorum artık fal baktırmayı düşünmüyorum belki Venüs e son kez
Bence açıkça karşı tarafa sormak lazım ne oldu da bitti diye söylemiyorsa da kendi bilir oluruna bırakmak kendini hayattan soyutlamamak lazım
Fala inanıp kendimizi pasifleştirip hayatı kaçırıyoruz

Byv semaya attım ama kadın valla çatır çatır bilmiş herşeyi sonucu olumluya bağlamış ama banada demiş senindr hataların var diye ,dobra yani ilkay gibi tarzı ilkayda bana geçmiş senelerin birinde "keçi gibi inatçısın "demiştiki :)))))hakketen öyle davranıyordum.Dobra olmasını sevdim ama semayı sevende var sevmeyende bu arada serkan la yaptığı yorumlar zıt ve aynı kişi değiller bence.

Kızlar Yeşilçingene iade etti diye üzülmeyin.ben bugün denedim.iade etti falımı.bekliyordum zira adam benim faldan zaten bir yere varamıyacaktı ki?sorduğum sorudan vijdan yaptı herhalde.zaten demiş seni yanıltma lüksüne sahip değilim diye.ben uzunca bir süredir merak ediyordum kendisini iade edeceğine adım gibi emindim.denemek istedim ki haklıda çıktım şükür

Kızlar Yeşilçingene iade etti diye üzülmeyin.ben bugün denedim.iade etti falımı.bekliyordum zira adam benim faldan zaten bir yere varamıyacaktı ki?sorduğum sorudan vijdan yaptı herhalde.zaten demiş seni yanıltma lüksüne sahip değilim diye.ben uzunca bir süredir merak ediyordum kendisini iade edeceğine adım gibi emindim.denemek istedim ki haklıda çıktım şükür

Demek istediğini anlamadım inan ki. Okuduğum kadarıyla hayatına biri girmişti ve herşey yolundaydı. Vicdan niye yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…