Binnaz Abla

Demek istediğini anlamadım inan ki. Okuduğum kadarıyla hayatına biri girmişti ve herşey yolundaydı. Vicdan niye yaptı?
Canım hertürlü durumu falcılara anlatmıyoruz.anlatılmamalıda zaten.farklı bir soru sordum.ben zaten yenisi için olsada olur olmasada olur modundayım.anı yaşıyorum kafadağıtıyorum.henüz bir gelecek düşünmediğim için kasmıyorum.benim yeşilçingenedeki mevzu farklıydı.
 

valla canim ben de merak ettim ve anlamadim. sifreli yazmisin birazicik ;-) neyi vicdan yapsin ki?
 
aynen ben de seviyorum semayı. baktıgı zaman baya saglam denk getiriyor. o yüzden ara sıra gonderiyorum :) bide hera güzel o da fazla dan dan
 
Bir yolun var kadar p..lik bir site olamaz. Medyumcem denen falcıya fal attım. Berbat ötesi bir fal yolladı.10 taneden fazla harf yazmış adam içinden 3 tanesi yeni tanışacağım kişide olacakmış. Mesaj attım. Falcımız böyle hissetmiş uygun olmayan durum yok diye yazıyorlar alay eder gibi. Önlerine geleni falcı diye almışlar. Haram olsun verdiğim para.
 
Nehire attığım falların birebir aynısı.Nehir ekstra uçak yolculuk bayrak felan görüyordu.iki farklı maille yolladım iki falımda aynıydı.bu Medyumcemde sana aynısını yapmış.Nehir olmasınvalla bak şikayet etmişsin negüzel oysaki burda nehir 17.5 iken bu harflerin hatırına nehiri 50 üstüne sitece çıkarmayı başardık.okadar çok ismi zikredilki.
 
Bunlar falcı değiller aslında.Suç bizde. Gerçek falcı hiçbir şeyden yardım almadan bakar .Kahve falan bahane. Nehir hanım da anladığım kadarıyla şekil yorumluyor.Bu insanlara geleceğimizi sorarak hata yapan biziz.
 
Kesinlikle ondan artık gelecek kısımlarını falımda görmezden geliyorum.sadece durumdan birşeyler anlamaya çalışıyorum.yüzlerce fal baktırdım hani nerdeler diyorum.eğlencesine durumda kim iyise denerim gerisini boşveririm.
 
Merhaba geri dönüp okuyamadım bu sema dediğiniz hangi site ve önerecegınız acil falcı
 
Acil servis gibi Acil falcı güldüm...burada hiçbirimizin bir yorumcu tamamen iyidir deme durumu olamaz.lakin geçmiş yorumlara bakılarak genelin olumlu düşündüğü yorumcular diğerlerinden bir nebzede olsa sıyrılabilir.eski yorumlara ufaktan göz atmakta fayda var.emek olmadan ekmek olmaz .yani acil servis devre dışı anlayacağınız
 
aynen ben de seviyorum semayı. baktıgı zaman baya saglam denk getiriyor. o yüzden ara sıra gonderiyorum :) bide hera güzel o da fazla dan dan
Selam canım sana semanın söyledikleri çıktımı ?Heraya atmıştık fakat hera ile farklı konuştular :).
 
Selam canım sana semanın söyledikleri çıktımı ?Heraya atmıştık fakat hera ile farklı konuştular :).
Bazen cıkıyor. Cıkmadı dıye bırakmıyorum hersey enerjiden ibaret ya sonucta cogunlugu cıktı. Heraya yenı baktırmaya basladım.. guzel o da
 
Bir yolun vardaki yorumların büyük çoğunluğunu site kendisi yazıyor eminim. Ben falımı saat iki civarı yolladım.Sırada kimse yoktu.Falı akşam 7'ye doğru yolladı cem bey. Ben olumsuz yorum yaptım. Saat 7'ye kadar hiç fal sırası yokken benim olumsuz yorumun üstüne yaklaşık bir saat içerisinde 3 tane olumlu yorum geldi.Ateş falında kesinlikle tek bir sıra vardı o da bendim.Bunu yazma nedenim sakın oradaki olumlu yorumlara bakıp yollamayın. Bunu şimdi fark ettim ve bu aptallığı yaptığım için kendime çok kızdım.Sözde kendimi zeki zannederdim. Bu durum diğer sitelerde de mevcuttur buna eminim. Yorumlara asla kanmayın.
 
Günaydın ,
Herkese iyi haftalar olsun...
Vallahi o falcı profillerinin altına yapılan yorumların hastayım zaten... Gerçeğinden çakmasına...
Canımmmmm, bitanemmmm, sen bir meleksin... tek sırdaşım, dert ortağım... ailemden biri gibi.. beni her zaman dinledi... yol gösterdi...Ne zaman bunalsam ona koşarım... Altı üstü bir falı atarken 2 satır yazıyorsunuz, bir de yorumdan sonra 1 soru hakkınız var..
Ne zaman tanıştınız, görüştünüz, dertleştiniz, samimi oldunuz ? Elinize ne geçiyor bunu yapınca ya da ?
En beğendiğim yorumcuya bile. Beğendim teşekkürler der geçerim...
En az falcılar kadar bu gevşek yorumları yapanlara da gıcık oluyorum bu ara
 
insanlar o an mutlu olduklari icin, mutluluklarini o sekilde paylasmis olabilir. gayet dogal. belki derdini bitek o kisiye acikliyordur, onu kimse anlamamis olabilir yorumcunun disinda. hor görmemek gerek. herkes istedigi gibi kendisini ifade etme hürriyetine sahip. kasmaya gerek yok.
 
Son düzenleme:
Bunlar mutluluk paylaşma değil. Aklı olan biri bir falcıya herkese görünür şekilde ncarenot'un bahsettiği şekilde yazmaz. Tellwe'ye dikkat ettiyseniz bu tarz yorumlar yapan belirli bir kitle var.Aynı kişiler bütün falcılara benzer yorumlar yapıyorlar.Bu da insanları çekebilmek için yapılan bir tarz dolandırıcılıktır. Eğer çok memnunsa falcı'ya soru sorma bölümünde yazabilirler. Her dediğinizi yaşıyorum yazan insanlar inandırıcı olmuyorlar. Ki bütün falları çıkan bir falcının var olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim geçen gün yaptığım apt..lığı yapıp boşa parası giden insanlar var. Fal sitelerini döndüren belirli falcılar var. Çoğu ya aynı kişi ya da aralarında paslaşıyorlar. Tellwe'de ayrıca falcıların sohbet ettikleri bir sohbet ortamı da bulunuyor. O yüzden sitelerin bir falcı hakkında olumsuz yorum yaptıktan sonra 1 saat içerisinde bir kaç tane abartılı olumlu yorumlar yükleyerek sizi yalancı durumuna düşürmeleri onların sahtekarlığını açıkça gösteriyor.
 


evet bu konuda hakli olabilirsin. iste falci sitesi. yalan dolandiricikla gecinen bir siteden ancak da böylesi beklenir. Allah'tan kimseye de güvenmiyeceksin. Haklisin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…