Binnazda da çok var her falcının altında basmakalıp yazılar benimde çok dikkatimi çekmiştir....Çoğu üçkağıtçı zaten falcı bile değil ki...Bunlar mutluluk paylaşma değil. Aklı olan biri bir falcıya herkese görünür şekilde ncarenot'un bahsettiği şekilde yazmaz. Tellwe'ye dikkat ettiyseniz bu tarz yorumlar yapan belirli bir kitle var.Aynı kişiler bütün falcılara benzer yorumlar yapıyorlar.Bu da insanları çekebilmek için yapılan bir tarz dolandırıcılıktır. Eğer çok memnunsa falcı'ya soru sorma bölümünde yazabilirler. Her dediğinizi yaşıyorum yazan insanlar inandırıcı olmuyorlar. Ki bütün falları çıkan bir falcının var olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim geçen gün yaptığım apt..lığı yapıp boşa parası giden insanlar var. Fal sitelerini döndüren belirli falcılar var. Çoğu ya aynı kişi ya da aralarında paslaşıyorlar. Tellwe'de ayrıca falcıların sohbet ettikleri bir sohbet ortamı da bulunuyor. O yüzden sitelerin bir falcı hakkında olumsuz yorum yaptıktan sonra 1 saat içerisinde bir kaç tane abartılı olumlu yorumlar yükleyerek sizi yalancı durumuna düşürmeleri onların sahtekarlığını açıkça gösteriyor.
Az önce bende onu dedim şimdi okudum seni her falcının altına basma kalıp aynı dediğin cümleler bi çoğunda mevcut ben kasım aralık aylarıında daha fark ettim bunu Binnazda özellikle..Bi falcıya en çok beğendim teşekkürler ağızına emeğine sağlık yazarım bende...Çook haklısın ne ara en yüksek fiyatlı falcıyla kanka oluyorlar kaç fal atıyorlar hiç anlamış değilim :))Belli ki yönetimden yazılıyor yada falcılar kendilrri yazıyor yazdırıyor ne biliiimmm:)))Günaydın ,
Herkese iyi haftalar olsun...
Vallahi o falcı profillerinin altına yapılan yorumların hastayım zaten... Gerçeğinden çakmasına...
Canımmmmm, bitanemmmm, sen bir meleksin... tek sırdaşım, dert ortağım... ailemden biri gibi.. beni her zaman dinledi... yol gösterdi...Ne zaman bunalsam ona koşarım... Altı üstü bir falı atarken 2 satır yazıyorsunuz, bir de yorumdan sonra 1 soru hakkınız var..
Ne zaman tanıştınız, görüştünüz, dertleştiniz, samimi oldunuz ? Elinize ne geçiyor bunu yapınca ya da ?
En beğendiğim yorumcuya bile. Beğendim teşekkürler der geçerim...
En az falcılar kadar bu gevşek yorumları yapanlara da gıcık oluyorum bu ara
Eletiriye tahammülsüzlük değil ki bu... senin nasıl bir çelişkiler yumağı olduğuna örnek... Yani tahammülsüz olan sensin..Sizi şuan şikayet ettim admine. Onlardan alın cevabı. Paranoyak triplere gerek yok. Eleştiriye hazır değilseniz, fikrinizi de beyan etmeyin. İyi günler dilerim :)
Aynı kişi olduklarını düşünmüyorum. Diğer bayan umutsuz bir vakaydıEletiriye tahammülsüzlük değil ki bu... senin nasıl bir çelişkiler yumağı olduğuna örnek... Yani tahammülsüz olan sensin..
geçen sefer sen burada fal baktırmayın, fallar yalan, falcılar üç kağıtçı diye bitmek tükenmek bilmeyen mesaj kalabalığı ile ama hep aynı kelimelerle döne döne yorum yaptığın için banlanmadın mı ?
Daha bugün benim falcıların kendilerine yaptığı çakma yorumları eleştirdiğim yorumda falcılar ve baktıranları savundun ?
Bana alıntı yapmadan, dolaylı itiraz ettin aklınca... 1 dakika sonrasında benim yorumuma çok benzeyen T takeiteasy1907 in yorumuna hak verdin ?
Günün gününü tutmuyor anladıkta, dakikanda dakikanı tutmuyor... Kendi aklınla bile kavgalısın...Nasıl bir vakasın anlamak imkansız...
Çift üyelik şüphemi bende yönetime taşıdım. Yanıldıysam bunun için özür dileyebilirim... Anlaşılır nasılsa...
Kendisine yapılan uyarıları ve soylenenleri anlamayıp bunu tek seferde şak diye anlaması sizce de ilginç değil mi ?Aynı kişi olduklarını düşünmüyorum. Diğer bayan umutsuz bir vakaydı
Kendisiyle çeliştiği konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Geçenlerde falcılar kötü vb. deyip bugün onları açıkça savunmak bana da garip geldi. Biz de falcıları eleştiriyoruz ama her olumlu yorumun altına baktırmayın yazmak zaten normal bir davranış değil. Diğer bayandan şu şekilde farkı var. Bu sitede ne zaman yeşilçingene ile ilgili olumlu bir yorum yazılsa herkes falı iade edildiği için saldırıya geçiyor. Zaten geleceği bilmediğini defalarca diyoruz. Diğer bayan da yeşilçingene'ye takmış bir durumdaydı. İstemeyen baktırmaz o kadar basit. Aynı kişi olup olmadıklarından emin değilim zaten. Sadece olmayabilir diye düşünüyorum.Keza o bayan olsaydı benim yorumumu beğenmeyip saydırmaya başlardı gibime geldi.Kendisine yapılan uyarıları ve soylenenleri anlamayıp bunu tek seferde şak diye anlaması sizce de ilginç değil mi ?
Neden arkamdan konuşuyorsunuz ki. Bir sorun varsa bana özelden yazın lütfen. Konuyu meşgul etmeye gerek yok. Saygılar. Ve üstelik bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşmak için burdayım herkes gibi. Falları sevmiyorum, evet.
Tabi ki de sevmek zorunda değilsin tatlım.... Ama her gün bunu yazmak zorunda da değilsin :)))Üstüme gelmeyin bu kadar. Sevmek zorunda değilim yani :/
Dedikodu yapmadım bana sorulan soruya cevap verdim. Benim de falı bıraktığım zamanlar oldu. 6 aya yakın baktırmadım. Buraya gelip mesaj atmadım. Bırakın siz de demedim. Eskisi kadar zaten inanmıyorum fakat baktıran baktırsın banane.Üstüme gelmeyin bu kadar. Sevmek zorunda değilim yani :/
Sira bizede gelecek az kaldi.Kim duyar sesini haykırsan
Gücünü tüketme
Dayan bir sınav bu
G ü l ü m s e...Demiş şair
Eskileri mutlu gördüğümüzle kalıyoruz bazen ama bu günlerde geçecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?