Binnaz Abla

kızlar nesibe facebook sayfasında bir yazı paylaşmış ama bilemedim burasıyla mı alakası var

bahsi geçen falcıyı bilmiyorum ama ben yanlış bilgi vermeyi sevmiyorum, etkilermiş gibi geliyor. sen de rahatsız olduysan profilindeki bilgiyi güncelleyebilirsin veyahut fal sorunda doğru doğum tarihini belirtebilirsin

Son durumda noldu Dasdar
Yine niye koptunuz

Niye insan olarak diyorsun pitoş? Ya seviyorsan söyle rahatla neden kendini sıkıyorsun kasıyorsun? Herşey olacağına varır kuzum
Sen nofrosttan kopmak istemediğin için kopamadığından arkadaşlık kisvesine giriyorsun.sevdiğini söyle bari bir netliğe kavuşursun

Dün akşam Mert Reiki'ye tarot attım gayet başarılı buldum esas oğlan hakkında söyledikleri, benim düşüncelerim, karakter analizi gerçekten iyiydi. Hatta hayatıma girmek isteyen başka birinin fiziksel tarifi ve burcunu bile doğru anlattı. Sonucu olumluya bağlamış bakalım nasıl olur? Kimseyi etkilemek istemem tabi her şey enerji meselesi.

Ne yazmis ya beni engellemisti zamaninda goremiyorum

niye engellemişti:)
Az önce bir mesaj geldi. Sitedeki tüm yorumlarım olumlu veya olumsuz gerçek kişilere aittir. Şöyle düşünün benim takipçilerim var ve sitelerden talepte var niye falsepetindeyim? Olumlu olumsuz yorumlarım yayınlanır ve iddia ediyorum ki yayınlanmayan yorumum yoktur. Ben güvenmediğim sitede çalışmam canlar, sizlerle buluşmanın tek yolu Falsepeti değil biliyorsunuz ben tercih ettim ve adil oldukları için pişman değilim

Ayyy fal krizim geliyor benimki başkasını mı buldu acaaba

Geçmiş yıllara dönük çıktı çıkmadı listesi yapıcam ama telwedekileri bilmiyorum Öner'i var mı:))

Son durumda noldu Dasdar
Yine niye koptunuz

Son durum hala kopuguz bu sefer ciddi galiba yalnız ben kopma korkusuna dostum dıyorum oda aynı şeyi diyor bu hikayenin sonu nasıl biticek bende merak edıyorum ama güzel bi gelişme var hani yarım kalan telfn konuşması vardı ya onu tamamlayıp içimizdekileri döktük ben sen de hiçbi şey hissedemiyorum dedım nebicim arkadasız biz dedim daha zamanı var sevdıgımı demedım once dostlugu becersın ondan sonra dıycem heycan la beklıyorum hala favori emojım bu madecim

Ben de yayınlanmadığına eminim Nesibe hanım şimdi ne olacak? Bunu da iletsinler bi zahmet

Kuzum darılma ama Allah sana şu çocuğa açılmak için fırsat veriyor sen U dönüşü yapıyorsun gibime geliyor
Koparsa kopar kopmazsa kopmaz pitoşum seviyorsan o geri duruyorsa söyle.Bu benim fikrim.Asla sana baskı kurma empoze etme gibi bir niyetim yok.Fakat bu belirsizlik seni yıpatıyor ve nofrost mesela aradığında sende olumlu bir adım atacakken iş sarpa sarıyorBöyle iki ileri bir geri mehter yürüyüşü gibi ne olacak?Tam bir daha pot kırmayacak veya o kırıcı davranmayacak diye inanıyoruz bir bakıyorum iki taraf çam devirmiş
Ben sende hiçbirşeyi hissedemiyorum biraz kırıcı olmuşO kadar yazışıyorsunuz atışsanız bile kopma yokben bile spiroya böyle demedim
En iyisi seni bulup telefonunu alıp işi düzeltmek
pitoşun ağzından made yazıyor

Kızlar size birşey sormak istiyorum.Geysu için düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım

Kızlar size birşey sormak istiyorum.Geysu için düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım
geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorum

geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorum
Bayağı olumluya bağlıyor. Anlık durum için gidilebilir sadece. Her falında kesin bununla olacak diyor ama hâlâ ortada bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…