İnşallah diyorum o günlerde gelsinSira bizede gelecek az kaldi.)
Güzel günleri bir biz mi göremedik herkesin aşk hayatı aldı yürüdü yaaaİnşallah diyorum o günlerde gelsin
bahsi geçen falcıyı bilmiyorum ama ben yanlış bilgi vermeyi sevmiyorum, etkilermiş gibi geliyor. sen de rahatsız olduysan profilindeki bilgiyi güncelleyebilirsin veyahut fal sorunda doğru doğum tarihini belirtebilirsinTellwe de mayıskrelicesi var 20 tl falları atıyım mı sizce kızlar daha önce atanlardan yorum almak istiyorum.
Herkes yorum yapmış dayanamadım bende yazıcam .tellwe de sadece fal baktırıyorum ve saat başıda girerim kime ne yorum yapılmış diye merak işte :)) bazı kişiler var her falcının altında yorumu var özellikle bir kişi var benim dikkatimi çeken . dikkatimi çekiyo ister istemez bir fal en az 20-25 lira her gün atsam evin yolunu bulamam ben , organize oldularda bizimi kekliyo bu falcılar atmasam fal duramıyom atsam hep şüphede kalıyorum . son olarakda benim hesabımda yanlışlıkla doğum tarihimi falan yanlış yazmışım bu falı etkiler mi .
Mayıskrelicesinide deneyimleyen varsa bi yardımcı olsun lütfen ??
yeni moda da kk yorumlarına facebook sayfasından basın açıklaması yapmakkızlar nesibe facebook sayfasında bir yazı paylaşmış ama bilemedim burasıyla mı alakası var
kızlar dün yazdım biliyorsunuz dunku tartısmada ayrılıkta gidişatı kimse göremedi acaba iyi giden süreci benmi bozdum bile diyorum adamla ilişkim çok tuhaf bir hal aldı ne düşünceğimi ben bile bilmiyorum fallara baktım göz attım herkes adamı suçluyordu ama adama yazdık larım ve konuş malarımızı dınledım okadar hatam varmış ki hiçbiri de Sen hatalı sun demedi meger içten içe kırgın mış bana öyle üzüldümkü hayat ımda tek fal varmış gibi yaşamışım... öte yandan bazıları an ı bike tutturamamış nun bunları dunku uzun ayrılık konuşmamızda anladım.. şuan çok pişman olsamda gideni nasıl geri getircem acaba bu sefer de onun için fal atmayım inanın çok kötüyüm adam ciddi düşünüyorum demişti ya kaybettim..
@Bonesandstones bu arada sevmıtom dıyıp ask acısı ceken kadınları gorduk dedın ya aynı hatayı yaptım işte insan olarak seviyorum senı dedım hep arkadas gıbı baktım sana dedım oysa kullıyen yalan aşık oldugm için kendımı bıle unuttum o bılmıyo halıyle donmez veya cok uzun surer
Ne yazmis ya beni engellemisti zamaninda goremiyorumkızlar nesibe facebook sayfasında bir yazı paylaşmış ama bilemedim burasıyla mı alakası var
Ne yazmis ya beni engellemisti zamaninda goremiyorum
Niye insan olarak diyorsun pitoş? Ya seviyorsan söyle rahatla neden kendini sıkıyorsun kasıyorsun? Herşey olacağına varır kuzum
Sen nofrosttan kopmak istemediğin için kopamadığından arkadaşlık kisvesine giriyorsun.sevdiğini söyle bari bir netliğe kavuşursun
Ben de yayınlanmadığına eminim Nesibe hanım şimdi ne olacak? Bunu da iletsinler bi zahmetniye engellemişti:)
Az önce bir mesaj geldi. Sitedeki tüm yorumlarım olumlu veya olumsuz gerçek kişilere aittir. Şöyle düşünün benim takipçilerim var ve sitelerden talepte var niye falsepetindeyim? Olumlu olumsuz yorumlarım yayınlanır ve iddia ediyorum ki yayınlanmayan yorumum yoktur. Ben güvenmediğim sitede çalışmam canlar, sizlerle buluşmanın tek yolu Falsepeti değil biliyorsunuz ben tercih ettim ve adil oldukları için pişman değilim
Son durum hala kopuguz bu sefer ciddi galiba yalnız ben kopma korkusuna dostum dıyorum oda aynı şeyi diyor bu hikayenin sonu nasıl biticek bende merak edıyorum ama güzel bi gelişme var hani yarım kalan telfn konuşması vardı ya onu tamamlayıp içimizdekileri döktük ben sen de hiçbi şey hissedemiyorum dedım nebicim arkadasız biz dedim daha zamanı var sevdıgımı demedım once dostlugu becersın ondan sonra dıycem heycan la beklıyorum hala favori emojım bu madecim
Ben de yayınlanmadığına eminim Nesibe hanım şimdi ne olacak? Bunu da iletsinler bi zahmet
geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorumKızlar size birşey sormak istiyorum.Geysu için düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım
Bende şuan çok merak ediyorum.ilkkez denedim.geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorum
Bayağı olumluya bağlıyor. Anlık durum için gidilebilir sadece. Her falında kesin bununla olacak diyor ama hâlâ ortada bir şey yok.geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?