Binnaz Abla

aslında geysunun bana 4 ay önce baktığı fal ile daha yeni baktırdığım fal tutarlı. ki kendisini farklı hesaplardan denedim. son falım patlarsa ilk falımın da bir kısmı patlamış olacak

aslında geysunun bana 4 ay önce baktığı fal ile daha yeni baktırdığım falı tutarlı. ki kendisini farklı hesaplardan denedim. son falım patlarsa ilk falımın da bir kısmı patlamış olacak

aslında geysunun bana 4 ay önce baktığı fal ile daha yeni baktırdığım falı tutarlı. ki kendisini farklı hesaplardan denedim. son falım patlarsa ilk falımın da bir kısmı patlamış olacak
Ya işte sonuç kısmında fala bel bağlamak çok doğru değil ama benim geçmişte merak ettiklerim ve anda merak ettiklerim vardı geysu sağolsun es geçmemiş.fakat gelecek içinde aslında hiç beklemediğim bir sonu çizmiş.yani pembiş diyemem.

bana da her seferinde yakın gelecekte olumsuz durumlar yaşayacağımı söyleyip nihai sonu mutluluğa bağlıyor ama 4 aydır o nihai sona ulaşamadım, yakın gelecekteki olumsuzluklara devam:)

benim bu sıralar çok fal baktırasım var kızlar. sezgi, selena, geysu, sema, nehir vs en bilindik isimleri hep denedim. en azından büyük çoğunu denedim. fiyatı 30 tlyi aşmayan, önerebileceğiniz birisi var mı? anlık düşüncede özellikle iyi dediğiniz ve de dobra olan… çok özellik istedim ama :) var mı yeni bir keşif?

binnazdaki yeni isimlerden de olabilir.

Zeynep sabahı deneyebilirsin bi ara demiştim ya sevgilisi olan bi çocuğu beğendim diye, söylemediğim halde sevgilisi olduğunu bildi ve olmayacak dedi bana ama peşinen söyliyim kart yorumcusu

Anladığım kadarıyla Geysu anda ve geçmişte iyi sonuç patlıyor diyebiliriz ohalde öylemi?
ya sonuç da bi nebze tuttu diyebilirim aslında. mesela ilk fallarımda tarih vermiş şu tarihte iletişim var barışcaksınız sonrası olumlu demiş. o tarihte iletişim oldu barışma oldu ama daha sonra yine ayrıldık. bunu artık patladı mı sayarsın tuttu mu sayarsın sen karar ver ama benim ilk fallarımda durum böyleydi

Canım Gizem sitare kahve 22.5 deneyebilirsin.

Ben çıkmış sayarım.tonlarca fal baktırdım.nişanlınla evleneceksiniz dediler ayrıldık,barışacaksınız dediler adam dönmedi,adım atacak dediler adam sırtını döndü,iletişim var dediler sırra kadem bastı.yahu birtanesidemi kıyısından köşesinden tutmaz.bırak bunlardan hiçdeğilse biri olsaydı razıydım.birde demezlermi sen ara çok bekler.okadar uzun boylu değil.(HÜMA,Maya,Nesibe,Selena,Hülya demir,Müge,Ekinsarp,Nehir,Elif hanzade,Selma Aydın,Zeynep Aksu,Marzuka,Fahriye Işıkçan,Umut ışık,KEMAL devrim,Benna... daha sayamadıklarım bunu defalarca söyleyenler)

Al bendende o kadar eski sevgilim nisanlandi humaya gore benimle nisanlaniyordu ,sonrasinda yeni biri girsi hayatima onunla evlencen oldu o da yalan ondan da ben ayrildim hakli sebeplerle ee ne kaldi geriye ,bulmuslar bizi saf ver gazi gitsin :)))).

Binnaz'da Esen Mermer var yenilerden 15 tl için baya baya iyi. pembeci değil dobra bende baya detay bildi :)
Bir de Gizem Sitare pembeci değil diyorlar ama benim durumu biliyorsun buna rağmen evlendirdi çocuklarımız oldu ama anlık durumlarda iyi.

Benim bu sitede anladığım kadar ile zaten yorumcular kendileri serbest bırakabiliyorlar yorumları :) şurdan anlamıştım bi yorumcu uzun zaman online değildi sonra bi anda online olduğu gün bir kaç yorum çıkmıştı.. bu bir kaç kez gözüme çarptı. Sonra hatta bir yorumcuda yoruö yapmak yerine gelişmeleri anlatmaya başlamıştım ve hep bu yorumu yayınlama lütfen diye rica etmiştim.. hiç yayınlanmamıştı :) bubuüzden olumsuz yorumları serbest bırakmıyordur ki nesibe gibi egolu birine yakıştırıyorum bunu nedense... dünyayı ben yarattım havası var

Esen mermere ne baktırdın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…