Binnaz Abla

Canim benim ne kadar güzel anlatmissin teşekkür ederim... inanki aynen bende bu sekilde öğrendim bu sekilde inaniyorum... cok güzel bilgi ellerine saglik bebek

Canım keşke senin ona olan sadâkatini haketseymiş.Boşver,inan herşeyde bi hayır var.Belkide Allah senin alnına çok daha iyisini yazdığı için onu yolundan çekmiştir.

Inss canım. .dilerim ki bu sayfada yazan arkadaslarin hepsinin dilekleri olsun....herkes istedigine kavussun bir an önce. ..

Mutlak kader;seninde yazdığın bir,iki yada beş kezde olsa evliliklerimiz,doğum,ölüm ve hangi ailede ,nerde ve nasıl dünyaya geleceğimiz.Bunlar bizim kendimizide yırtsak değîştiremeyeceğimiz mutlak kaderimiz.(Mutlak kaderi değeştirebilecek tek şey duadır.)

demişsin, dua ile nasıl değişir bu? birde o zaman hiç evlenmeyen insanlarda var onların kaderinde evlilik adına kimse olmuyor mu yani?

tam emin olmamakla beraber bende söyle birsey duymustum evet evlenecegin insani degistiremezsin ama dualarinla o insanin karekterini degistirebilirsin bende böyle duymustum.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) yanına bi adam gelmiş ve sormuş, Ya Rasulallah çok dua etsem, evleneceğim insan başkasıysa, dualarım sayesinde değişir mi?... Efendimiz s.a.v. şu cevabı vermiş... Bırak sen, ben bile dua etsem evleneceğin insan yine değişmez...

bak bunuda netten buldum:

"KARDEŞİM KADERİN BAZI BÖLÜMLERİNDE BİZİM İRADEMİZİN KULLANARAK SEÇECEĞİMİZ YERLER VARDIR.MESELA CENAB-I HAKK BİZE 5 KISMET GÖNDERDİ DİYELİM..İNSANIN BUNLARDAN BİRİNİ SEÇMESİ KENDİ İRADESİYLEDİR.AMA ZATEN RAHMAN SENİN ONU SEÇECEĞİNİ BİLİYOR.ALİM OLAN ALLAH'TIR...VE O KİŞİ SENİN KADER SAYFANDAN KAZA SAYFANA GEÇEREK GERÇEKLEŞİYOR..
AMA EVLİLİK OLMADAN ÖNCE O KİŞİYİ TANIMASANIZ BİLE DUA İLE KİŞİYİ DEĞİL HUYLARINI DEĞİŞTİREBİLİYORSUNUZ İNŞALLAH....SELAMETLE"

Yani dedigim gibi evlenecegimiz kisi degismez yalniz dualarimizla onun huyunu karakterini degistirbiliriz. Ve hic evlenmemis olan kisilerde ise demekki o insanin dunyasi ve ahireti icin bekar hayati evlilikten daha hayirliymis ki Rabbim evlilik yazmamis

AFETabla deneyen var mı kızlar? yorumların hepsinden 5 yıldız almış? :44: varmı baktıran?

palamut bir geldin pir geldin her gün baktırıyorsun valla

zaten meraktan fal baktırıyorum,üstüne bir de merak ettiğim şeyi söyleyebilecek insanları dinleyebilme merakı binince hiç bırakamıyorum

crimsona atıcam ama destek bekliyorum:d ruhaniye verdik 30 gazetedeki burç yorumu geldi şimdi crimsona 40 atıp sakızdan mani almayalım

misscherry sen galiba biliyordun onunla ilgili birşeyler:d senin lafınla merakım kamçılandı var mı bildiğin birşeyler?

sen de asayişte mi çalışıyorsun, kimlikleri çıkarın gibi oldu şimdi

beyzanın falları çıkmış ama sanırım henüz yorum yapmadı burda.

Haha ne biliyim cok heyecanlandim. Arkadasimin falida bi tuhaf sekilde cikti söylemistim ama simdide cocuk piyasadan kaybolmus bu erkeklere umut baglamak boşa yaa :))) bu arada dogru düzgün netim oldugunda isteyenlere acemi olaraktan katina bakmak isterim

piyasadan mı kaybolmuş sende telvede açabilirsin bir sayfa, kendini geliştirmek adına. herkes acemi nasıl olsa orda. belki mithatlan bir ziyaret yaparız belli mi olur

seni de falcı yapalım
ben en soon geçen hafta baktırdım fal kendimi tutuyorum çünkü maddi açıdan göçtüm gittim ve ruh halim daha iyi gibi iyice kötüleşince sarıcam fallara:)

seni de falcı yapalım
ben en soon geçen hafta baktırdım fal kendimi tutuyorum çünkü maddi açıdan göçtüm gittim ve ruh halim daha iyi gibi iyice kötüleşince sarıcam fallara:)

benim kendimi tutma lüksüm bile yok artık, çünkü para suyunu çekti :2:

piyasadan mı kaybolmuş sende telvede açabilirsin bir sayfa, kendini geliştirmek adına. herkes acemi nasıl olsa orda. belki mithatlan bir ziyaret yaparız belli mi olur

Biraz ustalaşabilirsem olabilir kahve falinda ztn tuttugunu söyleyen var ama katina baska bisiy ve kartlarda enerji var gercekten cok sardi bu is beni ama kesinlikle umut tacirligi yapmam hahaha her zaman beklerim canim mitatla :))) enistemiz

Son düzenleme:
seni de falcı yapalım

Belki bir haftadir fal baktirmiyorum hic eksikligini hissetmedimm olmayincada oluyor tabi bir an önce olsun diyoruz ah ah ... Keske ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…