- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Kader konusuna çok merakım olduğundan birazcık bişeyler biliyorum bende.İki tür kader var dinimizde.Mutlak kader,Muallak kader.Mutlak kader;seninde yazdığın bir,iki yada beş kezde olsa evliliklerimiz,doğum,ölüm ve hangi ailede ,nerde ve nasıl dünyaya geleceğimiz.Bunlar bizim kendimizide yırtsak değîştiremeyeceğimiz mutlak kaderimiz.(Mutlak kaderi değeştirebilecek tek şey duadır.)Muallak kader ise;hayat yolundaki Allah'ın bize verdiği akıl fikir ve iradeyle yaptığımız tüm seçimlerimizdir.Kaderde olabilecek kaza bela,hastalık vs.gibi olumsuz olaylarıda engelleyebilecek yada tarihini erteleyecek yada hafife indirgeyecek tek şeyde sadakadır.Allah hepimizi güzel kader yaşamayı nasip etsin.
Ne demek canım.Beğenmene çok sevindim.Canim benim ne kadar güzel anlatmissin teşekkür ederim... inanki aynen bende bu sekilde öğrendim bu sekilde inaniyorum... cok güzel bilgi ellerine saglik bebek
kızlar tutuyorum kendimi ekonomi yapıyorum2 güne atarım crimsona falı
Canım keşke senin ona olan sadâkatini haketseymiş.Boşver,inan herşeyde bi hayır var.Belkide Allah senin alnına çok daha iyisini yazdığı için onu yolundan çekmiştir.
Amin canım inşallah.Inss canım. .dilerim ki bu sayfada yazan arkadaslarin hepsinin dilekleri olsun....herkes istedigine kavussun bir an önce. ..
Kader konusuna çok merakım olduğundan birazcık bişeyler biliyorum bende.İki tür kader var dinimizde.Mutlak kader,Muallak kader.Mutlak kader;seninde yazdığın bir,iki yada beş kezde olsa evliliklerimiz,doğum,ölüm ve hangi ailede ,nerde ve nasıl dünyaya geleceğimiz.Bunlar bizim kendimizide yırtsak değîştiremeyeceğimiz mutlak kaderimiz.(Mutlak kaderi değeştirebilecek tek şey duadır.)Muallak kader ise;hayat yolundaki Allah'ın bize verdiği akıl fikir ve iradeyle yaptığımız tüm seçimlerimizdir.Kaderde olabilecek kaza bela,hastalık vs.gibi olumsuz olaylarıda engelleyebilecek yada tarihini erteleyecek yada hafife indirgeyecek tek şeyde sadakadır.Allah hepimizi güzel kader yaşamayı nasip etsin.
Mutlak kader;seninde yazdığın bir,iki yada beş kezde olsa evliliklerimiz,doğum,ölüm ve hangi ailede ,nerde ve nasıl dünyaya geleceğimiz.Bunlar bizim kendimizide yırtsak değîştiremeyeceğimiz mutlak kaderimiz.(Mutlak kaderi değeştirebilecek tek şey duadır.)
demişsin, dua ile nasıl değişir bu? birde o zaman hiç evlenmeyen insanlarda var onların kaderinde evlilik adına kimse olmuyor mu yani?
AFETabla deneyen var mı kızlar? yorumların hepsinden 5 yıldız almış? :44: varmı baktıran?
palamut bir geldin pir geldin her gün baktırıyorsun valla
afet abla hangi site????
Fallari cikan cikmayan var mi :)
sen de asayişte mi çalışıyorsun, kimlikleri çıkarın gibi oldu şimdi
beyzanın falları çıkmış ama sanırım henüz yorum yapmadı burda.
Haha ne biliyim cok heyecanlandim. Arkadasimin falida bi tuhaf sekilde cikti söylemistim ama simdide cocuk piyasadan kaybolmus bu erkeklere umut baglamak boşa yaa :))) bu arada dogru düzgün netim oldugunda isteyenlere acemi olaraktan katina bakmak isterim
Haha ne biliyim cok heyecanlandim. Arkadasimin falida bi tuhaf sekilde cikti söylemistim ama simdide cocuk piyasadan kaybolmus bu erkeklere umut baglamak boşa yaa :))) bu arada dogru düzgün netim oldugunda isteyenlere acemi olaraktan katina bakmak isterim
seni de falcı yapalım
ben en soon geçen hafta baktırdım fal kendimi tutuyorum çünkü maddi açıdan göçtüm gittim ve ruh halim daha iyi gibi iyice kötüleşince sarıcam fallara:)
piyasadan mı kaybolmuşsende telvede açabilirsin bir sayfa, kendini geliştirmek adına. herkes acemi nasıl olsa orda. belki mithatlan bir ziyaret yaparız belli mi olur
seni de falcı yapalım
ben en soon geçen hafta baktırdım fal kendimi tutuyorum çünkü maddi açıdan göçtüm gittim ve ruh halim daha iyi gibi iyice kötüleşince sarıcam fallara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?