Binnaz Abla

Belki bir haftadir fal baktirmiyorum hic eksikligini hissetmedimm olmayincada oluyor tabi bir an önce olsun diyoruz ah ah ... Keske ..

ben maddi açıdan batık olmasam yollardım yine fal:)
of ne bileyim ya çıkmıyor bir türlü kime yollicağını da şaşırıyo insan tabi.

var mı enerjsi ve falı tutan peki saçma da olsa

Ben cok söyledim burfa simdi reklam yapiyor gibi olmakta istemem ama bende esincenin fallari tuttu 3 fal baktirdim parca parcada olsa tutan yerler var beni sasirtti evt ama olmasada olur diyebilcegim seyler.. Rezzan ablada öyle tutturdugu seyler oldu ama gereksiz önemsiz... Melekte is ile ilgili bazi olunsuzluklari bildi böyle yani... sendede illa ki vardir

bende de var da dediğin gibi ufak şeyler. işle ilgili bilen de yok askla ilgili de. işte biri geçen sevdiğin kişiden önceki sevgilin seni düşünüyor onunla iletişim var demişti ondan bir arama gelmişti o da sevindirmedi

inşallah canım..5 ay öncesine kadar birlikte evlilik konustuğumuz adamın artık araması bile ütopya gibi geliyor..

senin ilişkin bence baya yol almış gibi, evlilik muhabbeti de döndüyse aranızda çokta umutsuz olma derim. sabırlı ol sadece.

madam salu bende de çıkmadı.zaten bu kadar sürede bir şey olmayacağı da belliydi ki durum tamamen olumsuza döndü zaten.haber vereceğimi söylemiştim gerçi diğer arkadaşları da ümitsizliğe düşürmekte istemiorum ama yok yani cıkcık

durum tamamen olumsuza döndü derken??canım

Aaaa ne oldu kötü bi haber mi aldın

keşke bir ameliyat olsam da bu adamı kafamın içinden alsalar. eternal sunshine olsam.

kızlar baktıranların yardımı lazım ruhanide patladıktan sonra çok tedirginim yüksek kredili fal baktırıken.

40 kredim var crimsonladyi mi beklesem aynı paraya galen + mina06 mı denesem?

hımm aşk krizindesin. venüsamberi denedin mi ondan memnun kalanlar var. chole var denemediysen beğenenler var. tabi enerji meselesi. birisinin sayfasında yazıyordu dediklerini yaşıyorum diye. kimdi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…