Belki bir haftadir fal baktirmiyorum hic eksikligini hissetmedimm olmayincada oluyor tabi bir an önce olsun diyoruz ah ah ... Keske ..
ben maddi açıdan batık olmasam yollardım yine fal:)
of ne bileyim ya çıkmıyor bir türlü kime yollicağını da şaşırıyo insan tabi.
hani şu binlerce falcısı olan telve de.
Bende tutan var da hep sacma seyler tuttu .. Bide herkesle enerji tutmuyor ben buna inanmaya başladim
bu arada telwe madam salu patladı kızlar 1-2 haftadan arayacak dedi...3.haftadayız yok yani aramıyor
bu arada telwe madam salu patladı kızlar 1-2 haftadan arayacak dedi...3.haftadayız yok yani aramıyor
eveet kesinlikle öyle bende buna inanıyorum
öylemi tuh ya. :44: ağlama hemen belki arar belli mi olur
Bende tutan var da hep sacma seyler tuttu .. Bide herkesle enerji tutmuyor ben buna inanmaya başladim
var mı enerjsi ve falı tutan peki saçma da olsa
Ben cok söyledim burfa simdi reklam yapiyor gibi olmakta istemem ama bende esincenin fallari tuttu 3 fal baktirdim parca parcada olsa tutan yerler var beni sasirtti evt ama olmasada olur diyebilcegim seyler.. Rezzan ablada öyle tutturdugu seyler oldu ama gereksiz önemsiz... Melekte is ile ilgili bazi olunsuzluklari bildi böyle yani... sendede illa ki vardir
inşallah canım..5 ay öncesine kadar birlikte evlilik konustuğumuz adamın artık araması bile ütopya gibi geliyor..
senin ilişkin bence baya yol almış gibi, evlilik muhabbeti de döndüyse aranızda çokta umutsuz olma derim. sabırlı ol sadece.
madam salu bende de çıkmadı.zaten bu kadar sürede bir şey olmayacağı da belliydi ki durum tamamen olumsuza döndü zaten.haber vereceğimi söylemiştim gerçi diğer arkadaşları da ümitsizliğe düşürmekte istemiorum ama yok yani cıkcık
durum tamamen olumsuza döndü derken??canım
bütün fallarım patladı aslında.olay sonuçlandı benim.artık bişey olacağı yok.
bunca zamandır hem maddi hem manevi yıprandım,fallar beni mahvetti.olumluların hepsi patladı.olumsuzların hepside çıkmış oluyor böylece.
keşke bir ameliyat olsam da bu adamı kafamın içinden alsalar. eternal sunshine olsam.
kızlar baktıranların yardımı lazım ruhanide patladıktan sonra çok tedirginim yüksek kredili fal baktırıken.
40 kredim var crimsonladyi mi beklesem aynı paraya galen + mina06 mı denesem?
Aaaa ne oldu kötü bi haber mi aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?