Binnaz Abla

Ecem rüzgarına bende kapıldım ve aşk sonuç falı yolladım öyle güzel şeyler yazmış ki umarım doğrudur
Var mı aşk sonuç baktıran
Pembeci midir Ecem
Geysu ve çingene nin olumsuz dediği durumu olumlu görmüş içime ışık oldu

Ecemi hiç denemedim.birkaç hafta sonra deneyecem.ama Geysu bana geçmişi bir bir saydı.geçen bitmez dediği ilişkimi bitirdim.geysu hayırlı görmüştü.falı çıkmadı sandım.ama ilginç bir gelişme oldu.adam beni gene aradı geri duruyorum gerçi ama konuşuyoruz işte.ben anlamadım bu işten birşey.

Hakkında hayırlısı olur umarım
Sonucunu bize yazmayı unutma

çıkar mı bilmem ama kesinlikle pembeci değil ecem. olumsuzluğuyla bilinir hatta

Burdaki tavsiyeler üzerine ester kira ya baktırdım sıfır hissiyat hiç mi nokta atışı olmaz bu kadar nesi begeniliyor anlamadım.

Ve ben şimdiye kadar baktirdiklarim arasında bana göre hissiyat olarak en güçlü saraylı kahve falı serüvenin kitap falı. Gerçi serüvenin kitap falı çok kısa o para edermi bilmem bide binnazablada efsunu beğendim ama sonuç kısmı bunların da çıkar mı bilmem

Genellikle ecem23 olumsuzu görünce söyler,olumluya bağlamaz yani :) Ama işin ilginç yanı aynı konu üzerinden 2 kere fal attım bir tanesinde sonucunu cok olumsuz dedi ikinci de dün geldi olumlu gördü Böyle değişir mi acaba durumlar bilemedim

Benim fallarda hep olumlu ama adam internette ne kadar kız bulduysa eklemiş !!!(((

Efsun yıldız degil mi? Bende baktırdım cok guzel tutarlı bakti banada sonuç da çıkar insallah ah hep o sonuclar işte.

Hangi efsun kızlar bu??
Cok moralm bozuk iyi birisine atmak istiyorum acil söylermisinz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…