Benim dedigim efsun yildız binnazablada canlı chat yapiyor. Bence hisleri guçlü olmasa canli chat yapamaz yazar yazmaz cevap veriyor. Bende en ince ayrıntiları bilmişti ve dogruydu. Sonuçda olumlu konustu ama benim umudum yok tbi. Bu arkadasin bahsettigi efsun yıldizmı bilmiyorum. Çok cevrimici oluyor fakat sadece 1 kisi alıp bakıyor.
Ben zaten bu enerji meselesini anlamadım gitti bu ne ya hissiyatı iyi olan falcının öngörüleri isabetli olur hissiyat yoksa kafasına göre mantıkla yorumlar ve bu şekilde olduğu için kimsin tutar kimsine tutmaz. Ben açıkçası enerji meselesine inanmıyorum. Bi falcı iyiyse iyidir.
Teşekkür ederim kızlar :/uzun zamandır baktırmıyordum kötü bi durum yaşadım bunun için fal göndermem gerekti. Ama epeydir takip etmediğim için gündemdeki falcılardan da uzağım haliyle. Binnazda en son Sezgi candan bilge özdogru Mine erdemden memnundum. Efsunu denemedim hic bilmiyorum
Benim dedigim efsun yildız binnazablada canlı chat yapiyor. Bence hisleri guçlü olmasa canli chat yapamaz yazar yazmaz cevap veriyor. Bende en ince ayrıntiları bilmişti ve dogruydu. Sonuçda olumlu konustu ama benim umudum yok tbi. Bu arkadasin bahsettigi efsun yıldizmı bilmiyorum. Çok cevrimici oluyor fakat sadece 1 kisi alıp bakıyor.
Canim valla benim ki canlı chat varya oyleydi hatta zamani fazla gecerse kredi kesiliyodu kendi kendine ben baya konustum. Söyledikleri dogruydu ama gelecek icinde olumlu konustuda benin umudum yok yani bilmiyorum. Cokta kesin konustu.