Ben daha önce çıktığı için attım da yani biraz da keşke alımlara dikkat etsinler madem öyle alım yapmasın bir kota koysun bir fal için 4 gün beklemek nedir Ya.Merhaba kızlar geçen hafta ecem23 lafı geçince burda bende attım kahve dört gün bekledim falin gelmesi için fal enerjimidir bilmem ama asla 30 TL lik fal değil hiç bir şey yok soru üzerinden ilerlemiş ve olumsuz olumsuz olmasıni bekliyodum zaten bir de soru hakkımız bir tane soru sordum artık bir ay sonra cevaplar kısaca bende vasat içim acıdı 30 tl ye tabi karar herkezin kendisinin
Üstelik çok kısaydı sorduğum soru hakkında birkaç satırBen daha önce çıktığı için attım da yani biraz da keşke alımlara dikkat etsinler madem öyle alım yapmasın bir kota koysun bir fal için 4 gün beklemek nedir Ya.
Yazık yani o kadar parayaÜstelik çok kısaydı sorduğum soru hakkında birkaç satır
aynen canim benimkide oyleydi, o kadar beklettin bari degecek bir yorum yapÜstelik çok kısaydı sorduğum soru hakkında birkaç satır
Bana iş olarak da aşk olarak da pesssssbembe bir yorum yapmıştı nitekim her ikisi de Yok şuan. Bana çıkmadı demekten ziyade hiçbi şekilde uymadı banaBinnazablada kemal devrim fal baktıran varmı acaba verdiği tarihler tutuyor diye okumuştum baktıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi
kizlar eveline de mi bekletiyor boyle acaba,
5. siradayim da sizce ne zaman bakar, bide nasil iyi bakiyormu
Benimkide cikar insallah cok olumlu konustuBen daha önce çıktığı için attım da yani biraz da keşke alımlara dikkat etsinler madem öyle alım yapmasın bir kota koysun bir fal için 4 gün beklemek nedir Ya.
Peki binnazda en iyi falcı kim sizce 75 tl kredi var ve fal krizim geldi dedikleri çıkan pembeci olmayan bi falcı
Çok teşekkürlerBENNA, HÜMA ŞEVDAR sevdim ben. Bide Çağrı diye bi adam var cok guzel bakıyor fakat cok nadir giriyo ayda 2 ayda 1 falan ah bi yakalasam onu. Sevdar 17 tl ama cok guzel bakıyor. Erkek arkadsmın tarafindan birşeyi bilmişti. Dogru çıktı yani.
Kemal devrim çıkmıyor.boşuna bekleme derim.takdir senin.burda çıkmadı diye aslında çok konusu geçti.ben facedende yazmıştım kendisine.o dönem sohbette etmiştik.çok emindi benim durumdan fakat bırak tarihi sonuç onun söylediğinin tam tersi gerçekleşmişti.falımın üzerinden bir yıl geçti.Binnazablada kemal devrim fal baktıran varmı acaba verdiği tarihler tutuyor diye okumuştum baktıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi
İyiki sormuşum yoksa gitmişti 55 tl TeşekkürlerKemal devrim çıkmıyor.boşuna bekleme derim.takdir senin.burda çıkmadı diye aslında çok konusu geçti.ben facedende yazmıştım kendisine.o dönem sohbette etmiştik.çok emindi benim durumdan fakat bırak tarihi sonuç onun söylediğinin tam tersi gerçekleşmişti.falımın üzerinden bir yıl geçti.
Çok sağolun pembe tablolardan çok sıkıldım artik adam gibi bakan birini bulsamBinnazda tüm yorumcuları hemen hemen deneyimlemiş biri olarak özellikle iki kişi önerebilirim.hani madem baktıracaksanız bunlara baktırın derim.bana falları çıkmış iki isim vardı özellikle.çok defa danıştım.
birincisi Selin Kozan,ikincisi Kesira Sirel.bunları deneyin derim ve söylediklerine kulak verin.bunun dışında, Hüma bal,Maya,Kemal,Fahriye ışıkcan Lena,zeynep aksu,Mert göktürk,Firuze,Karaca,Eylül Acar,Meral Saydam gibi yorumculardan uzak durun.daha sayamadıklarımda var tabi.emin olun bunları çok defa test ettim onayladım.sadece pembe tablo çizerler.Olmayak şeyleri ısrarla oldururlar.ben yandım başkaları yanmasın.belki bilmek istersiniz diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?