Nidemek sonuçta para kolay kazanılmıyor.ben zamanında yaptım bir saflık dünya kadar para kaptırdım bunlara.ama artık uslu kızım.yok öyle para saçmak.bir iki yorumcum var ara ara danışırım.ama asla ikinci kez okumam falımı.kapatır orda bırakırım.olursa olur olmazsa olmaz.olsun diyede beklemem.İyiki sormuşum yoksa gitmişti 55 tl Teşekkürler
Bende 5 aydır fena sardım Fallara ay hesaplamak bile istemiyorum şimdi biraz biraz akillandim öyle her iyi diyilene atlamiyorum ha falan vazgeçermiyim sanmıyorum ama pembe tablolardan aptal yerine konmak artık zorunda gidiyor.Nidemek sonuçta para kolay kazanılmıyor.ben zamanında yaptım bir saflık dünya kadar para kaptırdım bunlara.ama artık uslu kızım.yok öyle para saçmak.bir iki yorumcum var ara ara danışırım.ama asla ikinci kez okumam falımı.kapatır orda bırakırım.olursa olur olmazsa olmaz.olsun diyede beklemem.
Önerdiğim iki isme baktır baktıracaksan şayet.bana hiç pembe tablo çizmediler bir yıl boyunca birkere bile.ben ilkin inanamıştım.gelinen nokta söyledikleri gibi olmuştu.durum analizleride fena değildi.ben beğendim belki beğenmezsin sen.bilemiyorum.sadece durumum bundan ibaretti.Çok sağolun pembe tablolardan çok sıkıldım artik adam gibi bakan birini bulsam
Tavsiyen için çok teşekkürler hemen ikisinide denemek istiyorum kredilerim bitsinÖnerdiğim iki isme baktır baktıracaksan şayet.bana hiç pembe tablo çizmediler bir yıl boyunca birkere bile.ben ilkin inanamıştım.gelinen nokta söyledikleri gibi olmuştu.durum analizleride fena değildi.ben beğendim belki beğenmezsin sen.bilemiyorum.sadece durumum bundan ibaretti.
Bide başka siteden önerebileceğin biri var mıTavsiyen için çok teşekkürler hemen ikisinide denemek istiyorum kredilerim bitsin
Hemen deneme.enaz baktırdığın bir falın üzerinden 15-20 gün geçsin.yoksa çok verimli sonuçlar alamazsın.akışını biraz temizle.kafanı rahatlat.bırak kredilerin dursun.az sabır hemde faldanda bir nebze uzak durmayı başarırsın.ben inan nezaman fala ara verdim tüm gelişmeleri ozaman yaşadım.Tavsiyen için çok teşekkürler hemen ikisinide denemek istiyorum kredilerim bitsin
Evet haklısın bu olmadı o olmadı derken 2 3 günde bir fal atar oldumHemen deneme.enaz baktırdığın bir falın üzerinden 15-20 gün geçsin.yoksa çok verimli sonuçlar alamazsın.akışını biraz temizle.kafanı rahatlat.bırak kredilerin dursun.az sabır hemde faldanda bir nebze uzak durmayı başarırsın.ben inan nezaman fala ara verdim tüm gelişmeleri ozaman yaşadım.
Ben Pelin Bilge özdoğru derim ama kahvesi çok tavsiye niteliğinde oluyo tarotu iyi bana çıkıyoo ama öyle aman aman çok ayrıntı analiz Yok gerçekleri söylüyor diye seviyorum benPeki binnazda en iyi falcı kim sizce 75 tl kredi var ve fal krizim geldi dedikleri çıkan pembeci olmayan bi falcı
Ona baktırdım ben evet biraz tavsiye veriyor.Ben Pelin Bilge özdoğru derim ama kahvesi çok tavsiye niteliğinde oluyo tarotu iyi bana çıkıyoo ama öyle aman aman çok ayrıntı analiz Yok gerçekleri söylüyor diye seviyorum ben
Acaba CherryCoconun olumsuz baktıgı fallardan cıkan var mı? Burdaki birine söylediği gibi bana da uygun değilsiniz hayatına başkası girecek falan dedi :/ Var mı acaba baktıran
Aynı şeyi ecem23 te yaşadım 3 gün oluyo 4 5 e kadar da gideceğe benziyor gerçekten sıkıldım o kadar bekledim diye de iade de isteyemiyorumkizlar eveline e fal attim dun, bugun oldu hala bekliyorum, ucuncu siradayim da. sizce iade isteyim mi? ne zaman online olurki acaba?
Benim enterasan bir şekilde bir kaç özelliğimi aklımdaki planımı doğru bilmişOlumlu soyledigi de cikmamis bence takma bu kadar zaten 3 satir yaziyor:)
Ecem23'ü bir hafta beklediğimi bilirim :) Fazla sıra oluyor o yüzden galibaAynı şeyi ecem23 te yaşadım 3 gün oluyo 4 5 e kadar da gideceğe benziyor gerçekten sıkıldım o kadar bekledim diye de iade de isteyemiyorum
Ama böyle günlerce bekletilmek ne bileyim. :/ Yani bazen bana 12 saat bile fazla geliyordu kaç gün oluyor bekliyorum.Ecem23'ü bir hafta beklediğimi bilirim :) Fazla sıra oluyor o yüzden galiba
ben baktirdim. ismini net hatirlamiyorum falcinin kizilli biseydi. hayatimda baktirdigim en berbat faldi ayni sakiz fali gibi 10 dk icinde geldi. tavsiye etmiyorum sahsenKızlar baktırdığım sitelerden binnazdaki falcılar bende sonucu hep pembeye bağladı. Tellwedekiler de hep olumsuz ve farklı şeyler söylediler hep. Yamiba sitesinden baktıran var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?