Binnaz Abla

Crimsonlady i bileemem ama mina06 ya baktirmistim ruh halini super biliyor an konusunda iyi ama gelecek cimadi canim .galende cok meshur ama.burda deneyen görmedim .venusamber i bende tavsiye ederim veya chloe ama onlarin gelecek tahminleride tutmadi henuz.... Rumii online su an da tutturdugunu soyleyenler vardi dene istersen...Tellwede sabbah diye biri varmis onu cok övüyolardi sitede olsaydi ona yollardim bende :)

Son düzenleme:

rumi de bende hiç bilememişti anı bile. şu sabahı bende duymuştum. ama yok uzakta, hem de çok uzakta

herşeyden önce hayırlısı olsun cnm.. peki bunu bilen falcı oldu mu? bunların hepsi mi olumlu konuştular sana. olacak iş değil.

ben kızın varlığını biliodum her falda da soruyordum bir kişi dışında hiç kimse kızla çıkacak demedi.hepsi kız onu itecek,yok aralarında bişey yaşanmayacak vs hep bu tarz şeyler söylediler.

Bu başlıkta mı yoksa tellwe başlığında mı hatırlamıyorum ama biri crimsonlady'nin falının çıkmadığını söylemişti.. Galen, Hera, Kahinvanga vs. paralel şeyler söylediler de zamanı tutturan olmadı.. İlla baktıracağım diyorsan Galen fena değil işte. Ama 40 kredini kullandıktan sonra bence bi'ara vermelisin. :/

ben kızın varlığını biliodum her falda da soruyordum bir kişi dışında hiç kimse kızla çıkacak demedi.hepsi kız onu itecek,yok aralarında bişey yaşanmayacak vs hep bu tarz şeyler söylediler.

peki canım o bı kişi kim olumsuz konusan ? herseyde bı hayır vardır sen sakın sıkma canını bız kendımızı paralayıp uzuluyoruz ama olucak olan oluyo kendıne de kızma sen yapman gerekenı yapmışşın oyle bı surec gecırmen gerekıyomuş boyle boyle olgunlaşıyoruz

inş cnm benim.bana yuzde 70 olumlu yuzde 30 olumsuz dediler.ama sorun şu ki neredeyse kimse kızla çıkacak demedi.olumsuz konuşanlar bile demedi bunu.
yazmaya kalktımda sildim geri o kadar çok isim var ki patlayan.

inş cnm benim.bana yuzde 70 olumlu yuzde 30 olumsuz dediler.ama sorun şu ki neredeyse kimse kızla çıkacak demedi.olumsuz konuşanlar bile demedi bunu.

banada bu telvedekilerin çoğu şimdikini bilemiyor ki,,bir kaç kişi haricinde. nedesem yüzdeye vuramadım.

anladım bıtanem off ne desem boş valla ama sen içini ferah tutmaya calış allah buyukktur bıtanemm bende neden sordum boyle bı durumu melege sordum ben o bana hem olumlu hem olumsuz konuştu yanı once olucak ama sonra boyle olucakk dıye ona baktırmışmıydın pekı bıtanem cunku burda en cok gecen 3 isimden biri rezzan abla,nesibe bide o bu ucunu merak ettım acıkcası

Kiyamam canım benim canım benim sabret ..bugunlerde gececek elbet. Rabbim birgun elbette karsiligini verecek... cok cok mutlu olursun insallah

özge bence sen temiz kalpli birisin. ama sevdiğine kıskançlık yapmasan

Son düzenleme:

Aynen öyle eğerki Allah kişiye kimseyi yazmamışsa o kişi bekâr olarak ömrünü bitirir.Duanın kaderi değiştirdiğini ben söylemiyorum.Bu dinimizden bir bilgidir.Diyelimki kişinin eceli geldi ve Levhi Mahfuz'da o saatte o kişini öleceği yazılı,eğer kişi bilmeden de olsa bir dua etmişse yada sadaka vermişse,ömrü bile uzayabilir ki;"sadaka ömrü uzatır".Bunlar kader konusuyla ilgilenenlerin zaten bildiği şeyler,çokta özel birşey yazmış değilim.

ahahahha onu hangımız yapmıyoruz acaba gercı ben kova burcu olarak turumun tek ornegı oldum galıba =))

kovalar kıskanç olurmuymuş ki. olur mu, olur tabi. en çok kıskanç olanlar koç, akrep, başak, aslan, oğlak amaaan 12 burç full kıskanıyo işte,, tek tek sıralamaya gerek yok.

Esince anda bende de çok iyiydi,bakalım dediklerine zaman var.Rezzan abla banada öyle saçma sapan şeyleri tutturmuşki sağolsun,hepsini toplasan bisey etmez,hepsi ıvır zıvır.

sanırım enerji iş. taygun bana demiştiki geniş omuzlu, yakışıklı, zeengiin biri çıkacak dedi. hani?? enerjiyi de geç, bazıları da acayip sallıyor arkadaş

Kardeş o geniş omuzluyuda bana yıllardır söylerler,genişi geçtim düşük omuzlusu çıkaydı bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…