keşke bir ameliyat olsam da bu adamı kafamın içinden alsalar. eternal sunshine olsam.
kızlar baktıranların yardımı lazım ruhanide patladıktan sonra çok tedirginim yüksek kredili fal baktırıken.
40 kredim var crimsonladyi mi beklesem aynı paraya galen + mina06 mı denesem?
evet cnm adam başkasıyla birlikte artık.ondan yapacak bişi kalmadı.
Crimsonlady i bileemem ama mina06 ya baktirmistim ruh halini super biliyor an konusunda iyi ama gelecek cimadi canim .galende cok meshur ama.burda deneyen görmedim .venusamber i bende tavsiye ederim veya chloe ama onlarin gelecek tahminleride tutmadi henuz.... Rumii online su an da tutturdugunu soyleyenler vardi dene istersen...Tellwede sabbah diye biri varmis onu cok övüyolardi sitede olsaydi ona yollardim bende :)
herşeyden önce hayırlısı olsun cnm.. peki bunu bilen falcı oldu mu? bunların hepsi mi olumlu konuştular sana. olacak iş değil.
keşke bir ameliyat olsam da bu adamı kafamın içinden alsalar. eternal sunshine olsam.
kızlar baktıranların yardımı lazım ruhanide patladıktan sonra çok tedirginim yüksek kredili fal baktırıken.
40 kredim var crimsonladyi mi beklesem aynı paraya galen + mina06 mı denesem?
ben kızın varlığını biliodum her falda da soruyordum bir kişi dışında hiç kimse kızla çıkacak demedi.hepsi kız onu itecek,yok aralarında bişey yaşanmayacak vs hep bu tarz şeyler söylediler.
peki canım o bı kişi kim olumsuz konusan ? herseyde bı hayır vardır sen sakın sıkma canını bız kendımızı paralayıp uzuluyoruz ama olucak olan oluyo kendıne de kızma sen yapman gerekenı yapmışşın oyle bı surec gecırmen gerekıyomuş boyle boyle olgunlaşıyoruz
inş cnm benim.bana yuzde 70 olumlu yuzde 30 olumsuz dediler.ama sorun şu ki neredeyse kimse kızla çıkacak demedi.olumsuz konuşanlar bile demedi bunu.
yazmaya kalktımda sildim geri o kadar çok isim var ki patlayan.
bu arada telwe madam salu patladı kızlar 1-2 haftadan arayacak dedi...3.haftadayız yok yani aramıyor
inş cnm benim.bana yuzde 70 olumlu yuzde 30 olumsuz dediler.ama sorun şu ki neredeyse kimse kızla çıkacak demedi.olumsuz konuşanlar bile demedi bunu.
yazmaya kalktımda sildim geri o kadar çok isim var ki patlayan.
Kiyamam canım benimcanım benim sabret ..bugunlerde gececek elbet. Rabbim birgun elbette karsiligini verecek... cok cok mutlu olursun insallah
özge bence sen temiz kalpli birisin. ama sevdiğine kıskançlık yapmasan
Mutlak kader;seninde yazdığın bir,iki yada beş kezde olsa evliliklerimiz,doğum,ölüm ve hangi ailede ,nerde ve nasıl dünyaya geleceğimiz.Bunlar bizim kendimizide yırtsak değîştiremeyeceğimiz mutlak kaderimiz.(Mutlak kaderi değeştirebilecek tek şey duadır.)
demişsin, dua ile nasıl değişir bu? birde o zaman hiç evlenmeyen insanlarda var onların kaderinde evlilik adına kimse olmuyor mu yani?
ahahahha onu hangımız yapmıyoruz acaba gercı ben kova burcu olarak turumun tek ornegı oldum galıba =))
Ben cok söyledim burfa simdi reklam yapiyor gibi olmakta istemem ama bende esincenin fallari tuttu 3 fal baktirdim parca parcada olsa tutan yerler var beni sasirtti evt ama olmasada olur diyebilcegim seyler.. Rezzan ablada öyle tutturdugu seyler oldu ama gereksiz önemsiz... Melekte is ile ilgili bazi olunsuzluklari bildi böyle yani... sendede illa ki vardir
bu arada telwe madam salu patladı kızlar 1-2 haftadan arayacak dedi...3.haftadayız yok yani aramıyor
arkadaşlar benimde madam salu patladı((2 hafta demişti geldi de geçti bilee..haberiniz olsun
sanırım enerji iş. taygun bana demiştiki geniş omuzlu, yakışıklı, zeengiin biri çıkacak dedi. hani?? enerjiyi de geç, bazıları da acayip sallıyor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?