Binnaz Abla

Yav bana ecem de geysu da çıktı. Söyledikleri kişiyle tanıştım. Selena uzun süre önce bakmıştı. Hiç tutmadı demiştim. Onun dediği kişide bu olabilir. İlginç olan selena onla olmaz iki kişi arasında kalacak zaten sen de uzatmayacaksin sonra başkası girecek hayatına dedi. Aynen adam yakın zamanda ilişki bitirmiş. Şimdi ne yapayim selena da çıkmış oluyor mu? :) başak kız sen gizem hatuna attın mi hiç aynı kişi mi geysuyla

Bende degil canim ben begeniyorum gizemide ama olmadigini dusunuyorum

Banada telwede tutturan birilerini soyleyin nolur eceme baktirdim olumlu konustu bilmiyorum ama baska varmi onerdiginiz ordan kimseyi bilmiyorum

Favorimdir güzel bakıyor çok iyi biliyor ben katina baktırmıştım sonuc cikarmi daha zamani var ama an olarak cok iyiydi bence dürüst birisi bana gore
Çok şaşırdıpın aaa bunuda bildi dediğin şeyler oldumu?birde sonuç kısmı için nekadar zamanın var çıkıp çıkmadığını söylemen için.bize sonucu haber verirsen seviniriz

Çok şaşırdıpın aaa bunuda bildi dediğin şeyler oldumu?birde sonuç kısmı için nekadar zamanın var çıkıp çıkmadığını söylemen için.bize sonucu haber verirsen seviniriz
Çikarsa soylerim elbette ama hic beklemiyorm inan cıkmaz yani dedigi yazmaz benimki bana biliyorum. Teyzesi kız bulma derdindeydi benimkine bunu soylemisti ve dogruymus dogru cikti. Bulmus birisini

Çikarsa soylerim elbette ama hic beklemiyorm inan cıkmaz yani dedigi yazmaz benimki bana biliyorum. Teyzesi kız bulma derdindeydi benimkine bunu soylemisti ve dogruymus dogru cikti. Bulmus birisini
Direk teyzesi kızmı bulacak dedi.bunun dışında anda ve geçmişte bilmedikleri oldumu peki

Evet direk hala veya teyze dedi ve teyzesiydi gercekten bulan tek bildigi bu suanlik bilemedigi bisey yok gelecek daha gelmedi ztn ama beklemiyrm ztn. Seven gelir beklemez. Bide onun beni nasil sevdigini anlatmisti cok dogruydu tamda anlattigi sekilde seviyordu beni. Hala oyle seviyor seni dedi ama bitti artk yani ben onume bakmayi tercih ettm

Anladım canım.Allah yardımcın olsun.sevgi varsa ve gerçekten sevgiyse herneolursa olsun bitmez.sevgi yoksa dönüşü olmaz.Kalplere sevgiyi koyanda Allah alanda.herkim olursa olsun biz mutlu olalımda kişi önemli değil.burdaki bayanların hepsi aklı başında,güzel ve hiçbir eksiği olmayan kişiler.ama tek sıkıntımız talihsizliğimiz.umarım hepimiz yakın zamanda çok mutlu oluruz.

Kızlar ben Engin Gümüşten tutun çoğu 4 yıldız ve 3 yıldızları denedim işte hepsi sevgilimle bir geleceğim olduğunu kadersel bağın bir olduğunu söyledi. Dün ilk defa Yağmur Tekine denk geldim tabiri caizse ağzıma etti. Herkes aynı şeyi söylerken o yazın işte ayrılacaksınız çok büyük kavgalar edeceksiniz Doğum tarihini yolla dedi dedim herhalde evlilik var diyecek belirli bir noktaya kadar gideceksiniz ama evlilik görünmüyor beraber yaşlanamayacaksınız vs gibi şeyler söyledi ve enerjim fena düştü. Çıkma olasılığı nedir? Yağmura baktırıp çıkan oldu mu daha önce? Yorumlarınızı bekliyorum

Ki bi de aynı falı Engin Gümüş, Ada Balcı gibi falcılara attım aynı sorularla. İkisi de aynı şeyi söylediler. Yani her şeyin güzel gideceğini benim sadece çok panik yaptığımı sakinleşmem ve ona destek olmam gerektiğini vs uzun ömürlü bir ilişki olduğunu evlilikle sonuçlanacağını bunun adımlarının 2017 sonu 2018 gibi atılacağını söylediler ama kime inansam bilemedim ‍

Yağmur bana nişanlınla ayrılık yok , evleneceksiniz dedi ve biz ayrıldık.falları çıkmıyor.

Yağmur bana nişanlınla ayrılık yok , evleneceksiniz dedi ve biz ayrıldık.falları çıkmıyor.
Ya o kadar teşekkür ederim ki inanmamıştım ama yine de kötü olunca için buruk olur ya o kadar iyi geldi ki yorumunuz çok teşekkür ederim bu arada durumunuza çok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Kizlar binnazda yeni yorumcular gozume carpiyo ya harun alkana baktiran dilek zeynele filan varmiii seytan sol omzumda valla

Kizlar binnazda yeni yorumcular gozume carpiyo ya harun alkana baktiran dilek zeynele filan varmiii seytan sol omzumda valla
Harun çok ikilemde kalıyor o da olabilir bu da olabilir gibisinden yani bir sürü olasılıkla kafanı meşgul ediyor gerçi bizim enerjimiz tutmadı o ayrı Diğerini bilmiyorumm ama özde soyhan var ciddili güzel tespitleri var çok dobra

Rica ederim.bana bir yıl boyunca falcıların çoğu ayrılık yok evlilik var dedi lakin gelinen nokta ayrılık oldu.çokşükür onca acılardan sonra toparladım.geçti bitti.siz çokta falcıların söylediklerine kulak asmayın.ilişkinize odaklanın ve hayırlısını isteyin.herşey daha güzel oluyor ozaman.ben keyfi ayda bir fal atıyorum ve o falı orda kapatıyorum.sonuçta geleceği Allahtan başkası bilemez değilmi?bizimki eğlence sadece veya terapi adı artık herneyse.ama kendi kararlarımla önüme daha rahat bakıyorum.o bunu dedi şu bunu dedi diyerek değil.sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…