Binnaz Abla

Kardeş o geniş omuzluyuda bana yıllardır söylerler,genişi geçtim düşük omuzlusu çıkaydı bari.

tarif edenler hep tipsiz tarif etmişlerdi de,, ilk defa biri beyaz atlı prens tarif etmişti çok şaşırmıştım. ama olmadı kandırdı beni tayguş, nefret ediyorum ondan

illede roman olsun isterse çamurdan olsun diyosun

arkadaşlar galeni sormuşsunuz ben mayıs gibi baktırmıştım karşı tarafın düşünceleri ni bayagı bir anlatmıştı.o zamanlarda iş ile ilgili hiç bırakma durumum olmamasına ragmen bana kasım gibi bu durumu söyledi ama ben gülüp geçmiştim ama dediği oldu.
ilişki ile ilgili verdiği zaman ocak o çıkarmı bilemiyorum.
denenebilinir

seninde fal geçmişin geniş baya var sanırım. peki madam maya var, ona da baktırdın mı? bu arada galene ne baktırmıştın?

Son düzenleme:
seninde fal geçmişin geniş baya var sanırım. peki madam maya var, ona da baktırdın mı? bu arada galene ne baktırmıştın?

ben madam mayya baktırdım.kısa zamanda eskisiyle görüşme olacağını söyledi ama beklemedeyim.
genel bilmişti şok edici detayları yoktu.denenebilir ama ahım şahım değil orda yazılanlar kadar:)
bide çok sırası oluyo çıkar inş dedikleri

27 kredi kar ettirdin bana:) haftalardır rumiiyi bekliyordum.tam 30 krediye mina06ya kahve atıyordum ki yazını gördüm.3 krediye rumiiye attım:)
bu arada venüs ve chloeye baktırdım burda adı geçipte denemediğim biri olma ihtimali var mı venüs ve chloe anda çok iyiydi bende zaman beklemedeyim.

aynı fincanı mina06ya da atsam ne olur acaba aynı fincanı 2 kişi yorumlamaz derler ama halt mı ederler acaba yollasam mı?

Son düzenleme:
Anacım çamuruda olmuyo,romanıda ,hiçbi halt olduğu yok.

kızlaar cevap yok mu aynı fincanı hem galene hem mina06ya hem rumiiye attım bir fala bir kişi bakar derlerdi ya halt mı ettim

kızlaar cevap yok mu aynı fincanı hem galene hem mina06ya hem rumiiye attım bir fala bir kişi bakar derlerdi ya halt mı ettim

A olmaz ama bi fincana bi kişi bakar bende öyle bilirim,uğursyzluk derler.Gerçi ben inanmam uğursuzluğa falan ama doğru değil tek bu falı heekesin yorumlaması.

A olmaz ama bi fincana bi kişi bakar bende öyle bilirim,uğursyzluk derler.Gerçi ben inanmam uğursuzluğa falan ama doğru değil tek bu falı heekesin yorumlaması.

o zaman minadan çektim tarot atayım yerine rumii baksın nasılsa galende son falına 4 ay önce bakmış bugünde online olmasına rağmen bakmaz herhalde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…