evet cnm adam başkasıyla birlikte artık.ondan yapacak bişi kalmadı.
Yapmayın ya...Ben şimdi ne yapaaammm?Dağlara çıkamda kurtlar yiye..
offf ya birsürüde fal baktırmıştık hiç umutlanmayalım o zaman
Kardeş o geniş omuzluyuda bana yıllardır söylerler,genişi geçtim düşük omuzlusu çıkaydı bari.
Sorma canım sorma Madam'ada gitti bi sürü paracıklar.Gözüydü yumurtasıydı derken Madam'da yedi bizi.
arkadaşlar galeni sormuşsunuz ben mayıs gibi baktırmıştım karşı tarafın düşünceleri ni bayagı bir anlatmıştı.o zamanlarda iş ile ilgili hiç bırakma durumum olmamasına ragmen bana kasım gibi bu durumu söyledi ama ben gülüp geçmiştim ama dediği oldu.
ilişki ile ilgili verdiği zaman ocak o çıkarmı bilemiyorum.
denenebilinir
seninde fal geçmişin geniş baya var sanırım. peki madam maya var, ona da baktırdın mı? bu arada galene ne baktırmıştın?
Crimsonlady i bileemem ama mina06 ya baktirmistim ruh halini super biliyor an konusunda iyi ama gelecek cimadi canim .galende cok meshur ama.burda deneyen görmedim .venusamber i bende tavsiye ederim veya chloe ama onlarin gelecek tahminleride tutmadi henuz.... Rumii online su an da tutturdugunu soyleyenler vardi dene istersen...Tellwede sabbah diye biri varmis onu cok övüyolardi sitede olsaydi ona yollardim bende :)
seninde fal geçmişin geniş baya var sanırım. peki madam maya var, ona da baktırdın mı? bu arada galene ne baktırmıştın?
Anacım çamuruda olmuyo,romanıda ,hiçbi halt olduğu yok.tarif edenler hep tipsiz tarif etmişlerdi de,, ilk defa biri beyaz atlı prens tarif etmişti çok şaşırmıştım. ama olmadı kandırdı beni tayguş, nefret ediyorum ondan
illede roman olsun isterse çamurdan olsun diyosun
yedi valla sorma canım ya bir tane gönderdin ne diye arka arkaya fal gönderdikki akıllanmadık gitti
Anacım çamuruda olmuyo,romanıda ,hiçbi halt olduğu yok.
Hiç işte zaten bi taneyle deniyoruz ama yok illaki olucak üç beş,başımız göğe eriyor o zaman.
kızlaar cevap yok mu aynı fincanı hem galene hem mina06ya hem rumiiye attımbir fala bir kişi bakar derlerdi ya halt mı ettim
sorma canım bayagı bir var ben galene tarot baktırmıştım o zaman sesli ve 10 krediye bakıyordu şimdi biraz arttırdı zannedersem
özge bence sen temiz kalpli birisin. ama sevdiğine kıskançlık yapmasan
A olmaz ama bi fincana bi kişi bakar bende öyle bilirim,uğursyzluk derler.Gerçi ben inanmam uğursuzluğa falan ama doğru değil tek bu falı heekesin yorumlaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?