- 1 Mayıs 2017
- 5
- 3
- 1
- 26
Çok doğru söylüyorsunuz inşallah hepimizi için en hayırlısı en güzeli neyse o olur :) tabiki Allahtan başka kimse bilemezRica ederim.bana bir yıl boyunca falcıların çoğu ayrılık yok evlilik var dedi lakin gelinen nokta ayrılık oldu.çokşükür onca acılardan sonra toparladım.geçti bitti.siz çokta falcıların söylediklerine kulak asmayın.ilişkinize odaklanın ve hayırlısını isteyin.herşey daha güzel oluyor ozaman.ben keyfi ayda bir fal atıyorum ve o falı orda kapatıyorum.sonuçta geleceği Allahtan başkası bilemez değilmi?bizimki eğlence sadece veya terapi adı artık herneyse.ama kendi kararlarımla önüme daha rahat bakıyorum.o bunu dedi şu bunu dedi diyerek değil.sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Tamam canm cok saolHarun çok ikilemde kalıyor o da olabilir bu da olabilir gibisinden yani bir sürü olasılıkla kafanı meşgul ediyor gerçi bizim enerjimiz tutmadı o ayrı Diğerini bilmiyorumm ama özde soyhan var ciddili güzel tespitleri var çok dobra
Engin gumus e göre sevgililer hepsi uyumlu hepsi ileriye doğru gidiyor ilişkilerin ben de bitti binnaz abla sitesiKi bi de aynı falı Engin Gümüş, Ada Balcı gibi falcılara attım aynı sorularla. İkisi de aynı şeyi söylediler. Yani her şeyin güzel gideceğini benim sadece çok panik yaptığımı sakinleşmem ve ona destek olmam gerektiğini vs uzun ömürlü bir ilişki olduğunu evlilikle sonuçlanacağını bunun adımlarının 2017 sonu 2018 gibi atılacağını söylediler ama kime inansam bilemedim
Chitra yi tavsiye ederim bahsetmedigim Sşeyleri bildiBanada telwede tutturan birilerini soyleyin nolur eceme baktirdim olumlu konustu bilmiyorum ama baska varmi onerdiginiz ordan kimseyi bilmiyorum
Bahsetmedigim is konusunu bildi ve bana pembe cizmedi .tamamen aşk odaklı sorular sordum ama iş konusunu bilince diğer çok olumlu olmayan aşk konusundada belki tutar dedim.bu yüzden bence baktirilabilirChitrayi ben hi begenmedim pembis pembis kime atsam uyar cinsinden
Kemal devrim,mert göktürk,Serkan arslan için söylediklerin yüzde yüz doğru.Binnaz abla daki tam pembe tablocular;
Engin gumus tutmadı
Kemal devrim tutmadı uzun uzun yazıyor olacak diye beklemeyin
Nil güneş konu dışında da yorumlarda bulunuyor ama ondada zaman tutmadı
Naz Kobal fiyasko konuya göre pembe tabloyu çiziyor...
Nisan Demirok fal bakmakla uzaktan yakından alakası yok
Maya demir artık sürekli aynı şey hayatıma başkası girince diğer giden gelecekmis onunda zamanı tutmadı .zaten hayatıma başkasını almam ki onu beklerken .
Mert gokturk , Serkan arslan bunlar sadece yorum yapıyor ne an ne geçmişle ilgili hicbirsey bilmiyorlar. .Kısacası binnaz abla da bu falcılar para tuzağı bir fala zaten 20 tl den fazla verilmez ..efsun Aksoy ve sevdar avaz a da baktirdim bunlar daha iyi gibi ..sisirmeden yorum yapıyorlar. Tuana akin da iyiydi.bilge ozudogruda iyi gibi ...ama çok pembeciler çok. .daha baktirmayaçığır net bu siteye.
Kesinlikle laf kalabalığıyla dolu pembe bir faldı. 2 kişiyi sordum biri ayrıldığım kişi biri yeni hoşlandığım biri.Cevap olarak o da olabilir bu da olabilir başkaları da olabilir diye fal göndermiş.Ablacım nerde bu kısmet açıklığı diyecektim.Chitrayi ben hi begenmedim pembis pembis kime atsam uyar cinsinden
Sesli guldum valla☺☺tam aradigim fal deseydin keske canimKesinlikle laf kalabalığıyla dolu pembe bir faldı. 2 kişiyi sordum biri ayrıldığım kişi biri yeni hoşlandığım biri.Cevap olarak o da olabilir bu da olabilir başkaları da olabilir diye fal göndermiş.Ablacım nerde bu kısmet açıklığı diyecektim.
Biz adam gibi bir tane olsun derdindeyiz ablam bizi yedi kocalı Hürmüz yapacakSesli guldum valla☺☺tam aradigim fal deseydin keske canim
Olur valla ablacim hic yokk demeyiz siraya girsinler insallah aminnBiz adam gibi bir tane olsun derdindeyiz ablam bizi yedi kocalı Hürmüz yapacak
nermin abla bana tlf numarasını vermişti daha sonraları aradığımda da ne açtı ne de sonradan döndü :) dedikleri de çıkmadı bana açıkçasıKizlar bi ara nermin abla diye biri cok ovulmus. Fincanli diye bir uygulamada bakiyormus ama uygulama coktu kendisi telefondan bakiyor yazilmis. Son zamanlarda nermin ablaya baktiran var mi?
evet cnm bende baktrmstm bosa para verme...Kizlar bi ara nermin abla diye biri cok ovulmus. Fincanli diye bir uygulamada bakiyormus ama uygulama coktu kendisi telefondan bakiyor yazilmis. Son zamanlarda nermin ablaya baktiran var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?