Binnaz Abla

Çok doğru söylüyorsunuz inşallah hepimizi için en hayırlısı en güzeli neyse o olur :) tabiki Allahtan başka kimse bilemez

Tamam canm cok saol

Binnaz abla daki tam pembe tablocular;
Engin gumus tutmadı
Kemal devrim tutmadı uzun uzun yazıyor olacak diye beklemeyin
Nil güneş konu dışında da yorumlarda bulunuyor ama ondada zaman tutmadı
Naz Kobal fiyasko konuya göre pembe tabloyu çiziyor...
Nisan Demirok fal bakmakla uzaktan yakından alakası yok
Maya demir artık sürekli aynı şey hayatıma başkası girince diğer giden gelecekmis onunda zamanı tutmadı .zaten hayatıma başkasını almam ki onu beklerken .
Mert gokturk , Serkan arslan bunlar sadece yorum yapıyor ne an ne geçmişle ilgili hicbirsey bilmiyorlar. .Kısacası binnaz abla da bu falcılar para tuzağı bir fala zaten 20 tl den fazla verilmez ..efsun Aksoy ve sevdar avaz a da baktirdim bunlar daha iyi gibi ..sisirmeden yorum yapıyorlar. Tuana akin da iyiydi.bilge ozudogruda iyi gibi ...ama çok pembeciler çok. .daha baktirmayaçığır net bu siteye.

Tellwe de chitra gerçekten çok iyi bildi bahsetmedigim is konusunu , bence bvy de medyum cem kısa ama net olumsuzluğu da söylüyor geçmişi de biliyor , kesin soyle olacak demiyor goryseceksin ama sonu belli degil ...nurbanu iyiydi bakalım zaman tutarsa yazacağım yine ..gizem hatun a baktirmaya istiyorum zaman da ve yorumda nasıl baktın varsa yazabilir mu ? Heee Fama yi unutmayalım aynı şekilde chitra gibi iş konusunu bildi yine ilişkim konusunda olumsuzlukları söyleyen ben çok beğendim bu isimleri. .

Engin gumus e göre sevgililer hepsi uyumlu hepsi ileriye doğru gidiyor ilişkilerin ben de bitti binnaz abla sitesi

Chitrayi ben hi begenmedim pembis pembis kime atsam uyar cinsinden
Bahsetmedigim is konusunu bildi ve bana pembe cizmedi .tamamen aşk odaklı sorular sordum ama iş konusunu bilince diğer çok olumlu olmayan aşk konusundada belki tutar dedim.bu yüzden bence baktirilabilir

Kemal devrim,mert göktürk,Serkan arslan için söylediklerin yüzde yüz doğru.
Maya için özel yazayım şimdi.sana söylediği gibi banada aynısını yazdı kaç falımda hemde.hayatına biri girecek ve senin akılsızı görürüm ben sana geri dönecek dedi durdu.demekki Hüma 2.herkese aynı fal.

Medyum cem bvy kısa ama netti en iyi bu diyorum yorumları okuyunca , herkes diyor hayatında kimse yok.bu insan 7/24 whatsaapta. Bunu çok açık bölen medyum cem oldu geçmiş ve ani iyi bildi diyebilirim hatta geçmişe yönelik söyledikleri vs iyiydi gelecek için çok olumlu konuşmadı ama en tutarlı buydu sadece kısa bakmışti.bakalım zaman çıkarsa yazacagim

Chitrayi ben hi begenmedim pembis pembis kime atsam uyar cinsinden
Kesinlikle laf kalabalığıyla dolu pembe bir faldı. 2 kişiyi sordum biri ayrıldığım kişi biri yeni hoşlandığım biri.Cevap olarak o da olabilir bu da olabilir başkaları da olabilir diye fal göndermiş.Ablacım nerde bu kısmet açıklığı diyecektim.

Sesli guldum valla☺☺tam aradigim fal deseydin keske canim

Kizlar bi ara nermin abla diye biri cok ovulmus. Fincanli diye bir uygulamada bakiyormus ama uygulama coktu kendisi telefondan bakiyor yazilmis. Son zamanlarda nermin ablaya baktiran var mi?

Kizlar bi ara nermin abla diye biri cok ovulmus. Fincanli diye bir uygulamada bakiyormus ama uygulama coktu kendisi telefondan bakiyor yazilmis. Son zamanlarda nermin ablaya baktiran var mi?
nermin abla bana tlf numarasını vermişti daha sonraları aradığımda da ne açtı ne de sonradan döndü :) dedikleri de çıkmadı bana açıkçası

Kızlar chitra ara vermiş fal attım da öyle yazıyor ne demek yeni mi çıktı bu da

Ayda bir baktırıyorum uzun zamandır ve tercihimi yine Geysu' dan yana kullandım, beğendim yine. Verdiği vadeyi 3 haftaya indirdi. Bekleyip görcez. Ama mahalle bakkalına gitmek gibi oldu artık, her ay her ay. Önümüzdeki ay Gizemhatun' u denemek istiyorum. Siz yazdıkça meraklandım. Yeni baktıranlar yorumlarını yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…