Binnaz Abla

Geysu yu 2.kez baktirdiginizda mi vadeye düşürdü

3 haftaya da yaz ayı gelmiş oluyor çok ta degisiklik olmamış gibi ☺☺
Ahh biz ne vade sarkıtan falcılar gördük. Her falda zamanı ötelemişsin diyenler. Yaz ayı diyince ağustos da olabilşr ama di mi? Gelecek zaten çıkmaz da vade yakın olunca insan bi meraklanıyor yani.

Bi cümlesi şaşırttı beni. Son zamanlarda etrafında dolanıyor, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyor dedi. Evet son 1-2 aydır böyle bi durumu var gibi.
Ya geysu bence ani biliyo ben oyle dusunuyorum cikan birsey yok evet ama bu geysuyi asla kotulemez benim nazarimda cok iyi falci.Zaten bugune gore gelecegi sekillendiriyolar hepimiz biliyoruz bana yasadigim herseyi benimle yasamis gibi anlatti hep.Simdi soyle diyebilirsiniz bende dunu biliyorum diye evet iliskim bittigi zaman dunu biliyodum.Ama 2 aydir gorusmedigim adamin suan dun ne yaptigini bilmiyorum ve bana da suan bu lazim acikcasi

İşte şu kötü; karşı tarafın o andaki düşüncelerine göre gelecek yönlenince bi umut oluyo. Belki o günlerde adam geçici bir melankoli yaşıyor, birkaç gün sonra düzelecek ve hayatına bakacak. Yine de insan baktırmadan duramıyor ve bildikleri şaşkınlık yaratıyor. Geysu diğerlerine göre iyi. Ama gözüme Gizemhatunu kestirdim. Gelecek aya inşallah.

Yesilcingene nasıl geçmiş ve gelecekte tutar mı ?
Ben beğenmemiştim. Gelecekle ilgili hiç yorum yapmamıştı. An ile ilgili de bu adam yaramaz demişti sadece. Ama vadesi dolmadı daha. Brlki çıkar. Geysu ne kadar olumluysa Çingene o kadar olumsuzdu bana. Bakalım yarışı hangisi kazanacak?

İyi akşamlar herkese, byv Medyum Cem e baktıran var mıdır? Belki benim enerjim kendisiyle pek tutmadı ben çok sevemedim ama siz ne dersiniz merak ettim, söyledikleri çıkar mı?

İyi akşamlar herkese, byv Medyum Cem e baktıran var mıdır? Belki benim enerjim kendisiyle pek tutmadı ben çok sevemedim ama siz ne dersiniz merak ettim, söyledikleri çıkar mı?

Olumsuza da açığım ama bu falda olumlu cümle yok gibiydi, okurken daha bir sıkıntı geldi

Merhaba ben baktirdim , iliskim icin baktirdim ayriyiz birlesme olur mu diye bana da olumsuz konuştu goruseceksiniz ama,ayrilabilirsiniz de devam da edebilir belli değil dedi.çok net konusmadi bakalim verdigi zaman tutacak mi?.bence en iyi ilkay hanim yıllar önce baktirmistim kendisine çok doğru yorumlar yapmıştı herseyi biliyor kendisi ..dün gece yine gönderdim yorumlasin yazacağım yine ☺

Son düzenleme:
Ilkay hanm nerde bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…