Geysu yu 2.kez baktirdiginizda mi vadeye düşürdüAyda bir baktırıyorum uzun zamandır ve tercihimi yine Geysu' dan yana kullandım, beğendim yine. Verdiği vadeyi 3 haftaya indirdi. Bekleyip görcez. Ama mahalle bakkalına gitmek gibi oldu artık, her ay her ay. Önümüzdeki ay Gizemhatun' u denemek istiyorum. Siz yazdıkça meraklandım. Yeni baktıranlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
Bende gizem hatun a en kisa surede baktiracagimGeysu yu 2.kez baktirdiginizda mi vadeye düşürdü
Önce yaz ayları demişti şimdi 3 hafta dedi bir olay için. Olursa da olmazsa da hemen yazacağım zaten buraya.Geysu yu 2.kez baktirdiginizda mi vadeye düşürdü
3 haftaya da yaz ayı gelmiş oluyor çok ta degisiklik olmamış gibi ☺☺Önce yaz ayları demişti şimdi 3 hafta dedi bir olay için. Olursa da olmazsa da hemen yazacağım zaten buraya.
Ahh biz ne vade sarkıtan falcılar gördük. Her falda zamanı ötelemişsin diyenler. Yaz ayı diyince ağustos da olabilşr ama di mi? Gelecek zaten çıkmaz da vade yakın olunca insan bi meraklanıyor yani.3 haftaya da yaz ayı gelmiş oluyor çok ta degisiklik olmamış gibi ☺☺
Bi cümlesi şaşırttı beni. Son zamanlarda etrafında dolanıyor, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyor dedi. Evet son 1-2 aydır böyle bi durumu var gibi.Geysunun tarihleri tutmaya biliyor.Ama ben anlik analizlerine bayiliyorun
Ya geysu bence ani biliyo ben oyle dusunuyorum cikan birsey yok evet ama bu geysuyi asla kotulemez benim nazarimda cok iyi falci.Zaten bugune gore gelecegi sekillendiriyolar hepimiz biliyoruz bana yasadigim herseyi benimle yasamis gibi anlatti hep.Simdi soyle diyebilirsiniz bende dunu biliyorum diye evet iliskim bittigi zaman dunu biliyodum.Ama 2 aydir gorusmedigim adamin suan dun ne yaptigini bilmiyorum ve bana da suan bu lazim acikcasiBi cümlesi şaşırttı beni. Son zamanlarda etrafında dolanıyor, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyor dedi. Evet son 1-2 aydır böyle bi durumu var gibi.
İşte şu kötü; karşı tarafın o andaki düşüncelerine göre gelecek yönlenince bi umut oluyo. Belki o günlerde adam geçici bir melankoli yaşıyor, birkaç gün sonra düzelecek ve hayatına bakacak. Yine de insan baktırmadan duramıyor ve bildikleri şaşkınlık yaratıyor. Geysu diğerlerine göre iyi. Ama gözüme Gizemhatunu kestirdim. Gelecek aya inşallah.Ya geysu bence ani biliyo ben oyle dusunuyorum cikan birsey yok evet ama bu geysuyi asla kotulemez benim nazarimda cok iyi falci.Zaten bugune gore gelecegi sekillendiriyolar hepimiz biliyoruz bana yasadigim herseyi benimle yasamis gibi anlatti hep.Simdi soyle diyebilirsiniz bende dunu biliyorum diye evet iliskim bittigi zaman dunu biliyodum.Ama 2 aydir gorusmedigim adamin suan dun ne yaptigini bilmiyorum ve bana da suan bu lazim acikcasi
Ben beğenmemiştim. Gelecekle ilgili hiç yorum yapmamıştı. An ile ilgili de bu adam yaramaz demişti sadece. Ama vadesi dolmadı daha. Brlki çıkar. Geysu ne kadar olumluysa Çingene o kadar olumsuzdu bana. Bakalım yarışı hangisi kazanacak?Yesilcingene nasıl geçmiş ve gelecekte tutar mı ?
Falı çıkar mı bilmiyorum. En azından ahlaklı ve karakterli biri ve baktığı fala cidden emek verir. Anlık durum konusunda da oldukça iyidir.Yesilcingene nasıl geçmiş ve gelecekte tutar mı ?
İyi akşamlar herkese, byv Medyum Cem e baktıran var mıdır? Belki benim enerjim kendisiyle pek tutmadı ben çok sevemedim ama siz ne dersiniz merak ettim, söyledikleri çıkar mı?
Ilkay hanm nerde bakiyorMerhaba ben baktirdim , iliskim icin baktirdim ayriyiz birlesme olur mu diye bana da olumsuz konuştu goruseceksiniz ama,ayrilabilirsiniz de devam da edebilir belli değil dedi.çok net konusmadi bakalim verdigi zaman tutacak mi?.bence en iyi ilkay hanim yıllar önce baktirmistim kendisine çok doğru yorumlar yapmıştı herseyi biliyor kendisi ..dün gece yine gönderdim yorumlasin yazacağım yine ☺
aynı sitede bakıyor kendisi , ben fal sepetindeyken baktırmıştım. şimdi bir yolun var da .. deneyin bence,pişman olmazsınız diyebilrim:)Ilkay hanm nerde bakiyor
Hmm hic girmedim o siteye ama oyle diyorsan bi ara denerim aklimda dursunaynı sitede bakıyor kendisi , ben fal sepetindeyken baktırmıştım. şimdi bir yolun var da .. deneyin bence,pişman olmazsınız diyebilrim:)
Hmm hic girmedim o siteye ama oyle diyorsan bi ara denerim aklimda dursun[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?