Binnaz Abla

kızlaar cevap yok mu aynı fincanı hem galene hem mina06ya hem rumiiye attım bir fala bir kişi bakar derlerdi ya halt mı ettim

bende bir ara çok yaptım onu. kahve içerdim 2-3gün aynı resimleri gönder gönder dur. sonuç hayat devam ediyor

madam saludabirde şu dikkatimi çekti ama sonradan tabi herkese olumlu konuştu herkese pembe tablomu çizdiki

Evet Salu sonuç olarak büyük bi çoğunluğa olumlu konuşmuş galiba.Keşke hep öyle olsa herşeyin sonu güzel bitse.Demek ki o kadar nadir güzellikler yaşıyoruzki olumluluların adını"pembe tablo"koymuşuz.Madam'a diyorumki:Gerçekler farklı be Madam ne yazık ki farklı.

o zaman minadan çektim tarot atayım yerine rumii baksın nasılsa galende son falına 4 ay önce bakmış bugünde online olmasına rağmen bakmaz herhalde zaten

Öyle yap bari,Rumii'ye aylar önce baktırdım,an itibariyle şaşırtmamıştı ama dediği iki şey çıktı,fena değil bence Rumii denenebilir,üstelik krediside düşük.

Öyle yap bari,Rumii'ye aylar önce baktırdım,an itibariyle şaşırtmamıştı ama dediği iki şey çıktı,fena değil bence Rumii denenebilir,üstelik krediside düşük.

kahve miydi tarot katina falan mıydı?
tarot katina nedense midemi bulandırıyor resmen kartları seçerken başım dönüyor onu mu seçsem bunu mu seçsem diye triplere giriyorum

kahve miydi tarot katina falan mıydı?
tarot katina nedense midemi bulandırıyor resmen kartları seçerken başım dönüyor onu mu seçsem bunu mu seçsem diye triplere giriyorum

Tarottu benim .Ama öyle çok düşünüp kendini zorlama.İçinden geleni tık diye seç gitsin,niyetine odaklan yeter bence.

Canim biliyorsun benim fali sanada gönderdim. Ama malesef olmadi zaten an ve gecmiste tutarsizdi bende..belki enerjimiz uyusmadi insallah size cikar

Biliyorum canım,zaten sen çıkmayacağını hissetmiştin,o zamanda söyledin memnuniyetsizliğini.Hepimize iyi şeyler çıksın canım.

galen bıraktı herhalde tellweyi atarken gün içi aktif yazıyordu şimdi falda oldu durumu ama 4 aydır profiline kimse yorum yazmamış bakıp çıkıyor herhalde yorumlamıyor?

falaniyethakkaniyet'e baktıran varmı. arkadaş msj atmış ona at diyor. çok sıra varmış..prensesin yorumuda var, töbe töbee. gece gece kurt düşürdü içime şimdi.

fal oyuna döndü bende bu pis adam dönecekmiden çıktı artık geceden 30 fal atıp sabah kalkıp heyecanlı heyecanlı okumak eğlencem oldu resmen.ama bakalım ay sonunda neler beni bekliyor..bunun için falcı olmaya gerek yok herhalde benden üst üste 2 gün haber alamazsanız polise haber verin kızlar.babam beni kesebilir

Günaydin kizlar vay canina gercekten bilmiş sendeki durumlari hatta mayis-ocak arasida epeey uzun ve ocaga az kaldi son söyledikleride cikarsa.. Buzi haberdar edermisin o zaman tamamiyle bildigini düsünebilirim ocaktan sonra galeni bekleriz artik

Bende falsız üçüncü haftamdayım.Düşünüyorum falın bana en çok keyif veren tarafı artık galiba çıkıp çıkmaması değilde(çıkmamasına çok alıştım çünkü),o falı bekleme aşamasındaki tatlı heyecan.Ay başlarına doğru baktırırsam birine bu aşama bana daha çok keyif verecek galiba.

Falaniyet hakkaniyete fal attim.onemli bi nokta atisi oldu bes yildizini verdim.cok aman aman degildi ama benim fallarimdapek nokta atisi olmaz diye besini verdi..verdigi surede yakin. En azindan 30 kredi yaktigim ruhaniden iyi geldi fal.baska tarot katina baktiran olursa merak ettim yazabilir mi? Vourucasaniyle bu guzel geldi. Bu yenilerde is var gibi:d

Canim kahvemiydi tarot katina falan miydi?

Bu arada online ilk falimin ustunden yuzlerce fal gecti.ama dusundugum durum olursa kafami taslara vururum:d
Herkesin soylediginden farkli konusan biri vardi binnaz ablada.adini hatirlayacam bi mailime bakip.olaylar sanki onun dedigi gibi gidiyor.ilk baktirdigim tarottu.eger bu kadar falin icinden ilk baktirdigim taa aylar once baktirdigim cikarsa verdigim paralara yanarim

AAAA kim bu çok merak ettim, yaz hemen nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…