galen uçmuş uçmuş. yüz falı 50 yuhh. en düşük kahve oda 9 lira.
kızlaar cevap yok mu aynı fincanı hem galene hem mina06ya hem rumiiye attımbir fala bir kişi bakar derlerdi ya halt mı ettim
çok fazla okadarda verilmez kahve olabilir belki ama kahvesi nasıl onu bilmiyoruz
madam saludabirde şu dikkatimi çekti ama sonradan tabi herkese olumlu konuştu herkese pembe tablomu çizdiki
Yapmayın ya...Ben şimdi ne yapaaammm?Dağlara çıkamda kurtlar yiye..
o zaman minadan çektim tarot atayım yerine rumii baksın nasılsa galende son falına 4 ay önce bakmış bugünde online olmasına rağmen bakmaz herhalde zaten
Öyle yap bari,Rumii'ye aylar önce baktırdım,an itibariyle şaşırtmamıştı ama dediği iki şey çıktı,fena değil bence Rumii denenebilir,üstelik krediside düşük.
kahve miydi tarot katina falan mıydı?
tarot katina nedense midemi bulandırıyor resmen kartları seçerken başım dönüyor onu mu seçsem bunu mu seçsem diye triplere giriyorum
Canim biliyorsun benim fali sanada gönderdim. Ama malesef olmadi zaten an ve gecmiste tutarsizdi bende..belki enerjimiz uyusmadi insallah size cikar
falaniyethakkaniyet'e baktıran varmı. arkadaş msj atmış ona at diyor. çok sıra varmış..prensesin yorumuda var, töbe töbee. gece gece kurt düşürdü içime şimdi.
atayım da ne atayım kahve mi atsam
arkadaşlar galeni sormuşsunuz ben mayıs gibi baktırmıştım karşı tarafın düşünceleri ni bayagı bir anlatmıştı.o zamanlarda iş ile ilgili hiç bırakma durumum olmamasına ragmen bana kasım gibi bu durumu söyledi ama ben gülüp geçmiştim ama dediği oldu.
ilişki ile ilgili verdiği zaman ocak o çıkarmı bilemiyorum.
denenebilinir
Bende falsız üçüncü haftamdayım.Düşünüyorum falın bana en çok keyif veren tarafı artık galiba çıkıp çıkmaması değilde(çıkmamasına çok alıştım çünkü),o falı bekleme aşamasındaki tatlı heyecan.Ay başlarına doğru baktırırsam birine bu aşama bana daha çok keyif verecek galiba.fal oyuna döndü bendebu pis adam dönecekmiden çıktı artık geceden 30 fal atıp sabah kalkıp heyecanlı heyecanlı okumak eğlencem oldu resmen.ama bakalım ay sonunda neler beni bekliyor..bunun için falcı olmaya gerek yok herhalde benden üst üste 2 gün haber alamazsanız polise haber verin kızlar.babam beni kesebilir
arkadaşlar galeni sormuşsunuz ben mayıs gibi baktırmıştım karşı tarafın düşünceleri ni bayagı bir anlatmıştı.o zamanlarda iş ile ilgili hiç bırakma durumum olmamasına ragmen bana kasım gibi bu durumu söyledi ama ben gülüp geçmiştim ama dediği oldu.
ilişki ile ilgili verdiği zaman ocak o çıkarmı bilemiyorum.
denenebilinir
Canim kahvemiydi tarot katina falan miydi?
Bu arada online ilk falimin ustunden yuzlerce fal gecti.ama dusundugum durum olursa kafami taslara vururum:d
Herkesin soylediginden farkli konusan biri vardi binnaz ablada.adini hatirlayacam bi mailime bakip.olaylar sanki onun dedigi gibi gidiyor.ilk baktirdigim tarottu.eger bu kadar falin icinden ilk baktirdigim taa aylar once baktirdigim cikarsa verdigim paralara yanarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?