- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
haleh bnada tutramadı ne yazıkk ki
Kızlar demiştim ya bende durumlar düzelmeye başladı glişme var diye yine mahvoldu herşey bn nerde yanlşş yapıyorum anlamıyorum yanesibe yine msj atma bekle yazarsa gzl kns ama sakn atma dedi yine şimdide rezzanı bekliyorum artık kafayı oynatcam .
Ben baktirmiştim Yağmura. Beğendim,
çokta uzun bir yorum yapmamiş, ama detayli olmuş yorumu.
Yaaa ama benim kafam karıştı şimdiii :18: Kime inanacağımı şaşırdım artık walla!! Allah'ım nolur Nesibeyle Rezzan abla da fos çıkmasın nooollluuurrrrrr 
haleh bnada tutramadı ne yazıkk ki
Kızlar demiştim ya bende durumlar düzelmeye başladı glişme var diye yine mahvoldu herşey bn nerde yanlşş yapıyorum anlamıyorum yanesibe yine msj atma bekle yazarsa gzl kns ama sakn atma dedi yine şimdide rezzanı bekliyorum artık kafayı oynatcam .
haleh ne demişti ve nesibe, rezzandan farkı neydi canım? hatırlatır mısın?
canım haleh demiştiki sen adım atmlsn dedi nesibe asla atma dedi onun adım atacgı varsda atmaz daha dedi dogruda dedi yani bn nesibeyi dinledim dediği gibide oldu şimdi msj atsaydım halehn dediği gbi her gnüm aglmkla gecickti o yzden bnde tutrmdı
anladım tavsiyesi tutmadı yani. Sen adım atmadan tutturamadığını nasıl anladın peki? Yani ağlamakla geçeceğini? Bir haber mi aldın?
çünki biri adamın nasıl biri oldugnu bildi yani nesibe onu bna resmen döktü diğeri yani halehte adamı tam çözemedi
sana tarih verdi ve olmadı diye düşündüm ben de. bana çok alakasız şeyler söylemedi ikisi de ama bakalım.
inşllh bkledgn herşey gerceklşir
Eee bu durumda dediği çıkmadı saymıyoruz o zaman di mi? Rahatlayabilirim yani ben :) ben de aynen overdosed gibi düşünmüştüm bişi söledi, zaman verdi çıkmadı.. Madem böyle değil o zaman beklemeye devam :))
Ben Nesibenin dediğini azıcık yaşamaya başladım gibi kızlar bir olayı da tamamen bildi :) Bence hemen umutsuzluğa kapılmayın iyi şeyler düşünün ki öyle olsun :) Bu arada kahve falı baktırmak istiyorum isim önerisi alabilir miyim?
Ben Nesibenin dediğini azıcık yaşamaya başladım gibi kızlar bir olayı da tamamen bildi :) Bence hemen umutsuzluğa kapılmayın iyi şeyler düşünün ki öyle olsun :) Bu arada kahve falı baktırmak istiyorum isim önerisi alabilir miyim?
Hah iste bize bunlarla gelin :))) nesibenin bende de bi dedigi cikti hem de soyledigi tarihten 1 gun gecikmeli olarak (gerci benim istedigim sekilde olmadi ama olsun).simdi diger tarihi bekliyorum insallah o da cikar :) bu arada sana da cikmasina cok sevindim umarim hrkese soylenen guzel seyler soylenen zamandan once cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?