Binnaz Abla

Kızlar üzülerek bildiriyorum Haleh hanım'ın bana baktığı fal tutmadıBenim Adam eserikli bayağı,vazgeçti sanırsam benden
Zaten Benim durum çok karışık..Olayı bile kimse kolay kolay çıkaramıyor...Kredim vardı sitede sorayım tekrardan dedim Haleh Hanım'a ama bulamıyorum dünden beri Canlı destek koymuşlar bana cevap vermiyorlar ya ((

haleh bnada tutramadı ne yazıkk ki

Kızlar demiştim ya bende durumlar düzelmeye başladı glişme var diye yine mahvoldu herşey bn nerde yanlşş yapıyorum anlamıyorum ya nesibe yine msj atma bekle yazarsa gzl kns ama sakn atma dedi yine şimdide rezzanı bekliyorum artık kafayı oynatcam .

Takma tatlım kafaya fazla Herşey olucağına varıyor nasıl olsa...

Yaaa ama benim kafam karıştı şimdiii :18: Kime inanacağımı şaşırdım artık walla!! Allah'ım nolur Nesibeyle Rezzan abla da fos çıkmasın nooollluuurrrrrr 🙏🙏

bayram yaklaşıyoor ... bende gelişme yok umarım sizlerrin dilekleri olur... ben artık işimi şehrimi çevremi değiştirdim ama yok kafayı da değiştirmediğin sürece aynı herşey

haleh ne demişti ve nesibe, rezzandan farkı neydi canım? hatırlatır mısın?

haleh ne demişti ve nesibe, rezzandan farkı neydi canım? hatırlatır mısın?

canım haleh demiştiki sen adım atmlsn dedi nesibe asla atma dedi onun adım atacgı varsda atmaz daha dedi dogruda dedi yani bn nesibeyi dinledim dediği gibide oldu şimdi msj atsaydım halehn dediği gbi her gnüm aglmkla gecickti o yzden bnde tutrmdı

anladım tavsiyesi tutmadı yani. Sen adım atmadan tutturamadığını nasıl anladın peki? Yani ağlamakla geçeceğini? Bir haber mi aldın?

anladım tavsiyesi tutmadı yani. Sen adım atmadan tutturamadığını nasıl anladın peki? Yani ağlamakla geçeceğini? Bir haber mi aldın?

çünki biri adamın nasıl biri oldugnu bildi yani nesibe onu bna resmen döktü diğeri yani halehte adamı tam çözemedi

Eee bu durumda dediği çıkmadı saymıyoruz o zaman di mi? Rahatlayabilirim yani ben :) ben de aynen overdosed gibi düşünmüştüm bişi söledi, zaman verdi çıkmadı.. Madem böyle değil o zaman beklemeye devam :))

evet ben de beyzaya katılıyorum. sana dair hiçbir şey bilemediyse orası başka tabi ancak beklemekte fayda var. pozitif düşünün hayat karşı bi de :)

Ben Nesibenin dediğini azıcık yaşamaya başladım gibi kızlar bir olayı da tamamen bildi :) Bence hemen umutsuzluğa kapılmayın iyi şeyler düşünün ki öyle olsun :) Bu arada kahve falı baktırmak istiyorum isim önerisi alabilir miyim?

Vay süper ! Çok sevindim canım.Nesibe bir kez mi baktı sana fal ve olay ya da tarih mi bildi? Dilerim dileklerin gerçekleşir inşallah..

Hah iste bize bunlarla gelin :))) nesibenin bende de bi dedigi cikti hem de soyledigi tarihten 1 gun gecikmeli olarak (gerci benim istedigim sekilde olmadi ama olsun).simdi diger tarihi bekliyorum insallah o da cikar :) bu arada sana da cikmasina cok sevindim umarim hrkese soylenen guzel seyler soylenen zamandan once cikar :)

bnada eli kulgnda dedi hadi bakalım heycnlym gerçi bklrm bklrm olmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…