Binnaz Abla

canım aslında benimde yorumum olumsuz değil fal çok iyiydi açıklayıcı yalın bi dille ve gayet netti ama ben esra hanıma defalarca fal baktırdım ve ne dediyse çıktı. haleh hanım hakkındada bi çok kişi doğruları bildiğini söylemiş. Esra hanıma baktırdığım fal ve haleh hanıma baktırdığım fal neredeyse birbirinin aynıydı ki birine tarot brine kahve baktırdım. ikiside geçmişi ve ruh halimi iyi bildi ve ikiside aynı sonucu söyledi. Ekim kasım gibi çok mutlu olacağımı ama iki fal arasındaki tek ve bence en önemli fark haleh hanım bana erkek arkadaşın sana yorgunluktan başka bi şey vermiyor eğer onu hayatından çıkartırsan iki aya kadar hayatına yepyeni biri girecek ve çok mutlu olacaksın dedi, esra hanım ise erkek arkadaşıma 2 ay süre vermemi ve sonrasında ilişkimin düzeleceğini ve çok mutlu olacağımı söyledi. hangisine inanacağımı şaşırdım ama nedense bendede olumsuz söyleyen falcılara inanma gibi bi huy var sonuçta en kötüsüne hazırlaması lazım insaın kendini haleh hanım doğru söylüyor galiba

esra hangi sitede ve soyadı nedir acaba?

Sen kime baktırmıştın cnm?

canım sen beni tanıyamadın heralde isim değişklgii yptım cansualml358 olanım ben
rezzanla nesibeye baktrmştm ya hani bekliyodum bnde bayramı işte yavas yavas glşmlr yasanıyo bnde darısı artık sizlereee inş

Ayy çok utandım şimdiii :) nick değişik olunca tanıyamadım bi an :) bende hala bi gelişme yok üstelik en son falımda rezzan abla süreyi uzattı senin adına çok sevindim amaa :))

Ayy çok utandım şimdiii :) nick değişik olunca tanıyamadım bi an :) bende hala bi gelişme yok üstelik en son falımda rezzan abla süreyi uzattı senin adına çok sevindim amaa :))

inş oluck m.etme ümtsz olma ytr niye süreyi uzaatı ama ya ne dedi

inş oluck m.etme ümtsz olma ytr niye süreyi uzaatı ama ya ne dedi

İnşallah cnm yaa ne biliyim şimdi sonbahar diyo anlamadım walla ben de artık çok sık fal baktırmanın olacakları uzatacağına inananlar kervanına katılmaya başlıyorum ama şunu da söylemeden edemeyeceğim buna rağmen ona güvenim tam! 5 kere baktırdım 5i de tutarlıydı zamanı saymazsak..

kızlar cenk parsa baktıran ve dedıklerı cıkan varmı ?? ayrıca mobil odemem acık ama sorun yaşıyorum :S

ben kaç kere baktırdım en iyisinden kötüsüne hiç birinin dediği olmadı boş yere paranızı kaptırmayın boş yere umutlanmayın

Burda genelde herkes dedikleri çıkan falcı sorar (ben de dahil).. Bilen biliyor artık beni çok sayıda fal baktırdım kısa sayılacak bir zaman içinde. Benim durumumla ilgili dedikleri çıkan henüz olmadı, daha zamanı olduğu için de çıkıp çıkmayacağını bilemem ama dedikleri zaman çıkmayanlar yavaş yavaş başladı. Belki size de bi faydası olur diye burdan paylaşmak istedim. İşte o listem:

BİNNAZ ABLA

Marzuka Yavuz: kahve falı..
Gizem Sitare: kahve falı
Dilay Uyaroğlu: kahve falı
Selma Aydın: tarot

FAL SEPETİ

Asrın Arıkan: Tarot

Ben hiç memnun kalmadım çok tutarsız bir faldı sürenin büyük kısmında da akıl verdi zaten artı benim öngörülerime uyarsan çıkar gibi bir cümle kurdu ki orda zaten bitti

Aynen arkadaşım çok doğru demişsin akıl erip,kadın erkek ilişkilerinden bahsedip duruyor..Gördüğüm en kötü faldı..Fal bile dememeliyim çünkü zahmet edip tarot kartlarını bile yorumlamamış..Kendi kafasına göre ordan konuşup durmuş..Falının bana uymadığını belirtip teşekkür ettim..Bana demiş sana kendi tarot kartlarımla yardımcı olacağım..Face adresini vermiş..Yazdım zahmet edip bir cevap bile vermedi..Sanırım siteden fal iadesi için olsa gerek...Halbuki arkadaş faldan anlayan insan olsa orda benim ne kadar mert ve dürüst bir insan olduğumu 3ün ,5in peşinde olmadığımı bilebilirdi...Dediği gibi face hesabında yardımcı olurum deyip,olmamak yerine olmaya çalışsaydı ben ona 20 DEĞİL ,100 VERİRDİM EĞER Kİ EMEĞİNİ GÖRSEYDİM..
Beni çok şaşaırttı..Herşey para değil...İnsan olduğunu zannetimiştim YANILDIM..
Ve sırf böyle saçma sapan işi ticarette vurmuş 3ün,5in peşinde olan insanlar yüzünden fal baktırmayı bıraktım..Şahsım olarak bu tarz insanlarla muhatap olucak bir kişiliğe sahip değilim...
Ha defalarca söyledim,,gene söylüyorum online sitelerde işi hakkıyla yapan bir tek HALEH ÇETİNER'İ GÖRDÜM..Kadın seçmiş olduğum kartları kendi hisleri ve bilgisi ile harmanlayıp tek tek yorumlamış..EMEK ORTAYA KOYMUŞ...İleriye dönük ne kadar ne olur öngörüleri onu da Allah bilir...

Çoook üzüldüm canımm ( o gün hatırlıyorum memnuniyetini denizin tavrından dolayı ben de çok mutlu olmuştm ama demek ki insanlar hakkında hemen iyi niyetli düşünmemek gerekiyormuş bana baktığı faldan ben memnun kalmıştım yine söylüyorum, ama şu tavrından sonra deniz benim için bitmiştir, herşey fal değil!!

Çok sağol tatlım..Çok doğru demişsin insanlar hakkında hemen iyi niyetli düşünmemek gerekiyor
Sıkıntılı bir sureçte girdim bu işlere..Maksatım biraz kafa dağıtıp,bir nebze sorunlarımdan uzaklaşayım diye..ama yeterince canımı sıkan şahıslar oldu Benim bu işleri bırakma zamanın gelmiş...Her şerde bir hayır vardır diyorum..
Gene böyle hayatımın sıkıntılı bir dönemiydi..Ben 1 gün falcı,diğer gün türbe,cami gezip dua ediyordum..6 ay gözyaşlarım eksik olmadıve bir gün dedim ki bu böyle olmuyacak..falı çıkar hayatından..ve çıkardım..inanırmısın 2ay mı,3 ay mı geçti hatırlamıyorum..öyle güzel şeyler yaşadım ki..Bir gece ağlıyordum..Bu nedir bu kadar sevinçliyim bu gözyaşları nedir dedim kendime..sonra anladım ki sevinç gözyaşlarıydı :)Allah çok büyük Tevekkülü elden bırakmamak lazım..
Fal insanın hayatına olumsuzluk topluyor..İyi şeyleri geçiktiriyor,kötüyü de çekip duruyor
Ben artık kapattım bu defteri...3 fal sitesinde 3 fal iadem var...İstemiyorum artık..Yeni bir ay'a giriyoruz..Bunu iyi değerlendirmek istiyorum..Sana da tatlım tavsiye ederim..

Canım söylediklerinin her kelimesine katılmamak mümkün değil.. Aynen senin olduğu gibi ben de bu kadar sık fal baktırmaya sıkıntılı duruma gelince başladım zaten ben de çok istiyorum artık fal baktırmayı bırakmayı inşallah bana da nasip olur ne diyim.. Hem dua edip hem fal baktırmak bana çoğu zaman saçma gelse de içinde bulunduğum durum beni fal baktırmaktan alıkoyamıyor malesef 16 ağustosa kadar zaten istesem de baktıramam mobil ödeme limitim bittiği için.. Umarım bu bir vesile olur, umarım o zamana kadar eşim bana döner de ben de kurtulurum şu fal işlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…