Binnaz Abla

Ay bitanem bilmem mi durumunu senin hayatında yürümüş olduğun yol biranda önünden kaybolmuş çok haklısın birtakım neden niçinleri aramakta.. Allah affetsin bunu da yapmazsan kendini yiyip bitirecen elbet bu yaşamış olduğun şerrinde sana hayırla dönüşü olucaktir ..umarım dediğin tarîhleri beklemek zorunda kalmazsın. Ben bayramda bir araya zaten geliceğinize zaten inanıyorum ve diyorum ki İnşallah aramızdaki tatsızlıklar son bulup yuvana kavuşur şeker tadında bayramlar yaşarsın.. Genelde arkadaşlarım hep bana bak sen demiştim oldu diye dönerler.ve ben diyorum ki İnşallah senden de güzel haberler alabilmek nasip olur bana ..buralardayım senin güzel haberlerin için..
Benim giden aşkım olsun ,işim olsun Rabbimin vermiş olduğu nefes yeter bana .. Daha iyilerinin önünde olduğundan şüphem yok. Biraz fallara eğlence olsun dedim ama bana yaramıyor sanırsam

kızlar rezza abla nasıl onceden bınnaz abladaymış galıba ama bırısıyle aynı kısı dıye yorumlar okudum ben nesıbeyı tek gecerım ama onada sık sık baktırmak ıstemıyorum dedıklerı cıktımı yorumlarınızı beklıyorum ayrıca cenk pars kesınlıkle fıyasko !!!

Nasıl moral oldun bana şu söylediklerinle anlatamam... Çooookkkk teşekkür ederim çoookkk.. İnşallah senin de hayatında ne olumsuzluk varsa bir an önce Allah alsın onları senden, huzura, mutluluğa, istediğin herşeye kavuş.. Tüm kalbimle diliyorum inan! İnşallah ben de "sen demiştin" diyip dönerim sana :)

Anı ve geçmişi iyi bildi. Gelecekle ilgli henüz zamanım olduğu için bilemicem :) ama genel olarak tavsiye edebileceğim biri, deneyebilirsin.

Ben hiç memnun kalmadım çok tutarsız bir faldı sürenin büyük kısmında da akıl verdi zaten artı benim öngörülerime uyarsan çıkar gibi bir cümle kurdu ki orda zaten bitti

Cok tesekkurler cevaplariniz icin haleh nesibe ve rezzan disinda birine baktirmak istiyorum biraz okudum gecmisi ama bulamadim kime baktirsam oneri verebilcek biri var mi

Ben onu tarotta denemek istiyorum . Bir de falsepetie Yağmur diye biri gelmiş, ona da meraklıyım

Bence elifi sadece denemek istemekle kal daha ileri gitme! Durumla ilgili nerdeyse hicbisey bilemedi.. Mikrofon yutmus gibi konusmasi da cabasi! Sonunu olumlu soylemesine ragmen ben hic memnun kalmadim! Binnaz ablada baktirdigim fal sayisini artik ben de bilmiyorum o kdr fal icinde sadece onun icin puan iadesi istedim.. Karar yine de senin tabi..

Hay Allah kahretsin, yorumları çok positif olduğu için baktırmak istedim........Selma Aydın'ı gözüme kestirdim bu aralar.

Hay Allah kahretsin, yorumları çok positif olduğu için baktırmak istedim........Selma Aydın'ı gözüme kestirdim bu aralar.

Eeeehhhh yeter artik diyeceksin belki ama ben soylemezsem uyuyamam gece malesef onu da tavsiye edemeyecegim cunku bana verdigi tarih cikmadi.. Durumla ilgili de herkesin basina gelebilecek seyleri soyledi BEN HARİC!

Ben baktırdım ama geleceğin tutacağını hiç sanmıyorum. Yine de Denizden garip bir şekilde çok etkilendim, tekrar baktırmak isterim

canım inan bilmiyorum ama elektrik tuttu sanırım, sadece ilişkim bitti, tekrar birleşme olur mu, sadece bunu yazdım..ve ne kadardır ayrı olduğumuzu bile söylemedim. bana dediki 2aydır ayrısınız yaklaşık ve 15 gun önce barışma nıyetyle aramışsın, kusura bakma elif ilşki senın yüzünden bitmiş bu insana güvenmemişsin ve seni aldattıgını düşünüp ayrılmışsın ama senı aldatmamış ve ayrılınca peşinden koşucagını sanmışsın hiçbir sey yapmamış çünkü suçsuz ve ona güvenmeyıp başkalarına inandıgın için en son konuşmanızda senden nefret ettiğini söylemiş ve canını yakmış ama bu insanın aklında sen varsın,,sakın arama bi şekılde sana ulaşacak! dediğimi yaparsan kendını kenara cekersen kazanacaksın,aslında en son aramasaydı o insan seni arayacaktı malesef arayarak gelişmeleri ertelemişsin.
şook oldum çünkü kelıme kelımesıne bana onun neler söylediğini bildi !

Eeeehhhh yeter artik diyeceksin belki ama ben soylemezsem uyuyamam gece malesef onu da tavsiye edemeyecegim cunku bana verdigi tarih cikmadi.. Durumla ilgili de herkesin basina gelebilecek seyleri soyledi BEN HARİC!

Yok kuzum, birbirimize yardımcı olalım. Tavsiye edeceği/edemeyeceğimiz falcıları paylaşmalıyız derim.

Yok kuzum, birbirimize yardımcı olalım. Tavsiye edeceği/edemeyeceğimiz falcıları paylaşmalıyız derim.

Ayni fikirde oldugumuza sevindim :) illa yeni birini denemek istiyosan cagan ariman ya da guven cihan coban i deneyebilirsin :) cagana 2 kere baktirdim ikisinde de verdigi zmnlar tutrliydi..dedikleri cikar mi bilmem cunku zamani var daha

Ayni fikirde oldugumuza sevindim :) illa yeni birini denemek istiyosan cagan ariman ya da guven cihan coban i deneyebilirsin :) cagana 2 kere baktirdim ikisinde de verdigi zmnlar tutrliydi..dedikleri cikar mi bilmem cunku zamani var daha

Ben Çağan Arımana baktırdım. Bana 2 tarih vermiş , biri ağustos sonu, digeri ekim-kasım gibi, yakın yani. Çıkarlarsa yazarım

Ben Çağan Arımana baktırdım. Bana 2 tarih vermiş , biri ağustos sonu, digeri ekim-kasım gibi, yakın yani. Çıkarlarsa yazarım

Benim tarihlerim de sana benzio.. Agustosta surec baslayip ekimde tamamlanacakmis:) mesele 2 cocuk ve gonul meselesi olunca 1 ay bile uzun gelio tabi haliyle.. O yuzden daha var dedim ben :) ama cikarsa tabi ki seve seve ben de yazicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…