Binnaz Abla

Ay ben bu Nesibeyi gördükçe deli olucam ya bana niye tutturmadı bu hatun ya ( Forumda tek benim Nesibe yi beğenmeyen (

nesibe bana ucu açık tarihler verdi yani net birşey söylemedi keşke söylese tadından yenmez tek begenmedıgım eksiği bu :) ama tarifleri anlattıkları başarılı

birisi paraya kııyıp deneyecek yoksa öğrenemiyoruz nasıl oldugunu :) ama online falda baydı artık ya :)

ahahahah birisi paraya kıyıp deniyecek bu gercekten iyiydi hadi kızlar söyleyin kime baktrıyımm haleh nesibe ve rezzanı geçtik onların zamanlrını bkliyoruz

ahahahah birisi paraya kıyıp deniyecek bu gercekten iyiydi hadi kızlar söyleyin kime baktrıyımm haleh nesibe ve rezzanı geçtik onların zamanlrını bkliyoruz

hülyaya bakttırr onu çok merak ettim iyi demişler , başka kim kaldı ki bide özge diye birimi ne onu diyolardı ama o da fal alemdeydi sanırım :) hatlar karıştı artık kim nerde bakıyo diye

hülyaya bakttırr onu çok merak ettim iyi demişler , başka kim kaldı ki bide özge diye birimi ne onu diyolardı ama o da fal alemdeydi sanırım :) hatlar karıştı artık kim nerde bakıyo diye

hülya evet bak bnde m.ediyodum aslında
falsepetinde yagmur var onu bu ara cddi m.ediyorum böyle bayagı fala sarmiş bi bayan bin tane acılım ypıyomuş ama işte bi duysaydım iyi oldugunu

hülya evet bak bnde m.ediyodum aslında
falsepetinde yagmur var onu bu ara cddi m.ediyorum böyle bayagı fala sarmiş bi bayan bin tane acılım ypıyomuş ama işte bi duysaydım iyi oldugunu

ayy demii bende geçen gün gördüm yeni gelmiş bende çok merak ettim onu .

Kızlar yardımcı olun hülya nasıl eylül acar yada kime baktryım binnaz abladan

Kızlar ben katina baktırcak olsam Bilgeyi denerdim. fiyatı biraz yüksek Buda bilgîli olduğundan gibi geldi bana . Haleh Hanım'ı beklerken çok elim gitti ama dayandım gene de bilemem yani..

çok kararsız kaldım böyle onun dedikleri çıktı yaşadım diyeniniz varmı o hangi falcı nesibe rezzan dışında artık onlrı biliyoruz

Kızlar yardımcı olun hülya nasıl eylül acar yada kime baktryım binnaz abladan

Veee beklenen paraya kıyıcınız geldiii :)) eylüle tarot, hülyaya kahve baktırdım ben. İkisini de tavsiye etmiyorum.. Eylül çok pozitifti o an çok beğenmiştim şimdi okuyunca satır aralarındaki tutturamadıklarını görüyorum.. aynı şey hülya için de geçerli..
eğer ihtiyacınız olan şey yeni ama aynı zamanda da güvenilir biri ise bence Güven Cihan Çoban ya da henüz baktırmayan varsa Çağan Arıman.. Şimdi ve geçmişle ilgili söyledikleri çok doğru şeylerdi.. Gelecek için bişi söyleyemem malum benim zamanlar belli falcılar tarafından :))

Kızlar ben katina baktırcak olsam Bilgeyi denerdim. fiyatı biraz yüksek Buda bilgîli olduğundan gibi geldi bana . Haleh Hanım'ı beklerken çok elim gitti ama dayandım gene de bilemem yani..

İsabet olmuş dayanman bence canım.. 1 kere tarot 1 kere de kahve baktırdım ve anladım ki zaman konusunda hiç de tutarlı değil! Bilgili olup olmadığını bilemem, belki de sadece bana öyle oldu ama durum budur..

yapma be beyza eylülle hülyadamı fos caganı bnde denemiştim şu diger adamda gliba az giriyo nasıl yklycgm onu bn

yapma be beyza eylülle hülyadamı fos caganı bnde denemiştim şu diger adamda gliba az giriyo nasıl yklycgm onu bn

Yaa cansucum walla ben bişi yapmıorum kendileri yapıoo :)) güvenin ne kadar sıklıkla girdiğini bilmiyorum ama yakalarsan baktırabilirsin.. Bak ona fos demiorum gördün müüü demek ki neymiişşşş?? ben gerçekten bişi yapmıomuşumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…