Ay ben bu Nesibeyi gördükçe deli olucam yabana niye tutturmadı bu hatun ya ( Forumda tek benim Nesibe yi beğenmeyen (
Cnm ben Tarotta Haleh,kahvede Rezzan diyom başka birşey Demiyomyeminle bnde ilk defa nesibnn tuttrmdgı brini ilk defa görüyorum rezzandan baska kmi öneriyosun canım
Cnm ben Tarotta Haleh,kahvede Rezzan diyom başka birşey Demiyom
ya jasmin bir daha denesene nesibeyi ?
Eylül acar nasılki acaba deneyniz varmı
birisi paraya kııyıp deneyecek yoksa öğrenemiyoruz nasıl oldugunu :) ama online falda baydı artık ya :)
2 kez baktı tatlım 2 sinde de tarih yokaayyy sana da sorayım rezzanın tarihleri tuttu mu sanaaa
ahahahah birisi paraya kıyıp deniyecek bu gercekten iyiydihadi kızlar söyleyin kime baktrıyımm haleh nesibe ve rezzanı geçtik onların zamanlrını bkliyoruz
2 kez baktı tatlım 2 sinde de tarih yokama olabilecek şeyler .özellikle mahkeme işim var onla ilgi dedikleri %99 olucak şeyler.
hülyaya bakttırr onu çok merak ettim iyi demişler , başka kim kaldı ki bide özge diye birimi ne onu diyolardı ama o da fal alemdeydi sanırım :) hatlar karıştı artık kim nerde bakıyo diye
hülya evet bak bnde m.ediyodum aslında
falsepetinde yagmur var onu bu ara cddi m.ediyorum böyle bayagı fala sarmiş bi bayan bin tane acılım ypıyomuş ama işte bi duysaydım iyi oldugunu
Kızlar yardımcı olun hülya nasıl eylül acar yada kime baktryım binnaz abladan
Kızlar ben katina baktırcak olsam Bilgeyi denerdim. fiyatı biraz yüksek Buda bilgîli olduğundan gibi geldi bana . Haleh Hanım'ı beklerken çok elim gitti ama dayandımgene de bilemem yani..
Veee beklenen paraya kıyıcınız geldiii :)) eylüle tarot, hülyaya kahve baktırdım ben. İkisini de tavsiye etmiyorum.. Eylül çok pozitifti o an çok beğenmiştim şimdi okuyunca satır aralarındaki tutturamadıklarını görüyorum.. aynı şey hülya için de geçerli..
eğer ihtiyacınız olan şey yeni ama aynı zamanda da güvenilir biri ise bence Güven Cihan Çoban ya da henüz baktırmayan varsa Çağan Arıman.. Şimdi ve geçmişle ilgili söyledikleri çok doğru şeylerdi.. Gelecek için bişi söyleyemem malum benim zamanlar belli falcılar tarafından :))
yapma be beyzaeylülle hülyadamı fos caganı bnde denemiştim şu diger adamda gliba az giriyo nasıl yklycgm onu bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?