Binnaz Abla

Vay süper ! Çok sevindim canım.Nesibe bir kez mi baktı sana fal ve olay ya da tarih mi bildi? Dilerim dileklerin gerçekleşir inşallah..

İlk defa baktırmıştım ayın 18 inde bu dediği olay aslına bakarsanız o söyleyene kadar biraz saçma geliyordu ama ben bile şaşırdım açıkcası .Evinize yakın birisinin hayatına gireceğini düşünüyorum demişti sorduğum sorudada tekrar belirtmiş hatta.Şu an evimizin karşı apartmanında bir çocuk var onunla balkonda bakışıyoruz diyelim ilk önce o bakıyoduEvde sanırım ablası felan var ben balkona çıkınca hepsi dönüp bana bakıyor utanıyorum o derece..Daha yakın bi durum olursa tekrar haber edicem :)Diğer olayda bizim aileyle ilgili süresi var daha o da gerçekleşirse burda paylaşıcam..

Umarım herkesin istekleri kabul olur ha bu arada bi haber bekliyorum oda olursa yuhh dicem.Ben Nesibeden gerçekten çok güzel elektrik aldım bilmiyorum tabi hemen böyle yapışıp kalmayalım arada unutmaya çalışıyorum sonuçta fal bu olmayadabilir..

Çok ilginç gerçekten. Bütün güzel şeyler olsun. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

platonik aşk çok tatlı umarım uzamaz bakışmalarda bir gelişme olur canım.

2 günlük Haleh Hanım'ı yakalama maratonum son buldu :)
Denizden kredim vardı bilirsiniz (biraz banka reklamı gibi oldu)Heleh hanım ile bir durum değerlendirmesi yapayım dedim..Demiş olduğu temmuz son haftası senin bu adam senle iletişime geçecek olayı gerçekleşmeyince..
Öncelikle şunu söyleyeyim...Temmuz 3.haftası ben tesadüfen Benimkinin arkadaşı ,benimde tanıdığım bir insanla bir görüşmem oldu..Aramızda ki ilişkiyi bilmediği için ben o nasıl,şu nasıl derken benimkini de attım ortaya..Bana 1 takım olaylardan bahsetti Maddi olarak 1 sıkıntı içine düşmüş,hiç beklemediği 1 insan tarafından (ki o insanı da tanıyorum)Deli gibi,sinir,stres altında yana yana para arıyor dedi..O sıra ben dedim zaten bu adam bu durumdaysa beni kesin aramaz diye..(demiştim fal anlamam ama hislerim çok iyi diye)
Herneyse gelelim Haleh Hanım'a
Bana tek,tek bu durumları anlatmasın mı :)Tahlihsizlik olmuş..Bu sıkıntı onu germiş.değil seni kendini düşünecek halde değil..Bu durumu çözme peşinde demiş..İleriye dönük seçeneklerden bahsetmiş..Beklersen durum düzelicek seni arıyacak,yok dersen hayatına 1'i girecek..2 sinde de Mutlu olucan karar senin demiş...
Burdan çıkan sonuç;Geleceği Allahtan başka hiç bir kimse bilemiyor..Bunu hep söylüyorum zaten..Gelecek Rabbimizden..
ama Haleh Hanım anlık durumlarda,yaşamış olduğumuz durumlarda çok ama çok başarılı..

Kızlarrrr kesira sirel nasıl yarın bi katina bktrym diyorum binnaz abladan kime bktrym hadi birini önerin bana

nesibe gerçekten çok farklı ve de iyi.

ama haleh hanım için çok çok iyi diyemem mantıklı konuşuyor ama bildiği detaya indiği pek konu yok.

yapma yaa:2: kime önerirsin peki

valla bikaç kişiye baktırdım ordan hiç birinide önermem bildiğin kartı okuyorlar :))) ben rezzan ablayı begenıyorum çok mantıklı ve doğru şeyler söylüyor bakalım bana verdiği tarih 15 ags. tutarsa tamamdır dicem :) telveden ise ugganın iyi olduğunu düşünüyorum . nesibe zaten çok iyi .

ama online fallar beni çok tatmin etmiyo ne kadar iyi olsa da o kartlara ellemek enerjiyi hissetmek , yalanda olsa karşında şu zaman olacak diyen birini görmek çok çok çok ayrııı :)

Kızlarrrr kesira sirel nasıl yarın bi katina bktrym diyorum binnaz abladan kime bktrym hadi birini önerin bana
Cnm ben pek tavsiye etmem o bayanı. Kahve baktırmıştım işle ilgili sıkıntılarım var demiştim. 5 dakika fal geldi papağan gibi hep aynı kelime "düzelicek,düzelicek "Kendisine yazdım şimdi bu fal mı hep aynı kelime " düzelicek, düzelicek " diye .cevap geldi kelimenin başına yakında eklemiş bu sefer ve bana fırça atmış çok kızdım ona

baktım herkes cok cok güzel yazmış deniyim dedim ama resmen sizinle konusnca vazgeçtim sen kimi önerirsin canım binnza abladan bugn nesibyle bi rezzan yaptım zatn onlrdan baska yaptgmda yok

baktım herkes cok cok güzel yazmış deniyim dedim ama resmen sizinle konusnca vazgeçtim sen kimi önerirsin canım binnza abladan bugn nesibyle bi rezzan yaptım zatn onlrdan baska yaptgmda yok

rezzan ablanın sana dediğişeyler tuttu mu yaa nolur evet dermisin çok ihtiyacım var buna kesiranın nesini övemüşler ya onun baktığı bende bakarım kartı seç internet anlamlarını oku bu kadar :)

birde kapalı bir bayan var hülya abla ona baktırdınız mı onu da merak ettim aslında

rezzan ablanın sana dediğişeyler tuttu mu yaa nolur evet dermisin çok ihtiyacım var buna kesiranın nesini övemüşler ya onun baktığı bende bakarım kartı seç internet anlamlarını oku bu kadar :)

çıktı gibi şimdi biraz daha beklmem lazım ama temmzn sonunda knsma var demişti oldu ya sacma sapan olsada hiç konusmuyoduk konustuk biraz sen inan dicm ama ne zmn yetti be diyorm o zmn msj gliyo bna

çıktı gibi şimdi biraz daha beklmem lazım ama temmzn sonunda knsma var demişti oldu ya sacma sapan olsada hiç konusmuyoduk konustuk biraz sen inan dicm ama ne zmn yetti be diyorm o zmn msj gliyo bna

ayy hadiii inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…