Vay süper ! Çok sevindim canım.Nesibe bir kez mi baktı sana fal ve olay ya da tarih mi bildi? Dilerim dileklerin gerçekleşir inşallah..
Umarım herkesin istekleri kabul olur ha bu arada bi haber bekliyorum oda olursa yuhh dicem.Ben Nesibeden gerçekten çok güzel elektrik aldım bilmiyorum tabi hemen böyle yapışıp kalmayalım arada unutmaya çalışıyorum sonuçta fal bu olmayadabilir..Hah iste bize bunlarla gelin :))) nesibenin bende de bi dedigi cikti hem de soyledigi tarihten 1 gun gecikmeli olarak (gerci benim istedigim sekilde olmadi ama olsun).simdi diger tarihi bekliyorum insallah o da cikar :) bu arada sana da cikmasina cok sevindim umarim hrkese soylenen guzel seyler soylenen zamandan once cikar :)
İlk defa baktırmıştım ayın 18 inde bu dediği olay aslına bakarsanız o söyleyene kadar biraz saçma geliyordu ama ben bile şaşırdım açıkcası .Evinize yakın birisinin hayatına gireceğini düşünüyorum demişti sorduğum sorudada tekrar belirtmiş hatta.Şu an evimizin karşı apartmanında bir çocuk var onunla balkonda bakışıyoruz diyelim ilk önce o bakıyoduEvde sanırım ablası felan var ben balkona çıkınca hepsi dönüp bana bakıyor utanıyorum o derece..Daha yakın bi durum olursa tekrar haber edicem :)Diğer olayda bizim aileyle ilgili süresi var daha o da gerçekleşirse burda paylaşıcam..
Çok ilginç gerçekten. Bütün güzel şeyler olsun. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
İlk defa baktırmıştım ayın 18 inde bu dediği olay aslına bakarsanız o söyleyene kadar biraz saçma geliyordu ama ben bile şaşırdım açıkcası .Evinize yakın birisinin hayatına gireceğini düşünüyorum demişti sorduğum sorudada tekrar belirtmiş hatta.Şu an evimizin karşı apartmanında bir çocuk var onunla balkonda bakışıyoruz diyelim ilk önce o bakıyoduEvde sanırım ablası felan var ben balkona çıkınca hepsi dönüp bana bakıyor utanıyorum o derece..Daha yakın bi durum olursa tekrar haber edicem :)Diğer olayda bizim aileyle ilgili süresi var daha o da gerçekleşirse burda paylaşıcam..
Kızlarrrr kesira sirel nasıl yarın bi katina bktrym diyorum binnaz abladan kime bktrym hadi birini önerin bana
ben begenmemıstım bildiğin kartları yorumlamıştı.
yapma yaa:2: kime önerirsin peki
Cnm ben pek tavsiye etmem o bayanı. Kahve baktırmıştım işle ilgili sıkıntılarım var demiştim. 5 dakika fal geldi papağan gibi hep aynı kelime "düzelicek,düzelicek "Kendisine yazdım şimdi bu fal mı hep aynı kelime " düzelicek, düzelicek " diye .cevap geldi kelimenin başına yakında eklemiş bu sefer ve bana fırça atmışKızlarrrr kesira sirel nasıl yarın bi katina bktrym diyorum binnaz abladan kime bktrym hadi birini önerin bana
nesibe gerçekten çok farklı ve de iyi.
ama haleh hanım için çok çok iyi diyemem mantıklı konuşuyor ama bildiği detaya indiği pek konu yok.
Cnm ben pek tavsiye etmem o bayanı. Kahve baktırmıştım işle ilgili sıkıntılarım var demiştim. 5 dakika fal geldi papağan gibi hep aynı kelime "düzelicek,düzelicek "Kendisine yazdım şimdi bu fal mı hep aynı kelime " düzelicek, düzelicek " diye .cevap geldi kelimenin başına yakında eklemiş bu sefer ve bana fırça atmışçok kızdım ona
baktım herkes cok cok güzel yazmış deniyim dedim ama resmen sizinle konusnca vazgeçtim sen kimi önerirsin canım binnza abladan bugn nesibyle bi rezzan yaptım zatn onlrdan baska yaptgmda yok
rezzan ablanın sana dediğişeyler tuttu mu yaa nolur evet dermisin çok ihtiyacım var bunakesiranın nesini övemüşler ya onun baktığı bende bakarım kartı seç internet anlamlarını oku bu kadar :)
Ay ben bu Nesibeyi gördükçe deli olucam yaben bugün nesibeye baktırdım canım haleh bna pek tutturamıyo valla
çıktı gibi şimdi biraz daha beklmem lazım ama temmzn sonunda knsma var demişti oldu ya sacma sapan olsada hiç konusmuyoduk konustuk biraz sen inan dicm ama ne zmn yetti be diyorm o zmn msj gliyo bna
Ay ben bu Nesibeyi gördükçe deli olucam yabana niye tutturmadı bu hatun ya ( Forumda tek benim Nesibe yi beğenmeyen (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?