Binnaz Abla

Canım şuan kafamı sürekli meşgul eden bir durumum yok ki.ben hep gelecekle ilgili yorum istiyorum.iş,aşk,evlilik vs bunlarla ilgili yapılan yorumlarda yaşadığım bir durumum yok.nasıl oluyor anlamıyorum.insanız sonuçta merak ediyoruz.fala inanma falsız kalma deselerde okadar para veriyoruz ve haliyle ucundan kıyısından tutsun istiyor insan.baktırdığım yorumcular iki satırlık gelecek beklentime sorduğum soruya geçmişten birini getirtiyorlar.dönersem üzülürmüşüm,geçmiş geçmişte kalsın,yeni biri görünmüyor bazen görünüyor.iş yerimden kıskanan bayan arkadaşlar varmış,çok güzelmişim,göze çok geliyormuşum,işimde yükselecekmişim, miş mişte muş...Allahtan çok ciddi meselem yok.yoksa halim nice olurdu bu yorumcularla.ki zamanında olmadı değil ve gene çıkmadı çıkmıyor.benim falcılarla yıldızım barışık değil.

Kızlar internette ücretsiz yıldızname bakan bir medyum gördüm nasıldır ki acaba?

Çoğu kişinin falı patladı. Selena'yı beğenen çok ki zaten sen de ona baktırmışsın. Gerçi bende geçmiş ve anı bile bilemedi. Can'ı dene istersen basirly'de. Bende kötüydü fakat büyük çoğunluk memnun kalmış. Diğerler falcılar zaten aynı tas aynı hamam. Bir dedikleri çıkar geri kalan şeyler patlar.

Kızlar naktaya fal baktirdim üzerime inanılmaz bir ağırlık çöktü böyle bir şey hiç yaşamamistim. Sorduğum kişinin özelliklerinin tam tersini söylemiş bildiği şeyler de var şonuç olumsuzmus.

ben geysuya ve selena ya 2 yıl önce baktırdım ikisi de çıkmadı bende o zamanlar baktırdığım kişi evli şuanda bilemediler yani

ben geysuya ve selena ya 2 yıl önce baktırdım ikisi de çıkmadı bende o zamanlar baktırdığım kişi evli şuanda bilemediler yani
Selena popülerken her sorduğum kişiyle beni evlendirdi. Bana da çıkmadı yani

Kızlar internette ücretsiz yıldızname bakan bir medyum gördüm nasıldır ki acaba?
büyücüdür canım o ,senin yıldıznamene baktım der,yıldızın çok düşük üzerinde büyü/nazar var aslında aşırı kısmetlisin hatta ayağın taşa bile değmemeli ancak işte bu yıldız düşüklüğünden senin işlerin yolunda gitmiyor bana 500 tl(minimum) verirsen sana enerji yollarım yok işte dua okurum ,bilmem bişey yaparım yani hatta yanında bonus olarak normalde değeri 300 lira olan doğal taşları sana 50 ye sayayım bunları aman yanından ayırma(!) üstündeki negatifliği çözer, arada da gel işte durumuna bakayım seni biraz daha tokatlıyayım der öyle nolduğunu anlamadan 1000 tl dan olursun

"seni biraz tokatlayayım" kısmına istemsizce çok güldüm yahu heheh çok tatlısın

Şu Binnaz'da 5 liralıklar var sanırım yeni falcılar. Onlardan baktırdığınız var mı?

"seni biraz tokatlayayım" kısmına istemsizce çok güldüm yahu heheh çok tatlısın
ben bir kere bulaşmıştım da umutsuz sabırsız insan işte kim ne dese inanıyor içimden yok ya falan desem de bir umut para göndermiştim hiç birşey olmadı tabiki ama bana güzel ders oldu... Arkamdan da bence gülmüştür; sen çok yaşa kerizim demiştir hakkımı da helal ediyorum yani ben salak olursam üzerime de pislik yağar. (bakınız:Yunus Suresi 100.ayet)

Kız dur hakkını helal etme.bunların olabileceği aklımın ucundan dahi geçmezdi.olsun bak ne sevaba girdin.bu yazını okuyan niceleri yanlış yoldan dönecek sayende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…