Binnaz Abla

Bana isimler filan verdi Sonra biliyor ya kadın 32 yaşında evleneceksin dedi ben dedim evde kalacağım herhalde

An itibariyle ilkay Hanımdan yorumum geldi 10 gün gibi bekledim inanin değdi çok net görüyor anlatıyor nasıl bir histir anlamadım bu ikincisi yıllar sonra ama son olmatacak

Kız dur hakkını helal etme.bunların olabileceği aklımın ucundan dahi geçmezdi.olsun bak ne sevaba girdin.bu yazını okuyan niceleri yanlış yoldan dönecek sayende.
Canim donmezler bu yolda herkesin ayagi tasa degcek bende boyle dusunuyodum ne sacma buna kim.inanir diyodum sonra basiretin baglaniyo kaliyosun bence en temizi 3 5 lira sadaka vermek 1000 liran sana kaliyor aklin ucup gitmiyor, hatya bu ucretsiz yildizname bakanlardan zeynel eroglu vardir tatabya da denize sifir ofisi var tuglalardan birini de ben koydum yani

Allah kötülerin şerrinden bizi korusun.canım benide zengin etsenetarabya vaybee bide ücretsiz bakıyor ücretli baksa idi neolurdu

naktaya bende yolladim kahve falina bak dedim ama tarot kartlariyla birlikte bakti nedense

biten iliskim adina soru sordum, falini su an tekrar dinledim, ilk basta burctan yürümüs bence,
ve soruma da net cevap vermemis maddi konularla ilgili yorum yapmis.
ama genel olarak artik burctan gittigi icin mi bilmem,
karakter yorumunu uydurmus, tarih olarak da 3 yil sonrasina tarih verdi :))) bekliyorum artik uc yil sonra yazarim buraya :)))

yani belki benle enerjisi uyusmamistir bilmem, surekli tarot kartlarina soruyor ve cevap veriyor fala bakma tarzi o sekildeydi bende

bu arada tellwede herraya baktirdigim
fali okudum ta 4 sene once baktirmisim, sonra yine yollamisim, ayni fali kopyala yapistir yapmis sadece isimleri degistirmis. zaten fali da cikmamisti, kesinlikle tavsiye etmiyorum

Selena'ya baktırmadım ben ama cherrycoco favorim. sen ne zaman attın canım belki yeni falcıyken falan attıysan yeni falcılar kısa yazıyor genelde. ama şu an tavsiye ederim tellwe başlığında bak istersen beğenenler var bir sürü

Naktaya baktırıp son noktayı koysammı diye düşünmüyor değilim.fal atmayacam diye zorluyorum kendimi busıralar.ama naktayı kanım çekiyor sanki

Ya valla iyi gibi ama işte gelecek yorumu yapamıyorum tabi çıkar çıkmaz seni de yanlış yönlendirmel istemem

Ben de kahve attım tarotla beraber baktı

Chitra ve eveline'nin dediği kendimle alakalı birşeyi yaşadım ihtimal vermezdim ama ayneeeen dedikleri gibi

Chitra ve eveline'nin dediği kendimle alakalı birşeyi yaşadım ihtimal vermezdim ama ayneeeen dedikleri gibi

Şimdi baktım 5 ay olmuş ben bi tellwe başlığını karıştırayım bakalım:)
Çıkanlar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…