Nakta bakarken içe çekiyor sanki öbür alemlerde gibi telefonda kaydı dinlerken ben bile ürperdimBen iyi hissediyorum ama hisli gibi geldi kadın bana baya
Bildikleri oldu muMavikurdele10
Bana isimler filan verdi Sonra biliyor ya kadın 32 yaşında evleneceksin dediYa enteresan noktalardan yakaladı yaşadığım durumlarla ilgili sevdim ben bı açıdan bu arada falı baya olumsuz:) 2 kişi sordum ama ı ıhhbana da dua vereyim inançlıysan dedi de anladı galiba olmadığımı:)
Bana isimler filan verdi Sonra biliyor ya kadın 32 yaşında evleneceksin dediben dedim evde kalacağım herhalde
26Şu an kaç yaşındasın:) bana hiç evlilik yaşı vermedi:))
Canim donmezler bu yolda herkesin ayagi tasa degcek bende boyle dusunuyodum ne sacma buna kim.inanir diyodum sonra basiretin baglaniyo kaliyosun bence en temizi 3 5 lira sadaka vermek 1000 liran sana kaliyor aklin ucup gitmiyor, hatya bu ucretsiz yildizname bakanlardan zeynel eroglu vardir tatabya da denize sifir ofisi var tuglalardan birini de ben koydum yaniKız dur hakkını helal etme.bunların olabileceği aklımın ucundan dahi geçmezdi.olsun bak ne sevaba girdin.bu yazını okuyan niceleri yanlış yoldan dönecek sayende.
Allah kötülerin şerrinden bizi korusun.canım benide zengin etseneCanim donmezler bu yolda herkesin ayagi tasa degcek bende boyle dusunuyodum ne sacma buna kim.inanir diyodum sonra basiretin baglaniyo kaliyosun bence en temizi 3 5 lira sadaka vermek 1000 liran sana kaliyor aklin ucup gitmiyor, hatya bu ucretsiz yildizname bakanlardan zeynel eroglu vardir tatabya da denize sifir ofisi var tuglalardan birini de ben koydum yani
Naktaya baktırıp son noktayı koysammı diye düşünmüyor değilim.fal atmayacam diye zorluyorum kendimi busıralar.ama naktayı kanım çekiyor sankiKızlar tellwe nakta'dan az önce falım geldi bana enteresan geldi baktıran var mı?
Sende bildikleri oldumu.bunu birinede yapmıştı burda.paylaşmıştı böyle birşeynaktaya bende yolladim kahve falina bak dedim ama tarot kartlariyla birlikte bakti nedense
Selena'ya baktırmadım ben ama cherrycoco favorim. sen ne zaman attın canım belki yeni falcıyken falan attıysan yeni falcılar kısa yazıyor genelde. ama şu an tavsiye ederim tellwe başlığında bak istersen beğenenler var bir sürüselena'da 2 falım var baktım şimdi ilk falı tamamen çıkmış 2. falında ise ilk söylediği komple çıktı işte eski sevgilimin yeni sevgilisyle ayrılacak olması vs.
bir de kızlar cherycoco'nun bana attığı fal 5 satırlık bir fal evlilik teklifi alacaksın yazmış hatta çocukla biz ayrıldık :) bilemedim geliştirmiş mi kendisini
Naktaya baktırıp son noktayı koysammı diye düşünmüyor değilim.fal atmayacam diye zorluyorum kendimi busıralar.ama naktayı kanım çekiyor sanki
Bunu kaçıncıya okuyorum ya bir sürü kişi yazmış nakta'dan sonra ağırlık çöktü diye sanki yanlış mı hatırlıyorum kiNaktadan sonra bana ağırlık çöktü. Olumsuz konuştu. Tek olumsuz konuşan o
Selena'ya baktırmadım ben ama cherrycoco favorim. sen ne zaman attın canım belki yeni falcıyken falan attıysan yeni falcılar kısa yazıyor genelde. ama şu an tavsiye ederim tellwe başlığında bak istersen beğenenler var bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?