- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Diğerleri hangi falcılar?Cherry coco reklamına kimse inanmasın. Önceden tellwe topiğinde yapılan reklamları okuyun paranız boşa gitmesin. Çok açık olarak bir kaç kişi tarafından reklamı yapılıyor. Hatta aralarında bir kaç falcı daha var. Burada ve özellikle tellwe topiğinde çok bahsedildi. Hatta o falcılar kendi aralarında anlaşmışlar ve birbirlerine fal yönlendirmesi de yapıyorlar.
kahin ismet,nazar,blackpearl . Hatta bu falcıları övenlerin ortak özelliği yeşilçingeneyi kötülemek. Tellwe topiğinde yazdıkları mesajlar duruyor. Sabah fal atarlar akşam falları çıkar.Diğerleri hangi falcılar?
Nasıll??Cherry coco reklamına kimse inanmasın. Önceden tellwe topiğinde yapılan reklamları okuyun paranız boşa gitmesin. Çok açık olarak bir kaç kişi tarafından reklamı yapılıyor. Hatta aralarında bir kaç falcı daha var. Burada ve özellikle tellwe topiğinde çok bahsedildi. Hatta o falcılar kendi aralarında anlaşmışlar ve birbirlerine fal yönlendirmesi de yapıyorlar.
bende oldu aşkla alakalı verdiği vade ve harfler tuttuŞimdi baktım 5 ay olmuş ben bi tellwe başlığını karıştırayım bakalım:)
Çıkanlar oldu mu?
Nasıll??bu kanıya nereden vardın?? Yani şöyle, dediğin doğru olabilir belki reklamını yapanlar olabilir de bu fikir nerden çıktı. ben blackpearl ve nazar a hiç baktırmadım. kahinismet ve cherrycoco ya baktırdım çok da beğeniyorum birçok dediği çıktı. reklamını yapan varsa bilemem de ben reklam için yazmadım arkadaşa cevap yazdım
Bak sana bir şey söyleyeceğim.. Ben olmayan bir şeyi niye yazayım ki? Yani olmayan bir şeyi yazsam insanlar o falcılara fal atsa zaten derler aa bilemedi sen reklam mı yapıyosun derler. bence sen böyle baya takmışsın bu reklam yapanlara o yüzden bu kadar pimpirikli davranıyorsun. biz tellwe de kaç haftadır konuşuyoruz mesela atanlar hiç senin dediklerini demedi. ben reklam için yazıyor olsam zaten onlar derler aa bana bilemedi sen reklam mı yapıyorsun derler oku istersen sadece ben değil kaç kişi beğendiğini yazdı niye iftira yoluna gidiyorsun ki arkadaşım?Daha çok var ama bu en güzeli. Saatine kadar tutturmuş maşallah!!! İnsanları salak yerine koymaktan vazgeçin.
Bunu kaçıncıya okuyorum ya bir sürü kişi yazmış nakta'dan sonra ağırlık çöktü diye sanki yanlış mı hatırlıyorum ki
Tamam da şöyle bir şey var belki geçmişte reklam yapanlar olmuştur veya reklam yapan üyelikler vardır onu bilemem de ben kaç haftadır tellwe başlığını takip ediyorum son bikaç haftadır 5 kişi falan cherry'i beğendiğini yazmıştır hepsi reklam mı yapıyor yani hemen tavsiye mesajı gördüğünde böyle iftira yoluna gitmek yanlış diye diye düşünüyorumSenin yalnız olmadığını özellikle bir grubun belirli falcılar üzerinden reklam yaptığını yazdım. Başkaları onayladı derken kimlerin onayladığı belli. Neyse uzatmaya gerek yok. İsteyen baktırsın. Ben uyarımı yaptım vicdanım rahat.
Chitra ve eveline'nin dediği kendimle alakalı birşeyi yaşadım ihtimal vermezdim ama ayneeeen dedikleri gibi
Canım sence Telwede ufaktanda olsa birşeyler tutturan yorumcu var mı?anladığım kadarıyla olayı çözmüşsün.izindeyizCherry coco reklamına kimse inanmasın. Önceden tellwe topiğinde yapılan reklamları okuyun paranız boşa gitmesin. Çok açık olarak bir kaç kişi tarafından reklamı yapılıyor. Hatta aralarında bir kaç falcı daha var. Burada ve özellikle tellwe topiğinde çok bahsedildi. Hatta o falcılar kendi aralarında anlaşmışlar ve birbirlerine fal yönlendirmesi de yapıyorlar.
Tamam da şöyle bir şey var belki geçmişte reklam yapanlar olmuştur veya reklam yapan üyelikler vardır onu bilemem de ben kaç haftadır tellwe başlığını takip ediyorum son bikaç haftadır 5 kişi falan cherry'i beğendiğini yazmıştır hepsi reklam mı yapıyor yani hemen tavsiye mesajı gördüğünde böyle iftira yoluna gitmek yanlış diye diye düşünüyorum
İnandırıcı değilsiniz... Telwe Reklamı yapmak için başlık dahi açtınız... Ayıpppp yaaa ayıpp...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...llwe-en-iyi-falci-anket.992727/#post-50471747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?