Bunu yazan 4. Kişiyiz arkadaşlar. Başak'ta özelden yazdı. Naktanın enerjisi çok olumsuz geldi bana. Ve iyi bir falcı olduğunu düşünmüyorum. Doğruluğundan emin olduğum şeyleri öyle olumsuz anlatmışki. Bildiğime mi inanayım sana mı?Ya ben kolay kolay fallardan olumsuz etkilenmem ağırlık vs gibi ama bana da baktı ve fal sonrası öyle bir kötü oldum ki anlatamam. Resmen deli gibi ağladım ve ilk defa ağırlık çöktü üstüme. Neden bilmiyorum ama tekrar denemek istemem :/
Naktanın kötü enerjisi var gerçekten kabul ediyorum bana da dün bi yorgunluk oldu ama bence biliyor ya kadın..Bunu yazan 4. Kişiyiz arkadaşlar. Başak'ta özelden yazdı. Naktanın enerjisi çok olumsuz geldi bana. Ve iyi bir falcı olduğunu düşünmüyorum. Doğruluğundan emin olduğum şeyleri öyle olumsuz anlatmışki. Bildiğime mi inanayım sana mı?
Bunu duymak ne güzel :) yani öyle farklı şeyler söyledi ki tüm herkesin aksine doğru olup olmadığını bile teyit edemiyorum şunu şunu bilsin diyemiyorum sadece ciddi anlamda ilk kez bir fal sonrası bukadar kötü oldum. Bu arada kahve yollamıştım kahvede 2 şey söyledi ve bunlar hiç uymadı bana yani tamamen alakasız şeyler sonra nedense tarota geçti ve orada film koptu zaten. Yani kahveme bakmadı aslında baktığı da uymadı anlamadım şimdiBunu yazan 4. Kişiyiz arkadaşlar. Başak'ta özelden yazdı. Naktanın enerjisi çok olumsuz geldi bana. Ve iyi bir falcı olduğunu düşünmüyorum. Doğruluğundan emin olduğum şeyleri öyle olumsuz anlatmışki. Bildiğime mi inanayım sana mı?
Bunu BDV'ye yazmalısın bence... Bu başlıkta dönüş alman zor.Bir fikir verecek olan yok mu gercekten ne yapmaliyim soracak arkadasm olmadgi icin sizin tarafsz bir fkrnizi almak istedim
Ben de saymaya korkuyorum yani cidden parayı biriktirseydik neler alabilirdim... ve ne için? Hiç işte..baktığımızda ne falcılara değiyor nede erkeklere..kızlar az önce üşenmedim saydım farklı sitelerden 75 farklı kişiye fal baktırmışım ve fallarımı saymaya korkuyorum
cherycoco falımı yine okudum hayır tavsiye etmiyorum 11 satır yazmış onu da saydım ve bence falcıbacı tarzı bir faldı 5 ayda gelişme olacağını sanmıyorum bir insan kahveye bakıyorsa eğer ya bakar ya bakamaz
onun dışında gizem sitareye de fal atmışım 7 ekimde:) unutmuşum şimdi gördüm ona fal attıktan 1 hafta sonra ilk görüşte aşık olmuşum hiç bilememiş yani hala o çocuğu da aklımdan geçirdiğimi düşününce bunu bilmesi gerekirdi bence
Ben de saymaya korkuyorum yani cidden parayı biriktirseydik neler alabilirdim... ve ne için? Hiç işte..baktığımızda ne falcılara değiyor nede erkeklere..
Senin bu son zamanlarda peki bildi çıktı dediğin kim var?
Tamamdır bekliyorummm :)değmiyor ki ben o parayı biriktirseydim şu an tatil param hazırdı mesela yakın gelecek ciddi çıkan fallarım oluy0r da sonuç? sonuç yok:) ben bu ara flörtleşme dönemi içindeyim o yüzden başka başka kişileri de soruyorum olumsuz diyenler en çok çıkanlar oluyor bu yüzden:)
şu asıl konu ile ilgili çıksa fallarım buraya hepsini yazıcam ama sevdiğim ve benim enerjim tutanlar var özelden yazarım:)
Tskkr edrm bahsettgn seyi bilmyrm dons olmasa da saglik olsnBunu BDV'ye yazmalısın bence... Bu başlıkta dönüş alman zor.
Tskkr edrm bahsettgn seyi bilmyrm dons olmasa da saglik olsn
Geleceğin tam olarak tuttuğu kimse yok maalesef. Orada sadece geysu, ecem23 ve yeşilçingene'ye baktırırım. Anlık durumda ve yakın gelecekte tutturdukları bazı şeyler oldu. En çok beğendiğim falcı ise Nehir ateşoğlu. Yeni baktırdım İnş çıkarda yazmak nasip olur.Canım sence Telwede ufaktanda olsa birşeyler tutturan yorumcu var mı?anladığım kadarıyla olayı çözmüşsün.izindeyizparamız boşa gitmesin.artık eskisi gibi değilim.falcılara verdiğim üç kuruşa bile acıyorum.zamanında zengin ettik zaten birçoğunu.ayda bir- iki fal atıyorum oda değsin bari.
Tesekkrr ederim...Aşağıdaki linkten konu açabilirsin ;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/
Ben o başlığı tellwe anketi yok sitede diye açtım. Kusura bakmayın reklamvari konuşuyorsam bundan sonra dikkat ederim teşekkürler. Ancak siz reklam dediğinize göre demek ki ona fal baktırmamışsınız çünkü fal baktıran çoğu kişi benim üslubumda yazıyor e herkes reklam yapıyor o zaman sizin ithamınıza göreİnandırıcı değilsiniz... Telwe Reklamı yapmak için başlık dahi açtınız... Ayıpppp yaaa ayıpp...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...llwe-en-iyi-falci-anket.992727/#post-50471747
bu ankette geysu'nun olmaması çok enteresan mesela...İnandırıcı değilsiniz... Telwe Reklamı yapmak için başlık dahi açtınız... Ayıpppp yaaa ayıpp...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...llwe-en-iyi-falci-anket.992727/#post-50471747
bu ankette geysu'nun olmaması çok enteresan mesela...İnandırıcı değilsiniz... Telwe Reklamı yapmak için başlık dahi açtınız... Ayıpppp yaaa ayıpp...
Kim beğendi dolce_vita mı???? Ya hâlâ çakallık yapmayın. Orada da o bayanla kavga ettim. Günah kardeşim günah. Haram paradır bu. Bu siteye ilk kez girenler size inanıp baktıracak. O coco mudur nedir sakız falı bakıyor resmen. Kandırmayın milletiBen o başlığı tellwe anketi yok sitede diye açtım. Kusura bakmayın reklamvari konuşuyorsam bundan sonra dikkat ederim teşekkürler. Ancak siz reklam dediğinize göre demek ki ona fal baktırmamışsınız çünkü fal baktıran çoğu kişi benim üslubumda yazıyor e herkes reklam yapıyor o zaman sizin ithamınıza göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?