Binnaz Abla

Nakta ile ilgili baktirdigim kişinin yaşantısı ile ilgili tam tersi şeyler söyledi. Adam hareketli yerinde duramıyor nakta yavaş biri dedi mesela. Sonuç olumsuz dedi. Tek olumsuz diyen o ve yesilcingene. İsim ile ilgili de pek tutarlı konuşmadı nakta. Ağırlık çökmesi şöyle. Sacmasapan uyudum ölü gibi uyuduğunu uymadığını anlamadım o gece.

Yesilcingeneye çok fal attım mesela iyidir hoştur ozeblidir ama çıkmadı bana hiç gelecek.

bu ankette geysu'nun olmaması çok enteresan mesela...
Ben sitede bildiklerime göre ve çevrimiçilik durumlarına göre yazmıştım sonradan isimleri ekleyemedim kusura bakmayın

Canım tamam sakin ol artık bişey demiyorum ben, sen takmışsın reklam olayına tek fanı ben değilim bunu belirttim sadece. Biraz fazla abarttın sanki. Ayrıca ben seni hatırlıyorum sürekli birilerine saldırıyor gibi bir havan var reklam yapmayın reklam yapmayın diye. Ben tamam dedim dikkat ederim dedim sen de bu reklam düşüncelerini abarttığını kabul et bence sürekli görüyorum nickini birilerine sürekli reklamcı ithamlarında bulunuyorsun

Sevgili arkadasın da aynısını yapmıştı blackpearl için orada görmüşsündür. Burada kimseye özellikle reklamcı deyip ithamda bulunmadım. Emin olmadığım şeyi de yazmam. Ekran görüntüleri orada ncarenot un attığı görüntüde de her şey açık. Tek rahatsız olan ben değilim yani

Ahahaha yok artık! arkadaşım işi paranoyaklığa götürdüğünü düşünmekteyim.. gerçekten tartışmak gibi bir amacım yok ama senin iyiliğin için uyarıyorum. Bu sitede gerçekten arkadaşım falan yok yani bildiğim biri yok o bahsettiğin kişiyi de gerçekten ama gerçekten tanımıyorum tellwe deki falcıları da tanımam etmem. Yalnız şunu söyliyeyim bu sitede böyle reklam yapanlardan bıkan insanlar çok kaba ve önyargılı yaklaşıyorlar her şeye ama her şeye.. ben artistik cimnastik sporcusuyum ve spor bölümünde bir başlık açmıştım biri hemen "reklam kokusu" falan yazmış. Bilip bilmeden konuşmak işte.. Ülkemizde cimnastik alanında bilindik bir spor klübünün var olmadığını bile bilmeden hemen damgayı yapıştırmış. Çok yazık. Önyargılarınız ve kaba ithamlarınız işte...

Önyargı başlangıç, tecrübe ise bir sonuçtur... Demek ki KK kadınlarının gözünden kaçmıyor...
Bence siz de üslubunuza dikkat etmelisiniz....

Önyargı başlangıç, tecrübe ise bir sonuçtur... Demek ki KK kadınlarının gözünden kaçmıyor...
Bence siz de üslubunuza dikkat etmelisiniz....
Ben üslubuma dikkat ettiğimi düşünüyorum ama ikiniz durmadan iftirada bulunuyorsunuz ve kafanızda kurduğunuz şeylerin gerçek olmadığını bildiğim için abarttığınızı söylemem normal. Evet KK kadınlarının gözünden kaçmıyor ve reklam amaçlı üyelikleri direkt farkedip banlıyorlar zaten ben de öyle olsam bunca zamandır farkedilip banlanırdım diye düşünüyorum hanfendi. önyargıların ise tecrübeyle noktalanması hep rastlanan bir şey değildir. Ben kusura bakmayın dedim dikkat edeceğim dedim ancak diğer hanımefendi halen arkadaşınla falan diye iftirada bulunmaya devam ediyor. Ve ben cimnastik konusunda bir marka bulunmadığını söylememe rağmen siz de KK kadınlarının gözünden kaçmıyor falan diye iftira yoluna gidiyorsunuz halen. Gerçekten hoş değil kötü bir şey bence bu şekilde davranmanız. Sonuç: benim reklam yapmam yalnızca bir ŞÜPHE, sizlerin ise halen iftira konusunda ısrarcı olmanız SOMUT. Daha da bir şey söylememe gerek yok sanırım sevgiler..

Son düzenleme:
Canım geysu anda ve geçmişte gerçekten iyi sonuç patladı.yeşilçingene iade etmişti beni.ama nehire iki farklı mailden baktırdım.sadece birinde ufakailevi birşey bilmişti.

Geysu nun kahvesini tavsiye ederim...

Ben artık bu belirli falcıları yerden yere vuranların başka falcılar olabileceğini düşünüyorum. Ben kahvesini tavsiye ederim cherry nin geysuda da kahveyi tavsiye ederim

Rica ederim. Birine fal atarken geçmiş sayfalara da bakın. Sitede arama butonu da mevcut.Önceden burada çok falcı yakalandı. Klothoyağmur,nazzz, vs. Dikkat etmekte fayda var.

Nehir ateşoğlunun ısrarla söylediği ama benim pek ihtimal vermediğim bir konu doğruymuş arkadaşlar. Israrla birisi için sana ilgisi var gelişme olacak demişti. İmkansız diyordum ama ilgisini bariz belli etti ama gelişme olur mu orasını bilemiyorum işte. Benimde çaba göstermem gerek sanırım. Geçmiş ilişkiler insanda heves bırakmıyor ki yeni birine adım atmaya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…