Ben sitede bildiklerime göre ve çevrimiçilik durumlarına göre yazmıştım sonradan isimleri ekleyemedim kusura bakmayınbu ankette geysu'nun olmaması çok enteresan mesela...
Canım tamam sakin ol artık bişey demiyorum ben, sen takmışsın reklam olayına tek fanı ben değilim bunu belirttim sadece. Biraz fazla abarttın sanki. Ayrıca ben seni hatırlıyorum sürekli birilerine saldırıyor gibi bir havan var reklam yapmayın reklam yapmayın diye. Ben tamam dedim dikkat ederim dedim sen de bu reklam düşüncelerini abarttığını kabul et bence sürekli görüyorum nickini birilerine sürekli reklamcı ithamlarında bulunuyorsunKim beğendi dolce_vita mı???? Ya hâlâ çakallık yapmayın. Orada da o bayanla kavga ettim. Günah kardeşim günah. Haram paradır bu. Bu siteye ilk kez girenler size inanıp baktıracak. O coco mudur nedir sakız falı bakıyor resmen. Kandırmayın milleti
Tskkr edrm bahsettgn seyi bilmyrm dons olmasa da saglik olsn
Ben sitede bildiklerime göre ve çevrimiçilik durumlarına göre yazmıştım sonradan isimleri ekleyemedim kusura bakmayın
Canım tamam sakin ol artık bişey demiyorum ben, sen takmışsın reklam olayına tek fanı ben değilim bunu belirttim sadece. Biraz fazla abarttın sanki. Ayrıca ben seni hatırlıyorum sürekli birilerine saldırıyor gibi bir havan var reklam yapmayın reklam yapmayın diye. Ben tamam dedim dikkat ederim dedim sen de bu reklam düşüncelerini abarttığını kabul et bence sürekli görüyorum nickini birilerine sürekli reklamcı ithamlarında bulunuyorsun
Ahahaha yok artık!Sevgili arkadasın da aynısını yapmıştı blackpearl için orada görmüşsündür. Burada kimseye özellikle reklamcı deyip ithamda bulunmadım. Emin olmadığım şeyi de yazmam. Ekran görüntüleri oradancarenot un attığı görüntüde de her şey açık. Tek rahatsız olan ben değilim yani
Önyargı başlangıç, tecrübe ise bir sonuçtur... Demek ki KK kadınlarının gözünden kaçmıyor...Ahahaha yok artık!arkadaşım işi paranoyaklığa götürdüğünü düşünmekteyim.. gerçekten tartışmak gibi bir amacım yok ama senin iyiliğin için uyarıyorum. Bu sitede gerçekten arkadaşım falan yok yani bildiğim biri yok o bahsettiğin kişiyi de gerçekten ama gerçekten tanımıyorum tellwe deki falcıları da tanımam etmem. Yalnız şunu söyliyeyim bu sitede böyle reklam yapanlardan bıkan insanlar çok kaba ve önyargılı yaklaşıyorlar her şeye ama her şeye.. ben artistik cimnastik sporcusuyum ve spor bölümünde bir başlık açmıştım biri hemen "reklam kokusu" falan yazmış. Bilip bilmeden konuşmak işte.. Ülkemizde cimnastik alanında bilindik bir spor klübünün var olmadığını bile bilmeden hemen damgayı yapıştırmış. Çok yazık. Önyargılarınız ve kaba ithamlarınız işte...
Ben üslubuma dikkat ettiğimi düşünüyorum ama ikiniz durmadan iftirada bulunuyorsunuz ve kafanızda kurduğunuz şeylerin gerçek olmadığını bildiğim için abarttığınızı söylemem normal. Evet KK kadınlarının gözünden kaçmıyor ve reklam amaçlı üyelikleri direkt farkedip banlıyorlar zaten ben de öyle olsam bunca zamandır farkedilip banlanırdım diye düşünüyorum hanfendi. önyargıların ise tecrübeyle noktalanması hep rastlanan bir şey değildir. Ben kusura bakmayın dedim dikkat edeceğim dedim ancak diğer hanımefendi halen arkadaşınla falan diye iftirada bulunmaya devam ediyor. Ve ben cimnastik konusunda bir marka bulunmadığını söylememe rağmen siz de KK kadınlarının gözünden kaçmıyor falan diye iftira yoluna gidiyorsunuz halen. Gerçekten hoş değil kötü bir şey bence bu şekilde davranmanız. Sonuç: benim reklam yapmam yalnızca bir ŞÜPHE, sizlerin ise halen iftira konusunda ısrarcı olmanız SOMUT. Daha da bir şey söylememe gerek yok sanırım sevgiler..Önyargı başlangıç, tecrübe ise bir sonuçtur... Demek ki KK kadınlarının gözünden kaçmıyor...
Bence siz de üslubunuza dikkat etmelisiniz....
Canım geysu anda ve geçmişte gerçekten iyi sonuç patladı.yeşilçingene iade etmişti beni.ama nehire iki farklı mailden baktırdım.sadece birinde ufakailevi birşey bilmişti.Geleceğin tam olarak tuttuğu kimse yok maalesef. Orada sadece geysu, ecem23 ve yeşilçingene'ye baktırırım. Anlık durumda ve yakın gelecekte tutturdukları bazı şeyler oldu. En çok beğendiğim falcı ise Nehir ateşoğlu. Yeni baktırdım İnş çıkarda yazmak nasip olur.
Byzmlk pembeci degilTellwe deki Byzmelek nasıl ? Bana pek pembiş dünyalı geldi
Geysu nun kahvesini tavsiye ederim...sanırım yesilçingeneden sonra en çok geysu övülmüş bugün ona atmayı düşünüyorum.geysu neyde daha iyi? kahve mi tarot mu?buarada@donotsaygoodbye valla sağol.. cherrycocoya atıcaktım geçenlerde ama emin olamıyınca atmamıştım burayı okumam iyi oldu...
Ben artık bu belirli falcıları yerden yere vuranların başka falcılar olabileceğini düşünüyorum. Ben kahvesini tavsiye ederim cherry nin geysuda da kahveyi tavsiye ederimsanırım yesilçingeneden sonra en çok geysu övülmüş bugün ona atmayı düşünüyorum.geysu neyde daha iyi? kahve mi tarot mu?buarada@donotsaygoodbye valla sağol.. cherrycocoya atıcaktım geçenlerde ama emin olamıyınca atmamıştım burayı okumam iyi oldu...
ben. hiç çıkmadı bana kuzucuk takmaKizlar selenanin olumsuz konusup olumlu durum yasayan oldu mu....gece gece coktumde
Rica ederim. Birine fal atarken geçmiş sayfalara da bakın. Sitede arama butonu da mevcut.Önceden burada çok falcı yakalandı. Klothoyağmur,nazzz, vs. Dikkat etmekte fayda var.sanırım yesilçingeneden sonra en çok geysu övülmüş bugün ona atmayı düşünüyorum.geysu neyde daha iyi? kahve mi tarot mu?buarada@donotsaygoodbye valla sağol.. cherrycocoya atıcaktım geçenlerde ama emin olamıyınca atmamıştım burayı okumam iyi oldu...
Olumsuzu olumlu oldu dimi kuzummm...yeminle beni bitek o gomdu sende biliyosun azcok benim mevzulariben. hiç çıkmadı bana kuzucuk takma
evet evet taa 5 ay önce siz tekrar bir ilişkiye başlamayacaksınız geri dönüş yok demişti ama adam hala hayatımdaOlumsuzu olumlu oldu dimi kuzummm...yeminle beni bitek o gomdu sende biliyosun azcok benim mevzulari
Depresyondan cikiyim ben o zaman canim cok saolevet evet taa 5 ay önce siz tekrar bir ilişkiye başlamayacaksınız geri dönüş yok demişti ama adam hala hayatımda
Çık canım banada falın sonuç kısmı çıkmadı.üzerinden 7 ay geçti.Depresyondan cikiyim ben o zaman canim cok saol))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?