Binnaz Abla

çok fal baktırasım var melek gelir mi ki bugün acaba
ööf paramda bitti resmen borç batağına düşücem bu fal yüzünden

çok fal baktırasım var melek gelir mi ki bugün acaba
ööf paramda bitti resmen borç batağına düşücem bu fal yüzünden

Canim para darken tellwedeki yeniler krizi kesiyor.bak rumiii de donmus.ben dun falaniyethakkaniyete attim iyiydi.vourucasani var hepsi 3 5 kredi melege 25 cok valla sikisikken.

doğru diyorsun ya..beğendin mi bunları sen canım?

rumii burada çok övülüyor diye attım daha cevap gelmedi 3 krediye kahve attım. vourucasaniye 2 kere attım bi kere ufak bir detayı yakın gelecek dediği tuttu diye attım.falaniyet de yeni falcı dün burada adı geçti dayanamadım attım ufak bi nokta atışı yaptı 5 krediye nokta atışını beğendim hepsi idare eder.fiyatlarıyla verdikleri orantılı diyeyim.yoksa hala içimde yara 30 krediye ruhaniye attım ciklet manisi gibi fal geldi.

Iade isteme hakkimiz varmis ruhanide iade etmezdi ama .... Valla galen tarot baktirmis gecmis sayfalara baktim üsenmedim :)))) tutku sevinc nasi bakiyor ne cikmis ? Cok merak ettim simdi galenle tutkuyu..

Son düzenleme:
Iade isteme hakkimiz varmis ruhanide iade etmezdi ama .... Valla galen tarot baktirmis gecmis sayfalara baktim üsenmedim :)))) tutku sevinc nasi bakiyor ne cikmis ? Cok merak ettim simdi galenle tutkuyu..

galen bana yorum yapmadı beklemede yapar mı bilmem tutku sevinç çok isabetli yorumlamıştı anı bende.bana iş bulma yeni biriyle tanışma bu kişinin özellikleri onunla ilşkinin dönemleri ve o sıralarda diğer kişinin durumunu adım adım anlatmıştı.o adımlar yavaşça gelişiyor gibi.ama kesin birşey yok daha şekillenmeler var sadece.ama o da 2 aydır bakmıyor herhalde şimdi baktım da.
chloe ve klothonun verdiği tarihleri beklemedeyim şu an ben.rumiyle galeninde yorumunu artık yüksek ücretlerden ziyade düşük ücretli yeni yetenekleri keşfe çıktım. 2 tane buldum bakalım daha neler çıkacak yakında geniş bi database oluştururum yeni gelecek arkadaşlara

Yeni saniyoruz bence eski falcilar farkli isimlerle üye oluyor tekrar ...

Yeni saniyoruz bence eski falcilar farkli isimlerle üye oluyor tekrar ...

ben de düşünmüyorum değil.bu şekilde değil ama yorumlarımıza en azından ulaşabildiklerini düşünüyorum.o yüzden temkinliyim hemen hemen 2 3 falda bir yeni hesap açıyorum sorumu değiştiriyorum.o yüzden açsalarda benim için problem olmuyor ama tellwede yeteneklimsi falcılar olsada gerçek falcı olmadığını düşünüyorum.bazı insanlar var tanıdığım ama uzakta olan bu işi parasız muhabbet esnasında yapan kahveden içini okuyor sorunu zaten biliyor.
geçen bir sorusuz fal attım 10 falcı dolaştı herkes yok enerjim az yok tutmadı enerjim yok soruya yoğunlaşmalıyım böyle enerjim çok gider bakmadı kimse. hafiye gibiyim valla 3 5 kredilikleri geziyorum dişe dokunurları not alıyorum. ihtiyacım olduğunda elimde enerjim tutan falcı listem oluyor galiba çok canım sıkılıyor:d

etmezmeyim canım zaten ocağada bişey kalmadı

Ben tarot atmıştım canım

Ay bide telwe falcilarinin iade etmesi falan. Yok falinda çok nazar var yok enerjim tutmadi diye iade ermeleri....sanki birsey biliyor da ..bilerek dikkat çekmek için yapilan birsey bu.....

binanz abla başlığına ciguliden binnazdan sonra bu gelsin

[video=youtube;jzOxGdOfVwA]http://www.youtube.com/watch?v=jzOxGdOfVwA[/video]

aynen ya öyle bi bayan vardı...muhabbet sırasında kadıncağız fal bakardı soru falan sormazdım.. zaten kendısı en büyük sıkıntını şak diye görürdü...bencede böyle olmalı diye düşünüyorum eee şimdi bana biri problemini yazsa fala ne gerek var mantıklı bişeyler söylemeye çalışırım:) o yüzden geçmişi bilmeyen bir falcı gelecek içinde inandırıcı gelmiyor....

nasıl ulaşırız o bayana

hahaha palamut bi geldin pir geldin kafayı yedin sende valla:)))

ya bi pis adam beni ne hallere düşürdü fal arsızı oldum ya..bugünde neredeyse adama mesaj atıyordum rodosun fethinin 491.yılını kutlar ailenizle sağlıklı mutlu seneler dilerim diye. baktım bayram yok seyran yok özel gün bahanesiyle saçmalayayım dedim de tuttum kendimi

hepimizi o adamlar bu batağa sürükledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…