bir yolun var'da kendi falının sırası nerden görünüyor?İnşallah değer ya.ben kaçgündür bekliyorum hala ilkayda hareket yok
Ben sıradaki fal sayısına baktım artı baktığı toplam fal sayısına ordan kaçıncı sırada oluğumu hesaplıyorum.başka yolu varmı bilemedimbir yolun var'da kendi falının sırası nerden görünüyor?
Hadi ya ilginçmiş.sitenin formatında yokmu böyle bir zorunluluk?normalde diğer sitelerde var ve hep cevaplandı sorularım.bazısı bir fal uzunluğunda cevapladı bazısı çok kısa.ama aldım birşekilde yanıtlarımı.yani benim 5 falımdan birine cevap vermiş
çok kararsız tipler senin burcun ne bilmiyorum ama mesela ben boğayim çok netimdir asla bana göre değillerkızlar ben geldim ne çok sohbet ederdik burda ya hey gidi günler....
astroloji ye sorardımm ama en aktif cevap alabilceğim topic burası da buraya sorim dedim:
terazi erkeklerini nasıl bilirsiniz var mı tanıdıklar deneyimlerinizi alım kızlar
Tek soru hakkımız var zatenbirde iletisim bolumunden yazıp sorabilirsiniz kaçıncı sırada oldugunuzu..Sorulara cevap vermeyecek mi şimdi.ben biryoldab ilkez fal gönderdim
Çok kararsız oluyorlar
çok kararsız tipler senin burcun ne bilmiyorum ama mesela ben boğayim çok netimdir asla bana göre değiller
Aaaa çok teşekkürler.ben o siteye yeni düştüm bilmiyordumTek soru hakkımız var zatenbirde iletisim bolumunden yazıp sorabilirsiniz kaçıncı sırada oldugunuzu..
Ahaha kız nasıl takip ediyorsun o kadar süpersinSorulara cevap vermeyecek mi şimdi.ben biryoldab ilkez fal gönderdim
Hoşgeldin canım.terazi erkeğini bilmem ama kadınını bulduysan al kaçkızlar ben geldim ne çok sohbet ederdik burda ya hey gidi günler....
astroloji ye sorardımm ama en aktif cevap alabilceğim topic burası da buraya sorim dedim:
terazi erkeklerini nasıl bilirsiniz var mı tanıdıklar deneyimlerinizi alım kızlar
Anlamadım canım.baksana 5 fal atmış arkadaş bir falını sadece cevaplamış.takip etsen kaç yazar.benim falımı sağ sağlim yollasında birde cevaplasın birşey istemiyorum.paramızla falcı kovalıyoruz.Ahaha kız nasıl takip ediyorsun o kadar süpersin
Ben teraziyim dünyanın en uyumlu insanlarıyız sadık ve guveniliriz, zaman zaman tembel ve daginigiz ama temiz ve bakimliyiz. rahatına aşırı duskun insanlarız. İnsanların bağlantı kurmakta zorlandığı alakasız kurallarimiz var. Dengesiziz ancak bunu kendi içimizde yaşarız etrafa yansıtmak istemeyiz. Bu zamanlar genelde dünya ile iletişimi keseriz. Bir erkek arkadaşım da olmuştu terazi o da benim gibi aşırı derecede hassasti ancak ben ilginç şekilde mantıklı davranabiliyorum. İliskimizden kolay kolay vaz gecmiyoruz. En yakın arkadaşlarım genel de boğa hatta bir tanesi yeni bir teraziyle evlendi oldukça mutlu. Bir de çevremde çok çok az terazi erkeği benim.
Hoşgeldin canım.terazi erkeğini bilmem ama kadınını bulduysan al kaç
Fazlasıyla adalet duskunuyuz ve bunu her koşulda dile getiririz genellikle objektifiz kendimizi bile elestirebiliriz objektif şekilde. İyi bir dinleyiciyiz empati yapmayı biliriz. Sosyaliz her ortamda dikkat çekeriz ama alakasız konularla düşüncelerle. Sipsevdi degiliz. Ben kıskanç değilim kiskanilmaktan da hoşlanmam. Ama karşı taraf fazla rahat davranmamalı bu konuda.
erkeğinden de kaç 2 kere terazi erkeğine aşık oldum ki kova kadını için en uygun terazi erkeğiymiş biranda ayrılmalarıyla meşhurlar bende bir de sürekli dalıp gitmeleri ne orda ne burda olmaları..eğer 1 gün 1 gündür çok güzel yaşarım zaten daimi bir ilişki istemiyorum dersen teraziler çok uygun ama uzun süreli ilişki yurutene ben denk gelemedimHoşgeldin canım.terazi erkeğini bilmem ama kadınını bulduysan al kaç
Yani baktığı fallardan nasıl takip ediyorsun o kadar anlamında dedim :) aynen ya boşver..Anlamadım canım.baksana 5 fal atmış arkadaş bir falını sadece cevaplamış.takip etsen kaç yazar.benim falımı sağ sağlim yollasında birde cevaplasın birşey istemiyorum.paramızla falcı kovalıyoruz.
Uzun süreli ilişki yürütebilen erkek kaldı mı ülkede anistoncım. Hepsi ıssız adam mübarek, 2 günde sıkılıyorlar.erkeğinden de kaç 2 kere terazi erkeğine aşık oldum ki kova kadını için en uygun terazi erkeğiymiş biranda ayrılmalarıyla meşhurlar bende bir de sürekli dalıp gitmeleri ne orda ne burda olmaları..eğer 1 gün 1 gündür çok güzel yaşarım zaten daimi bir ilişki istemiyorum dersen teraziler çok uygun ama uzun süreli ilişki yurutene ben denk gelemedim
Uzun süreli ilişki yürütebilen erkek kaldı mı ülkede anistoncım. Hepsi ıssız adam mübarek, 2 günde sıkılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?