Binnaz Abla

kızlar ben geldim ne çok sohbet ederdik burda ya hey gidi günler....
astroloji ye sorardımm ama en aktif cevap alabilceğim topic burası da buraya sorim dedim:
terazi erkeklerini nasıl bilirsiniz var mı tanıdıklar deneyimlerinizi alım kızlar

Çok kararsız oluyorlar
çok kararsız tipler senin burcun ne bilmiyorum ama mesela ben boğayim çok netimdir asla bana göre değiller

Ben teraziyim dünyanın en uyumlu insanlarıyız sadık ve guveniliriz, zaman zaman tembel ve daginigiz ama temiz ve bakimliyiz. rahatına aşırı duskun insanlarız. İnsanların bağlantı kurmakta zorlandığı alakasız kurallarimiz var. Dengesiziz ancak bunu kendi içimizde yaşarız etrafa yansıtmak istemeyiz. Bu zamanlar genelde dünya ile iletişimi keseriz. Bir erkek arkadaşım da olmuştu terazi o da benim gibi aşırı derecede hassasti ancak ben ilginç şekilde mantıklı davranabiliyorum. İliskimizden kolay kolay vaz gecmiyoruz. En yakın arkadaşlarım genel de boğa hatta bir tanesi yeni bir teraziyle evlendi oldukça mutlu. Bir de çevremde çok çok az terazi erkeği benim.

Hoşgeldin canım.terazi erkeğini bilmem ama kadınını bulduysan al kaç

Ahaha kız nasıl takip ediyorsun o kadar süpersin
Anlamadım canım.baksana 5 fal atmış arkadaş bir falını sadece cevaplamış.takip etsen kaç yazar.benim falımı sağ sağlim yollasında birde cevaplasın birşey istemiyorum.paramızla falcı kovalıyoruz.

canım çok teşekkür ederim bende anlamaya çalışıyorum ilk kez teraziler tanıdım.. okadar alıngan hassas ama bir okadar da eglence düşkünü yardımseverlik ruhlarında var deilmi yaa böyleler... eğlenceye gezmeye düşkünlüğü yüzünden acaba şıpsevdimi yoksa sadık mı olurlar dıye şüpheye düşmüştüm ama sadık diyorlar...
yaaaaa birde çooook kıskanç deillermi ya

saol canım benim ya özledim en doğru cevapları bu topicten alıyordum heyy gidi günler...

Fazlasıyla adalet duskunuyuz ve bunu her koşulda dile getiririz genellikle objektifiz kendimizi bile elestirebiliriz objektif şekilde. İyi bir dinleyiciyiz empati yapmayı biliriz. Sosyaliz her ortamda dikkat çekeriz ama alakasız konularla düşüncelerle. Sipsevdi degiliz. Ben kıskanç değilim kiskanilmaktan da hoşlanmam. Ama karşı taraf fazla rahat davranmamalı bu konuda.

çooook sosyaller ya sorma ilgiyi çok bekliyorlar bense içe kapanık içten yaşasayan bir akrebim nasıl terazileri çekiyorum anlamış deilim

erkeğinden de kaç 2 kere terazi erkeğine aşık oldum ki kova kadını için en uygun terazi erkeğiymiş biranda ayrılmalarıyla meşhurlar bende bir de sürekli dalıp gitmeleri ne orda ne burda olmaları..eğer 1 gün 1 gündür çok güzel yaşarım zaten daimi bir ilişki istemiyorum dersen teraziler çok uygun ama uzun süreli ilişki yurutene ben denk gelemedim

Yani baktığı fallardan nasıl takip ediyorsun o kadar anlamında dedim :) aynen ya boşver..

Uzun süreli ilişki yürütebilen erkek kaldı mı ülkede anistoncım. Hepsi ıssız adam mübarek, 2 günde sıkılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…