- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Katılıyorum
Evlenmek artık aslanın ağzında yahu
Evlenmeyi geçtim kaşı gözü oynamayan edebiyle duran adam yok
Var bence be cherry. Var da biz kadinlar olarak onlara asik olamiyoruz. Onlari gormuyoruz desem yeridir.
Valla baldan yine 10 numaralık tespit yapmışsın
Evet vardı ama benim gözüm görmedi
Aynı çocuk hala hisleri varmış benim hala bir hissiyatım yok
Nerde it çakal var onu buluyoruz
Kiz al benden de o kadar. Daha sabah yasadim. Adam 1,5 yildir pesimde vallahi donup bakasim yok. Neden ben de it cakal seviyorum. Benim asik olmam icin, adam surum surum surundurcek beni. Ee simdi bize de bisey mustehak da neyse..
kız neleri bildi nakta çıktı mı hiç bari:)Baldi tellweden nakta ya baktır kanka süper bakıyor
kız neleri bildi nakta çıktı mı hiç bari:)
Baldi tellweden nakta ya baktır kanka süper bakıyor
erkeğinden de kaç 2 kere terazi erkeğine aşık oldum ki kova kadını için en uygun terazi erkeğiymiş biranda ayrılmalarıyla meşhurlar bende bir de sürekli dalıp gitmeleri ne orda ne burda olmaları..eğer 1 gün 1 gündür çok güzel yaşarım zaten daimi bir ilişki istemiyorum dersen teraziler çok uygun ama uzun süreli ilişki yurutene ben denk gelemedim
Uzun süreli ilişki yürütebilen erkek kaldı mı ülkede anistoncım. Hepsi ıssız adam mübarek, 2 günde sıkılıyorlar.
Bana da çok kötüydü nakta. Çok negatif bir elektriği var bence.Tespitlerinin yarısı yanlıştı. Birde bana iş ortamından birileriyle görüş dedi. Kadınlarla çalışıyorum ben yahu.Bu yaştan sonra tercihlerimi mi değiştireyim :) Neyse 8. Haziran'da eski birinden haber alacakmışım.Dediği çıkarsa yazarım.Tellwe başlığında reklamı yapıldı ayrıca. Bu bile itici olmasına yetti.Nakta mi yok artık ben hiç begenedim.karater analizinden tutunda,boşanmış biriyle evlenecek misim..Ayrıca kardi tarafi da yerden yere vuruyor.hiç bana tutmadı. Size tutturan ne mutlu.
Bana da çok kötüydü nakta. Çok negatif bir elektriği var bence.Tespitlerinin yarısı yanlıştı. Birde bana iş ortamından birileriyle görüş dedi. Kadınlarla çalışıyorum ben yahu.Bu yaştan sonra tercihlerimi mi değiştireyim :) Neyse 8. Haziran'da eski birinden haber alacakmışım.Dediği çıkarsa yazarım.Tellwe başlığında reklamı yapıldı ayrıca. Bu bile itici olmasına yetti.
Canım bende kamu sektörü yazıyor mesleğim bölümünde herhalde ondan dolayı işten birini bul dedi. Ama tutarlı olsaydı karma bir kurumda çalışmadığımı ve bunun imkansız olduğunu görürdü.bana sırf karttan çıktı diye adama aceleci dediki onun kadar agar insan yoktur siz düşünün artık....
Ayyy aman uzak hiç tutmadı, maneviyati yüksek 5 vakit namazında inançlı bir adamı yaptı her gece başka tenlerde..yerden yere vurdu karakter analizi de hiç uymadığı yani .sastim kaldım bu felaket tellali kadına iyi yorum yapanlara. .olumsuz açığım ama bu kadar değil gerçeklerbana sırf karttan çıktı diye adama aceleci dediki onun kadar agar insan yoktur siz düşünün artık....
Yavrum konuş bizim beğenmediğimizi sen beğenebilirsin tabi :) Herkese uyan farklı falcı olabilir. Bende Nehiri beğeniyorum ama hiç beğenmeyeni de var. Bize uymamıştır ama sana tutturur.valla nakta hakkında konuşmaya korkuyorum şu an kızlar:)
Yavrum konuş bizim beğenmediğimizi sen beğenebilirsin tabi :) Herkese uyan farklı falcı olabilir. Bende Nehiri beğeniyorum ama hiç beğenmeyeni de var. Bize uymamıştır ama sana tutturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?