Binnaz Abla

Yavrum konuş bizim beğenmediğimizi sen beğenebilirsin tabi :) Herkese uyan farklı falcı olabilir. Bende Nehiri beğeniyorum ama hiç beğenmeyeni de var. Bize uymamıştır ama sana tutturur.
Nehirin öngoruleri gerceklesti mi tamami sende yoksa bir kismi mi?

Şu ana kadar sanırım 4 defa baktırdım süreç hep dediği gibi oldu ama sonuca daha var. Birçok şeyi yaşadım söylediği.Sonucu ise Allah bilir.
Bana da bir kac birseyi bildi surec de ama sonuc cikmadi gibi duruyor yani sonuca baglanmadi

Uzun süreli ilişki yürütebilen erkek kaldı mı ülkede anistoncım. Hepsi ıssız adam mübarek, 2 günde sıkılıyorlar.
aahahhah aynen o film çıkana kadar bir küfürle anılıyorlardı.sağolsun film çıkınca kendilerine ''cool hastalık'' bulmuş oldular.Şey ya ben ıssız adamım aslında çok harika bir insanım sevince deli severim ama işte 'bağlanamıyorum'

Kızlarrr katinadan anlayan var mı? Benim acayıp kartlarım geldi ama yorumcu kendi açılım açmış benimkini hiç değerlendirmemiş şansıma yaaa. bende çok merak ediyorum şimdi sadece bi üzerinden baksa biri

başkasına atacaklen yanlışıkla sennerdesin diye birine fal attım, tellwede. burda konuşulduğuna hiç denk gelmedim ama yine de düşünen olursa diye yazayım, çok kötü bir faldı. değmez

ay ben de baktırmadım ama oy kullanmayı zorunlu tutmasından irrite oldum. yine de 1 ay sonra hala bu kadar konuşuluyorsa, "çıktı" haberleri alırsam baktırırım diye düşünüyorum

Valla yok kankacım ben toprak-ateş seyrediyorum genelde hava civayla işim olmaz

canım hoşgeldin gerçekten eski defteri kapatmış olmana çok sevindim:) evet teraziyim doğru hatırlıyorsun. ben yazıcam sana özelden

selam kızlar telweeden mobil ödeme yoluyla geysuya fal baktırırım diye aldım yaklasık 4 gün bekleterek fotoğrafların yetersiz diye iade etmiş falımı, 2. kez yine attım düzelterek hala yetersiz bulmuş kahve tabagımı cekmediğim için iade etmiş ya ne alakası var ki hane içi durumumu merak etmiyorum belki de sezgiye herkese kaç kere tabaksız fal atmıslığım vardır 5 gündür iade olacak fal icin beklemişim hayatta bir daha atmam dalga geciyor heralde

Başka varmı öneriniz telwe de yeşil cingene dısında

Nakta ve chitra var son günlerde konuşulan telwe topigine bir bak karar senin tabi yinede

naktayı okudum herkese fal baktırdıktan sonra inanılmaz bir ağırlık çökmüş korktum acıkcası yorumlardan ama diğerini deneyebilirim
Ben naktayi denemedim ama çok konuşuldu burda memnun olan var memnun olmayanda chitraya baktirdim genel olarak iyiydi henüz bir öngörüsü yaşamadım daha zamanı var karar sizin tabi yinede

Ben naktayi denemedim ama çok konuşuldu burda memnun olan var memnun olmayanda chitraya baktirdim genel olarak iyiydi henüz bir öngörüsü yaşamadım daha zamanı var karar sizin tabi yinede
telwedeki falcılar ve yönetim buradaki baslıkları okuyorlar sanırım sürekli krediler artıyor yetmiyor suan benim naktaya baktırmaya ama siz de beğenmişssiniz diğer dediğiniz isime göndericem öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…