Nehirin öngoruleri gerceklesti mi tamami sende yoksa bir kismi mi?Yavrum konuş bizim beğenmediğimizi sen beğenebilirsin tabi :) Herkese uyan farklı falcı olabilir. Bende Nehiri beğeniyorum ama hiç beğenmeyeni de var. Bize uymamıştır ama sana tutturur.
Şu ana kadar sanırım 4 defa baktırdım süreç hep dediği gibi oldu ama sonuca daha var. Birçok şeyi yaşadım söylediği.Sonucu ise Allah bilir.Nehirin öngoruleri gerceklesti mi tamami sende yoksa bir kismi mi?
Bana da bir kac birseyi bildi surec de ama sonuc cikmadi gibi duruyor yani sonuca baglanmadiŞu ana kadar sanırım 4 defa baktırdım süreç hep dediği gibi oldu ama sonuca daha var. Birçok şeyi yaşadım söylediği.Sonucu ise Allah bilir.
aahahhah aynen o film çıkana kadar bir küfürle anılıyorlardı.sağolsun film çıkınca kendilerine ''cool hastalık'' bulmuş oldular.Şey ya ben ıssız adamım aslında çok harika bir insanım sevince deli severim ama işte 'bağlanamıyorum'Uzun süreli ilişki yürütebilen erkek kaldı mı ülkede anistoncım. Hepsi ıssız adam mübarek, 2 günde sıkılıyorlar.
ay ben de baktırmadım ama oy kullanmayı zorunlu tutmasından irrite oldum. yine de 1 ay sonra hala bu kadar konuşuluyorsa, "çıktı" haberleri alırsam baktırırım diye düşünüyorumBana da çok kötüydü nakta. Çok negatif bir elektriği var bence.Tespitlerinin yarısı yanlıştı. Birde bana iş ortamından birileriyle görüş dedi. Kadınlarla çalışıyorum ben yahu.Bu yaştan sonra tercihlerimi mi değiştireyim :) Neyse 8. Haziran'da eski birinden haber alacakmışım.Dediği çıkarsa yazarım.Tellwe başlığında reklamı yapıldı ayrıca. Bu bile itici olmasına yetti.
MissCherryBlossom kızz şekerim varmı hiç terazi tanıdığın erkek nasıl bilirsiniz
Mavikurdele10 hayatım naber ne çok sohbet ederdik dimi yahu sen terazimiydin bakmştık ya hani senin illaki terazi çıktıgın erkek olmuştur nasıl bilirsin onları şekerim
Valla yok kankacım ben toprak-ateş seyrediyorum genelde hava civayla işim olmaz
MissCherryBlossom kızz şekerim varmı hiç terazi tanıdığın erkek nasıl bilirsiniz
Mavikurdele10 hayatım naber ne çok sohbet ederdik dimi yahu sen terazimiydin bakmştık ya hani senin illaki terazi çıktıgın erkek olmuştur nasıl bilirsin onları şekerim
Nakta ve chitra var son günlerde konuşulan telwe topigine bir bak karar senin tabi yinedeselam kızlar telweeden mobil ödeme yoluyla geysuya fal baktırırım diye aldım yaklasık 4 gün bekleterek fotoğrafların yetersiz diye iade etmiş falımı, 2. kez yine attım düzelterek hala yetersiz bulmuş kahve tabagımı cekmediğim için iade etmiş ya ne alakası var ki hane içi durumumu merak etmiyorum belki de sezgiye herkese kaç kere tabaksız fal atmıslığım vardır 5 gündür iade olacak fal icin beklemişim hayatta bir daha atmam dalga geciyor heralde
Başka varmı öneriniz telwe de yeşil cingene dısında
naktayı okudum herkese fal baktırdıktan sonra inanılmaz bir ağırlık çökmüş korktum acıkcası yorumlardan ama diğerini deneyebilirimNakta ve chitra var son günlerde konuşulan telwe topigine bir bak karar senin tabi yinede
Ben naktayi denemedim ama çok konuşuldu burda memnun olan var memnun olmayanda chitraya baktirdim genel olarak iyiydi henüz bir öngörüsü yaşamadım daha zamanı var karar sizin tabi yinedenaktayı okudum herkese fal baktırdıktan sonra inanılmaz bir ağırlık çökmüş korktum acıkcası yorumlardan ama diğerini deneyebilirim
telwedeki falcılar ve yönetim buradaki baslıkları okuyorlar sanırım sürekli krediler artıyor yetmiyor suan benim naktaya baktırmaya ama siz de beğenmişssiniz diğer dediğiniz isime göndericem öğlenBen naktayi denemedim ama çok konuşuldu burda memnun olan var memnun olmayanda chitraya baktirdim genel olarak iyiydi henüz bir öngörüsü yaşamadım daha zamanı var karar sizin tabi yinede
yok dellendim artık bidaha ona fal atmam chiatraya attım kahve falı bakalım ne olacak :)Geysuya tarot atin O onceinawhile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?