Binnaz Abla

Basirly uygulamasini indirdim. Sirf can cok ovuldu diye. Can mevcut degil diyir gonderemedim. Almis oldugum krediyi Gaus (ask). Eftelya ve Nermin olarak (tarot) bitirdim. Cevaplar gelince yazarim. Bunlarin hepsi defalarca zaten denenmistir eminim. Bakalim bende ne olacak...

Orda sadece cani tavsiye ederim. Hele gaus cok kötüü..

Gaus evliligim duzelecek mi soruma olabilir tabi neden olmasin yeterli gayret ve sabri gosterirseniz demis. Yolumu aydinlatti resmen!!!! Zaten 1 kredi kaldi. Diger ikisi de cevaplasin silerim uygulamayi.

Bana da durmadan dua önermis. Bende o dualari biliyorum. Onun icin okdr krediYe gerek yok.

Bana da durmadan dua önermis. Bende o dualari biliyorum. Onun icin okdr krediYe gerek yok.
Evet aynen bana da nazar cok kotu var sizde demis dua onermis. Ama dedigin gibi eger dua okuyan biriysem zaten okurum. Okumayan biriysem de bosuna soyluyor... Neyse yapacak birsey yok denemis oldum...

Klzlar yesil cingene anlik durumlarda nasil sizce gelecegi zaten gectim de. Durum tespitlerinde falan nasil? Benim herseyimi karsi tarafln herseyini bildi diyen varml yoksa soruylaml yola clklyor?

canım hoşgeldin gerçekten eski defteri kapatmış olmana çok sevindim:) evet teraziyim doğru hatırlıyorsun. ben yazıcam sana özelden

evet sen bana okadar diyodun ya tatlım:)
bekliyorum bebeğim mesajını yenisini ba tutturabileyim hayatım yaaaa:=)

chitra ya fal baktırdım enerji meselesi sanırım tamamen yazdığım soru üzerinden gitmiş benim unutamadığım adamı suan ilişkisi var ciddi değil gibiler yazdım aksine cok ciddiler evliliğe gidicek yol var demiş, cok sadık biri değil senleyken de böyleymiş bağlanma sorunları var demiş ama alakası yok, suan konıstugum biri var kendisi hic güvenilir değil onun icin hayır cok güvenilir sadık demiş hemen aramızı yapmıs cocukla suan konusmıyoruz bile :) beğenmedim

Ben de onlara baktırmıştım. Can ve Cem iyidir. Ah bir de Alex vardı ki... Şimdi o yok ama dönecekmiş. Bekliyoruz bakalım...

Gerçekten enerji işi sanırım ben altı ay öncesi atmışım geysuya an geçmiş gelecek kişi analizi hiç bir şey yoktu oysa burda çok iyi diyenler olmuştu en azından anda
evet sanırım gercekten öyle mesela sezginin anlık tespitleri ve söyledikleri hep cıkar bende uzak geçmişte pek tutmaz ancak chiatra resmen yazdıklarımdan yola cıkmış uydurmus da uydurmus, ilşkim varken de zaten sadık değilmis falan halbuki adamın en hassas olduğu nokta sadık olmak gercekten de öyle bir insandı.. kredime üzüldüm valla..

Bende üzüldüm ben önermişti size kötü hissettim kendimi

Geysu bende de hayal kirikligi olmustu. Olumlu faldi ama anla ilgili birsey tutmayinca gelecege dair inanasim gelmemisti zaten
Gerçekten enerji işi sanırım ben altı ay öncesi atmışım geysuya an geçmiş gelecek kişi analizi hiç bir şey yoktu oysa burda çok iyi diyenler olmuştu en azından anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…