geysu guzel bakar da o yuzden demiştim :) tarot bzn en iyisi resim derdi yokyok dellendim artık bidaha ona fal atmam chiatraya attım kahve falı bakalım ne olacak :)
geysu guzel bakar da o yuzden demiştim :) tarot bzn en iyisi resim derdi yok
Basirly uygulamasini indirdim. Sirf can cok ovuldu diye. Can mevcut degil diyir gonderemedim. Almis oldugum krediyi Gaus (ask). Eftelya ve Nermin olarak (tarot) bitirdim. Cevaplar gelince yazarim. Bunlarin hepsi defalarca zaten denenmistir eminim. Bakalim bende ne olacak...
Gaus evliligim duzelecek mi soruma olabilir tabi neden olmasin yeterli gayret ve sabri gosterirseniz demis. Yolumu aydinlatti resmen!!!! Saka gibi!! Zaten 1 kredi kaldi. Diger ikisi de cevaplasin silerim uygulamayi.Orda sadece cani tavsiye ederim. Hele gaus cok kötüü..
Gaus evliligim duzelecek mi soruma olabilir tabi neden olmasin yeterli gayret ve sabri gosterirseniz demis. Yolumu aydinlatti resmen!!!! Zaten 1 kredi kaldi. Diger ikisi de cevaplasin silerim uygulamayi.
Evet aynen bana da nazar cok kotu var sizde demis dua onermis. Ama dedigin gibi eger dua okuyan biriysem zaten okurum. Okumayan biriysem de bosuna soyluyor... Neyse yapacak birsey yok denemis oldum...Bana da durmadan dua önermis. Bende o dualari biliyorum. Onun icin okdr krediYe gerek yok.
canım hoşgeldin gerçekten eski defteri kapatmış olmana çok sevindim:) evet teraziyim doğru hatırlıyorsun. ben yazıcam sana özelden
evet..rötarlı olarak cıkanlar olmustuGeysunun dedigi cikti mi sende?
Ben de onlara baktırmıştım. Can ve Cem iyidir. Ah bir de Alex vardı ki... Şimdi o yok ama dönecekmiş. Bekliyoruz bakalım...Basirly uygulamasini indirdim. Sirf can cok ovuldu diye. Can mevcut degil diyir gonderemedim. Almis oldugum krediyi Gaus (ask). Eftelya ve Nermin olarak (tarot) bitirdim. Cevaplar gelince yazarim. Bunlarin hepsi defalarca zaten denenmistir eminim. Bakalim bende ne olacak...
Ben de onlara baktırmıştım. Can ve Cem iyidir. Ah bir de Alex vardı ki... Şimdi o yok ama dönecekmiş. Bekliyoruz bakalım...
Bence her insanın tuh ikizinin olduğu gibi, her insanın da enerjisinin uyduğu bir falcı var. İşte onu bulmak mesele...Cem ve alexi begenmedim.. tozpembe bi faldi
evet sanırım gercekten öyle mesela sezginin anlık tespitleri ve söyledikleri hep cıkar bende uzak geçmişte pek tutmaz ancak chiatra resmen yazdıklarımdan yola cıkmış uydurmus da uydurmus, ilşkim varken de zaten sadık değilmis falan halbuki adamın en hassas olduğu nokta sadık olmak gercekten de öyle bir insandı.. kredime üzüldüm valla..Gerçekten enerji işi sanırım ben altı ay öncesi atmışım geysuya an geçmiş gelecek kişi analizi hiç bir şey yoktu oysa burda çok iyi diyenler olmuştu en azından anda
Bende üzüldüm ben önermişti size kötü hissettim kendimievet sanırım gercekten öyle mesela sezginin anlık tespitleri ve söyledikleri hep cıkar bende uzak geçmişte pek tutmaz ancak chiatra resmen yazdıklarımdan yola cıkmış uydurmus da uydurmus, ilşkim varken de zaten sadık değilmis falan halbuki adamın en hassas olduğu nokta sadık olmak gercekten de öyle bir insandı.. kredime üzüldüm valla..
olur mı öyle sey fal tamamen enerji meselesi size asırı iyi bilen falcı baska birine deli saçması seyler söyleyebilir öyle düşünmemek lazım cok normal bunlarBende üzüldüm ben önermişti size kötü hissettim kendimi
Gerçekten enerji işi sanırım ben altı ay öncesi atmışım geysuya an geçmiş gelecek kişi analizi hiç bir şey yoktu oysa burda çok iyi diyenler olmuştu en azından anda
Can da Cem de mevcut degil yaziyordu. Siraya bile sokmadi beniBen de onlara baktırmıştım. Can ve Cem iyidir. Ah bir de Alex vardı ki... Şimdi o yok ama dönecekmiş. Bekliyoruz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?