Aynen öyle canım. Falcının başarısı dediğimiz şey de aslında ne kadar fazla kişinin enerjisini yakalayabildiği oluyor sanırım..olur mı öyle sey fal tamamen enerji meselesi size asırı iyi bilen falcı baska birine deli saçması seyler söyleyebilir öyle düşünmemek lazım cok normal bunlar
Bence Cem'i boşverin... Can'a da 2 den fazla atınca saçmalıyor...Can da Cem de mevcut degil yaziyordu. Siraya bile sokmadi benisans...
O falciyi bulup ayda 1 den fazla da gondermemek lazim :)Bence her insanın tuh ikizinin olduğu gibi, her insanın da enerjisinin uyduğu bir falcı var. İşte onu bulmak mesele...
Geysuya yazmıştım çıkmadı diye aynı şekilde ecem 23 te bir cümlesi dahi tutmadieski fallarımı da okudum bu arada geysu ecem23 fama ve ilkay bunların hiçbiri bana cıkmamıs uzaktan yakından bile bilememişler. hatta geysu adamla bizi direkt evlilik yoluna sokmus resmen pembeci davranmıs halbuki normalde böyle biri değildir.
yine de içimde kalmasın baktırayım dedim :) geysu ve chiatra enerjimin tutmadıklarından eminim ama belki tarotu şaşırtır geysunun.. binnazda kredi hediyem var ama oradan da bana hiç tutturan olmamıştı.Geysuya yazmıştım çıkmadı diye aynı şekilde ecem 23 te bir cümlesi dahi tutmadi
Bana iki konu için dediği çıkmadı. Asla olmaz dediği şey oldu. Olacak dediği şeyde olmadı.Akrepgoz e 2. Kez atmistim 2 gun once. Dun yanit gelmis. Ilki daha detayli ve uzundu. Ikinci olunca ozenli bakmiyor bence. Ilki su faliydi ikincisi duru goru.
Bana iki konu için dediği çıkmadı. Asla olmaz dediği şey oldu. Olacak dediği şeyde olmadı.
Hüma'yı ben de sevmem cnm ama burada övenlere hakkımı helal etmiyorum demek ağır olur. Geçen ben rojda duru'yu övdüm ki yemin ederim çıkan kısımları oldu. İki arkadaşıma aynı falı atmış. Bende nasıl tuttu anlamadım. Bazen öven insanlar gerçekten memnun oldukları için övüyorlar. Reklamcı tayfalar dışındakiler tabiki.Kızlar size bir haberim var.burda aylarca birçok falcıyı eleştirdim durdum.geysuyu birtek anda ve geçmişte beğenmiştim ve sonuç kısmının patladığını söylemiştim.lakin sonuç kısmınında çoğunluğu tuttu an itibariyle.tek ufak bir kısım kaldı oda tutarsa on numara olacak.geysu cidden fena bir yorumcu değil.sevdim ben bu kadını.fal işi enerji işi gerçi.ben yüzlerce fal baktırdım durdum.hatta geçen fallarım çıkmamasından şikayet etmiştim.sanırım benim enerjim geysuyla kesişti.ama bu sizinde böyle olacağı anlamına gelmez.benim gibi saf saf her okuduğunuz güzel yoruma aldanıp sakın fal atmayın.geçmiş ve gelecek yorumları analiz ederek fal yollayın.sonuçta para kolay kazanılmıyor.Hümayı zamanında övdülerde neoldu? 22 falım patladı.hakkımı helal etmiyorum o toz konduramayanlara.
Kisa ve oz yazmisti bana anda iyiydi. Gelecek vadesi var (ekim) Ama aman ha canliya cagirirsa gitme oyle bir huyu var sanirim. Inanilmaz cok cabuk kredi yiyor canli fal.Byzmelek tellwe nin dediklerini yasayan varmi? Ve ayrica anda da nasil??
Bir iki översin canım ama gelen kötü yorumlara kulak verirsin.benim olay bunun dışındaydı.sadece ben değil birkaç arkadaş burda Hümayı eleştirmeye çekinir olmuştuk.çünkü Hüma fanatikleri gözü kapalı Hüma deyip durdular.Hüma'yı ben de sevmem cnm ama burada övenlere hakkımı helal etmiyorum demek ağır olur. Geçen ben rojda duru'yu övdüm ki yemin ederim çıkan kısımları oldu. İki arkadaşıma aynı falı atmış. Bende nasıl tuttu anlamadım. Bazen öven insanlar gerçekten memnun oldukları için övüyorlar. Reklamcı tayfalar dışındakiler tabiki.
Soylediklerine katiliyorum. Ben de oyle dusunuyorum su anda. Ama ben fal baktirmaya baslayali cok olmadi. Degil online yuzyuze baktirdigim falci sayisi son 1 aya kadar sadece 5 dir 6 dir en fazla hayatim boyunca. Ama son bir iki ayda burada cok baktirdim. Ve ani veya birkac detayi bilen her falcida cok heyecan duydum. Ilk cherrycoco bildi diye cok sevindim sonra baskasi sonra bir tane daha. Ayni vadeler verildikce sevindim falan filan. Soylemeye calistigim sey aslinda su, heyecanimiza yenilip aldigimiz fal iyi diye paylasip atesli tavsiye edebiliyoruz. Kendi adima en azindan boyle yaptigim cok oldu belki biraz daha sakin kalmaliydim yorumlarda. Onu da kendi acemiligime veriyorum. Eminim baskalari da ayni sekilde iclerinde hicbir kotu niyet olmaksizin ayni hatalara heyecanlara kapilmislardir. Simdi mesela kriterlerim biraz daha yuksek ilk basladigim gune kiyasla:)Bir iki översin canım ama gelen kötü yorumlara kulak verirsin.benim olay bunun dışındaydı.sadece ben değil birkaç arkadaş burda Hümayı eleştirmeye çekinir olmuştuk.çünkü Hüma fanatikleri gözü kapalı Hüma deyip durdular.
Aslında burda bir falcıyı koşulsuz övmeyi doğru bulmuyorum.herxaman bir esneklik payı bırakılmalı.emin olmadan bir yorumcu süperdir iyidir diyemiyorum.vijdanım elvermiyor..önce ben kapısını birkaç kere çalacam param gidecek sonra insanlara vesile olacam.kul hakkı sonuçta.öyle ya da böyle.
Karsi tarafin his ve dusunceleri konusunda iyi mi sence?Kisa ve oz yazmisti bana anda iyiydi. Gelecek vadesi var (ekim) Ama aman ha canliya cagirirsa gitme oyle bir huyu var sanirim. Inanilmaz cok cabuk kredi yiyor canli fal.
Karsi tarafin hisleriyle ilgili evet dogru idi ama toplam 3 cumle var yok zaten karsi tarafa dair. Fali oyle uzun ve detayli degil. Ama sallama hicbirsey gelmedi diyebilirim. Sanki hisli biri.Karsi tarafin his ve dusunceleri konusunda iyi mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?