Binnaz Abla

hahhahahahhahaha

kızlar utemi beğeniyomusunuz nasıl?
baktıranlardan dedikleri çıkan varmı?
ben baktırdım durum analizi çok iyiydi sanki.. Gerçi telvede uzun zamandır iyi tutturdum gibi ama maalesef verilen süreleri bekleyemediğim için portakal iyidi. Herkes gibi bendede madam salu iyiydi. nefertitide istediğim detaylara inebildik:)
altıncıboyut biraz saçmalamış ama sorduğum soruya verdiği cevaplarla çok güzel durumu toparlamış:) medyum hiperide durum analizi ve tespitleri ile günü kurtardık.nosferatu için daha öncede söylemitim denenebilir sesli bakıyo konuşması sizi bayıltabilir ama oda fena değildi.

Selaaammm :))) Oncelikle sevincime ortak olan herkese yurekten tesekkurlerr :)) dilerim en kisa zamanda siz de kavusun isteklerinize canlarim benimm..

Gelelim zamani tutturan kisilere :)
Tabii ki Nesibem, Rezzan Ablam ve Mertcigim :)) (Onlari sevdigimden ya da korudugumdan demiyorum, gercekten bildiler)

Digerleri ise

Binnaz Ablada zamani tutturan tek isim, Cagan Ariman.. 4 kez baktirdim, farkli zamanlar vermisti hepsinde de, digerleri tutmadi ama en son verdigi zaman tuttu..

Tellwede ise

Esesin
sarayli hanim
ikamet
efsunlar
eslina abla
medyum hiper

Bunlardan baska baktirdigim hickimse zamani tutturamadi.. Ya uzun zaman verdiler ya da verdikleri zaman gecti..
Sonucu cogu bildi zaten ama bence onemli olan zamani tutturmakti..

Vee bosanacaksiniz diyen 4 isim var..
Acelya, Ezgi Sezen, depiedra ve Esince... Burdan onlara sesleniyorum: COK FENA YANİLDİNİZZ :)))
Acelya'ya ozel bir de mesajim var burdan soylemek istedigim: Her gordugun ruyaya inanmamani tavsiye ederim sana :))

Cherry m hic merak etme soyledim zaten onun yuzunden harcadigim parayi, hepsini de alacagim ondan gorsun gununu :))

beyza tekrar çooook sevindim..dahada güzel gider evliliğiniz inşallaah fallar bizede çıkar

Allah birdaha böyle imtihan etmesin insallah. Bence dualarinida bırakma yatip kalkıp sukretsen az :) mutluluklarr

Fallarinin cikmasina cok sevindim canim.. Rezzan abla nesibe mert hepsine baktirdim tellweden bazi isimler vermissin vasat diyebilcegim isimler hatta begenmediklerimde vardi sasirdim.. Cagan ariman i dusunurum bir tek ama sanirim.enerjin onlarla tuttu hadi bakalim diyorum mutlulugun daim olsun

Beyza aplamız bence senin durumun kolay tutturulabilecek bir durum. Tellwe dekilerin günahlarını almak istemem, ikamet ve efsunları bilmiyorum ama geriye kalanların sallayıp tutturduğuna eminim. Boşanacak hali yok ya, barışırlar diyip sallamışlardır, bence Çağan Arıman da öyle. Her baktırdığımda 2 ay sonrasını veriyor, tutmayınca 2 ay daha gidiyor.2 ay gide gide sona ulaşmışsın işte Hele o Eslinaabla ölümüne sallıyor, duvarı resmen komedi. Ne anı ne geleceği ne de başka bir şeyi biliyor.

Açelya Hanımın bana dedikleri de çıkmadı. Esince'nin dedikleri de çıkmadı.

acelya zaten otur sifir hicbirseyi tutmadi negatif ruh

marple ruhaniye baktırdıktan sonra yazmıştım sana ara ara mesajlarımda da yazdım okudun değil mi düşüncelerimi merak ediyordun.

bir de kızlar ikamet ve efsunlar diyorsunuz nasıllardır atılır mı atsam mı

tatlim bu ara cok takip edemedim..hangi konu ile ilgili ozellikle soyledigin?

ahevet hayatim ( begenmedin demek ..ne demis kendisi??

aslında uzun bir faldı.ama kendini benim karakterimi ve karşı tarafın genel karakterni tarif edip burç gibi kısımları çıkarttığımız zaman geriye evet uyumlusunuz barışacaksınız kadar bi alan kalıyor:)

cogu laf salatasi yani

Arkadaslar bu konuda iddialiyim.isteyen benimle iletisime gecebilir.Henuz bu sayfada yeniyim tabiki.Ancak uzun sure onemli kisilerden dersler aldim.ve tarot cok ozeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…