Binnaz Abla

Sezgi binnaz da mi

Kızlar iyi geceler binnazda efsun aksoyu nasıl bilirsiniz son 20 tl var pembeci mi ?Çıkanı var mı?

Fal alemde Naira suman a baktiran var mı? ben böyle fal görmedim geçmiş an ve kelimeler yaşananlarla birebir, gelecekte tutan var mi?

Tam 3 falım var malesef tarihler tutmadı olaylar farklı gelişti vs
O zaman bende umutlanmayayym gecmisteki kisinin tam bor dengesiz oldugunu bildi dusundugum kisi icin gondermistim fali eskisinden de bahsetti eskiyi bildi gelecek ama kabul etme dedi tarih verdi ama sizin duruma gore benimki de patlar gibi duruyor

O zaman bende umutlanmayayym gecmisteki kisinin tam bor dengesiz oldugunu bildi dusundugum kisi icin gondermistim fali eskisinden de bahsetti eskiyi bildi gelecek ama kabul etme dedi tarih verdi ama sizin duruma gore benimki de patlar gibi duruyor

az önce yakaladım ucundan yakalamış bazı şeyleri ama yok yani olmamış ben de eskiyi sormamıştım onu söyledi tarih verdi ah keşke çıksaydı isterdim.

O zaman fallar biraz ayni gibi duruyor desene ne yapalim saglik olsun

son falı başka birisi üzerineydi o kadar mı alakasız dedim hani o an heyecandan umutlandım ama zaman geçip okuyunca hayır daha iyileri var fal olarak dedim bir de cidden her falında su falına gel demiş bu çok iyi niyetli bir davranış gibi gözükmüyor ama sen moralini bozma bana tutmaz sana tutar hiç belli olmaz enerjiniz iyi uymuştur

insallh canim ya hepimiz icin iyi seyler olur umarim.
Efsun aksoyun su fali var mi ki binnaz da canim ben sadece kahve ve tarot falini gordum

insallh canim ya hepimiz icin iyi seyler olur umarim.
Efsun aksoyun su fali var mi ki binnaz da canim ben sadece kahve ve tarot falini gordum

ben niye byzmelek adına konuşuyoruz sandım yahu:) şimdi gördüm yukarda ismi geçmiş ben sana yazmışım cevap yanlış olmuş o yüzden sen dediğim herşeyi unut olur mu :) bir de canlı fala çağırmış falan sinirlendim okuyunca efsunda hiç tecrübem yok aman allahım ne şapşalım:)

:) :)

byzmelek tellwe beni şoka soktu. hayatımın özetini geçmiş resmen.gelecek tutarmı bilmem ama anda inanılmaz..
tek şikayetim 20 tl ye biraz fazla kısa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…