- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
selam kızlar geysuya tarot baktırdım şimdi kadına bosuna ayar olmuşum söyle söyleyeyim falına inanamadım.. ağzım açık kaldı beni sanki yakından tanıyan biri gibi ne var ne yok anlık durum herşeyi ne var ne yoksa saymış eski sevgilimi geçtim suanda konustugum biri var ona karsı dile getirmediğim cekincelerime kadar söylemiş tüylerim diken diken oldu..
asıl işin ilginc tarafı sezgiyle birebir olarak söylediklerinin benzer olması sezgiye 1,5 ay önce özelden baktırmıştım.. İki falda hemen hemen birbirini tamamlar ölçüde
evet canım ama özel maille de bakıyorSezgi binnaz da mi
efsun eskilerden değilmi binmazda yanlıs mı haırlıyorum? eğer oysa ona iyi diyorlar okumustum buralarda ama kimsenin vebaline girmek istememKızlar iyi geceler binnazda efsun aksoyu nasıl bilirsiniz son 20 tl var pembeci mi ?Çıkanı var mı?
bende adını duydum burda ama yorumları unutmuştum pembeci mi acabaefsun eskilerden değilmi binmazda yanlıs mı haırlıyorum? eğer oysa ona iyi diyorlar okumustum buralarda ama kimsenin vebaline girmek istemem
Anda iyi gibi gelmişti ama gelecek öngörüleri tutmadı falı çıkmadı yani canım.Kızlar iyi geceler binnazda efsun aksoyu nasıl bilirsiniz son 20 tl var pembeci mi ?Çıkanı var mı?
Geleceği tutturan bi falcı henüz görmedim zaten:))Anda iyi gibi gelmişti ama gelecek öngörüleri tutmadı falı çıkmadı yani canım.
Tarih vermismiydi canim yani tarihi gectimi ben de baktrmstim gecenlerde o yuzden soruyorumAnda iyi gibi gelmişti ama gelecek öngörüleri tutmadı falı çıkmadı yani canım.
Tarih vermismiydi canim yani tarihi gectimi ben de baktrmstim gecenlerde o yuzden soruyorum
O zaman bende umutlanmayayym gecmisteki kisinin tam bor dengesiz oldugunu bildi dusundugum kisi icin gondermistim fali eskisinden de bahsetti eskiyi bildi gelecek ama kabul etme dedi tarih verdi ama sizin duruma gore benimki de patlar gibi duruyorTam 3 falım var malesef tarihler tutmadı olaylar farklı gelişti vs
O zaman bende umutlanmayayym gecmisteki kisinin tam bor dengesiz oldugunu bildi dusundugum kisi icin gondermistim fali eskisinden de bahsetti eskiyi bildi gelecek ama kabul etme dedi tarih verdi ama sizin duruma gore benimki de patlar gibi duruyor
O zaman fallar biraz ayni gibi duruyor deseneaz önce yakaladım ucundan yakalamış bazı şeyleri ama yok yani olmamış ben de eskiyi sormamıştım onu söyledi tarih verdi ah keşke çıksaydı isterdim.
O zaman fallar biraz ayni gibi duruyor desenene yapalim saglik olsun
insallh canim ya hepimiz icin iyi seyler olur umarim.son falı başka birisi üzerineydi o kadar mı alakasız dedim hani o an heyecandan umutlandım ama zaman geçip okuyunca hayır daha iyileri var fal olarak dedim bir de cidden her falında su falına gel demiş bu çok iyi niyetli bir davranış gibi gözükmüyor ama sen moralini bozma bana tutmaz sana tutar hiç belli olmaz enerjiniz iyi uymuştur
insallh canim ya hepimiz icin iyi seyler olur umarim.
Efsun aksoyun su fali var mi ki binnaz da canim ben sadece kahve ve tarot falini gordum
:) :)ben niye byzmelek adına konuşuyoruz sandım yahu:) şimdi gördüm yukarda ismi geçmiş ben sana yazmışım cevap yanlış olmuş o yüzden sen dediğim herşeyi unut olur mu :) bir de canlı fala çağırmış falan sinirlendim okuyunca efsunda hiç tecrübem yok aman allahım ne şapşalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?