ne baktırdın canım? birde gelecek pembiş mi sence ?byzmelek tellwe beni şoka soktu. hayatımın özetini geçmiş resmen.gelecek tutarmı bilmem ama anda inanılmaz..
tek şikayetim 20 tl ye biraz fazla kısa..
ben de aynı şeyleri düşündüm onunla alakalı ama famagillerden olmasıyla alakalı şüphelerim var sen ne düşünürsün Secret?byzmelek tellwe beni şoka soktu. hayatımın özetini geçmiş resmen.gelecek tutarmı bilmem ama anda inanılmaz..
tek şikayetim 20 tl ye biraz fazla kısa..
Bu aradakahve attım canım. bence pembe değil sövdüğü eleştirdiği göz yumma dediği yerde çok olmuş.
diğer güvendiğim kişilerle de paralel yönde.bi de çıkanını duysam havalara uçucam
ben de aynı şeyleri düşündüm onunla alakalı ama famagillerden olmasıyla alakalı şüphelerim var sen ne düşünürsün Secret?
Aynen banada 2016 ekim ayinda baktirdimAnda iyi gibi gelmişti ama gelecek öngörüleri tutmadı falı çıkmadı yani canım.
Fama olsa yazım dilinden belli olur ya M Motherofdragon cımm...ben de aynı şeyleri düşündüm onunla alakalı ama famagillerden olmasıyla alakalı şüphelerim var sen ne düşünürsün Secret?
Bende de her şeyi hatta kimsenin bilmediği bir detayı bilince demiştim ki bu ya Fama ya Sema ama inşallah değildir ben de isterim çıkmasını inşallah sana da çıkar:)canım valla kimgillerden bilimyorum famaya mesela çok atarım çok da çıkar bende onun üslubuna benzetemedim. bi de şu varki yeni bi tellwe hesabı açıp alakasız bir yerden ödeme yaptım ve bilgi vermedim.inanamayacağım detaylar bildi. bu açıdan kim olmasından çok çıkmasına odaklandım. Naiaddd a çıkmasına çok sevindim inşallah bana da çıkar. bide pembe pembe konuşmayıp arada tokadı basması insanı ümitlendiriyo.
Yazım dili çok benziyordu bende oradan şüphelendim Zaten canım. Böyle devrik cümleler falanFama olsa yazım dilinden belli olur ya M Motherofdragon cımm...
Seka bende herseyi bilmis ama hic devrik cumle yok.bide farkli hesaptan atip hala biliyor olmasi cok garip diilmi.insan urkuyo:) saol canimm insallah clkslnn yaaYazım dili çok benziyordu bende oradan şüphelendim Zaten canım. Böyle devrik cümleler falan
Hımm olur mu olur tabii artık şaşırmıyoruz herşey mümkün:))Yazım dili çok benziyordu bende oradan şüphelendim Zaten canım. Böyle devrik cümleler falan
Bir yolun var da ama dandik bi site boşver:))Fama nerde
Evet canim bana ve sekaya soruyorsan byzmelek tellwedeBahsettiğiniz byzmelek mi hani şu herşeyi bilen denemek istiyorum
Teşekkürler peki nasıl bakıyor iyi denmiş ama sürekli hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım ve tabi habire para dokmekten siz memnunmusunuzEvet canim bana ve sekaya soruyorsan byzmelek tellwede
Hangi falcilar canimm once onu ogrenelimkızlar dünyanın en sacma sorusunu sorucam şimdi size, bir konu hakkında 3 değisik falcıya cok farklı tarihlerde fal baktırdınız ve anlık durumla ilgili 3 ü de aynı şeyi söyledi.. Size de böyle olup da cıktığı olmuş muydu?
2 sene önce ilişkim bitmişti bi 3-4 ay sonra baktırdığım fallarda herkes eskilerden birinin dönüsü var diye söyledi durdu kesinlikle ihtimal bile vermedim hepsi birden cıktı eskisi cidden mesaj atmıstı..
Şuan da da falcıların sanki ağız birliği yapmıs gibi bu sekilde konusmalarına asırı saskınım ne düsünsem bilmiyorum..
bunlardan biri yuzyuze baktırdığım biri subatta baktırmıştım, diğeri sezgi tabiki başka hiç bir falcıyı bilmediğim icin dönüp dönüp ona fal atıyordum, diğeri de bir kere 2015te baktırdıığım bana uzaktan yakından tutturamamıs ama dünkü baktırdığım tarotuyla hakkımda herşeyi sayan döken geysuHangi falcilar canimm once onu ogrenelimbiz de baktirmismiyiz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?